Reggelt!Realista24 írta: 1 Euro equals
410.55 Hungarian Forint.
Jo reggelt.
Nagyon szomorú, kiváncsi vagyok hol lesz a vège...

HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. november 6., szerda 6:46
Reggelt!Realista24 írta: 1 Euro equals
410.55 Hungarian Forint.
Jo reggelt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 6., szerda 6:30
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 6., szerda 0:33
Na most Remyzek egyetferni írta: Orbán Viktor és az orosz kapcsolat
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 6., szerda 0:11
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. november 5., kedd 23:40
Lehet azért, mert ott az intézményeknek valódi ereje van?Balazs írta: Engem valahogy nem izgat ez a kirakatdemokrácia, hogy a Uniparty piros vagy kék jelöltje nyer majd. A világ legerősebb államát pár éve már egy félig agyhalott öreg bácsi "vezeti", ami jól szemlélteti, hogy mennyi hatalma is van az amerikai elnöknek úgy igazából.
Valószínűleg Trump uram nyer, ami annyit jelent nekünk, hogy Orbán jól jár megint, az olyan háborús neoko(h)n héják, mint Kushner, Pompeo és Lutnick pedig újra pozícióba kerülnek. Nekik legalább majd nem kell úgy tenniük, mintha sajnálkoznának az áldozatok miatt ahogy a Demokraták szokták, amikor újabb háborút indítanak a közel-keleten a 90 millió lakosú Irán ellen - az izraeli imperializmust kiszolgálva. A menekültek meg majd jöhetnek Európába.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. november 5., kedd 22:33
És itt már jelentős a különbség is.'shutterisland írta: mp posztolta most :
median
tisza 46
fidesz 39
azert ez mar a 2. vagy 3 meres aminel a tisza all jobban.![]()
HozzászólásSzerző: Balazs » 2024. november 5., kedd 21:37
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 5., kedd 19:58
csak azt tudom miféle emberekkel barátkozol meg hoz össze a sorscsababarca írta:1.) azt senki nem mondta, hogy mindenki.hehetheoriginal írta:
azért látszik a térképen, hogy a dolgozó, fehér amerika (az ország közepe, ahol a termelés és ipar van) az full piros.
de ma délelőtt is megtudtam, hogy mindenki demokrata szavazó a középosztályban....![]()
2.) attól mert egy állam full piros/kék, nem 100-0ra nyeri meg az egyik, de gondolom ezt Te is jól tudod.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. november 5., kedd 19:54
1.) azt senki nem mondta, hogy mindenki.hehetheoriginal írta:
azért látszik a térképen, hogy a dolgozó, fehér amerika (az ország közepe, ahol a termelés és ipar van) az full piros.
de ma délelőtt is megtudtam, hogy mindenki demokrata szavazó a középosztályban....![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 5., kedd 19:37
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 5., kedd 19:36
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. november 5., kedd 18:45
Azt is vedd figyelembe, hogy azokban az allomokban el a legtobb ember melyszegenysegben es az ottani lakosok a legiskolazatlanabbak.hehetheoriginal írta: kurvaéletbe elbasztam.
attól még lusta gecik![]()
index szerint jelenleg: 219 vs 211 trump előny, 270-ig megy a race.
vajon mikor indulnak el a leveles csalásos szavazatok számlálásával, hogy a végére megforduljon az eredmény?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 5., kedd 18:30
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. november 5., kedd 18:26
https://www.azfamily.com/2024/11/05/mar ... utType=amphalamadrid írta:Arizona miért csak akkorra?Bencze írta: Michigan es Wisconsin magyar ido szerint holnap reggelre, Pennsylvania holnap keso estere varhato. Arizona egy het mulva
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 5., kedd 18:26
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 5., kedd 18:02
Arizona miért csak akkorra?Bencze írta: Michigan es Wisconsin magyar ido szerint holnap reggelre, Pennsylvania holnap keso estere varhato. Arizona egy het mulva
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. november 5., kedd 17:22
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 5., kedd 17:11
4 éve is volt másnap estére eredmény, nem? Most elvileg jobban készültek a levélszavazatokra is, van ahol már most elkezdték számolni őket, miközben a szavazás is megy párhuzamosanbabaking írta:Meg lennék lepve, ha holnap végleg lezárulnaswfan írta:
Holnapra
Jelenleg az elemzők szerint kb 50-50. Ha csak nem tévednek nagyot (ami nincs kizarva) és landslide lesz, akkor mind a 2 oldal mindent be fog vetni, hogy a létező összes bíróságon támadja az eredményt. Lesznek únraszámlálások, érvénytelenítések stb.
Btw mindenhol géppel szavaznak?
Trump (ha nem nyer) akkor tuti csalást fog kiáltani és még landslidenál is támadja majd az eredményt.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 5., kedd 17:01
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem