Lehet elfogyott fejben? Endrick es Guler jegelese is teljes rejtely. Elobb add perceket Modricnak vagy a mindig bukott Ceballosnak mint a fiatal clutch jatekosunknak.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. november 5., kedd 22:59
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. november 5., kedd 22:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. november 5., kedd 22:57
Végre egy jó gondolat, rad mindig számíthatoksebydani írta: Nulla mindenki Luninon kívül. Értékelhetetlen.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. november 5., kedd 22:55
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. november 5., kedd 22:53
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. november 5., kedd 22:53
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. november 5., kedd 22:45
Igen, abszolút hibás a helyzetben, de ugyanígy hibásak a világsztárjaink.Galacticos írta:Jatszani nem tud helyettuk de ha valakibe lenne kraft lehet hogy legalabb cserekent neha behozhatna. Vagy ha valami nem mukodik egymas utan 20x akkor 21x ne probalna meg tok ugyanazt a hulyeseget. Mert ez az o hibaja.RealRaúl77 írta: Megérdemeltük. Lélektelen szar. Nagy változás kell. Vezetőségtől és a játékosoktól is. Mert Carlo is csinál hülyeségeket, de nem tud helyettük játszani. A világsztárjaink pedig borzasztóak.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 5., kedd 22:45
Nem az. Kroos, Nacho, Joselu nem lett pótolva, Carlo nem tudja megtalálni a megfelelő játékot, taktikát, keret nagy része formán kívül. Ezek közül akár egy is elég lenne, de így egyben...hunmadridista írta: Értékelhetetlen…
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 5., kedd 22:44
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. november 5., kedd 22:42
Jatszani nem tud helyettuk de ha valakibe lenne kraft lehet hogy legalabb cserekent neha behozhatna. Vagy ha valami nem mukodik egymas utan 20x akkor 21x ne probalna meg tok ugyanazt a hulyeseget. Mert ez az o hibaja.RealRaúl77 írta: Megérdemeltük. Lélektelen szar. Nagy változás kell. Vezetőségtől és a játékosoktól is. Mert Carlo is csinál hülyeségeket, de nem tud helyettük játszani. A világsztárjaink pedig borzasztóak.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. november 5., kedd 22:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. november 5., kedd 22:40
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2024. november 5., kedd 22:38
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. október 27., vasárnap 17:04
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. október 27., vasárnap 15:39
Semmi baj. Elofordul.magnus666 írta:Ja, hogy ez a szokásos mennyiség? Akkor bocs mindenkitől, hogy beleszóltam, ennyire nem követlek titeket.lestat írta: Nemtudom mi bajod van vele. Nem pofazottn tobbet a szokasosnal.
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. október 27., vasárnap 15:33
Ja, hogy ez a szokásos mennyiség? Akkor bocs mindenkitől, hogy beleszóltam, ennyire nem követlek titeket.lestat írta: Nemtudom mi bajod van vele. Nem pofazottn tobbet a szokasosnal.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 27., vasárnap 15:30
Azért van különbség egy BL és spanyol bajnoki között. Spanyol bíráskodásba inkább ne is menjünk bele.magnus666 írta: én pont utálom gavit amióta megláttam, úgyhogy nekem ezt ne.
Átment a védelmen, szép passzt adott, aztán folytatta a pofázást. Érdekes, a Dortmund ellen a focira koncentrált, jött is a tripla és alapvetően amikor nem a nézőkkel/sporival vitatkozik akkor a legnagyobb clutch játékos.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. október 27., vasárnap 15:27
Nemtudom mi bajod van vele. Nem pofazottn tobbet a szokasosnal.magnus666 írta: én pont utálom gavit amióta megláttam, úgyhogy nekem ezt ne.
Átment a védelmen, szép passzt adott, aztán folytatta a pofázást. Érdekes, a Dortmund ellen a focira koncentrált, jött is a tripla és alapvetően amikor nem a nézőkkel/sporival vitatkozik akkor a legnagyobb clutch játékos.
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. október 27., vasárnap 15:24
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem