Csóridzsi91 írta: Életembe nem vártam még így meccset mint a milan ellenit. Nem azért mert most majd 8-0ra nyerünk egyszerűen felpörgetett ez a balondor hercehurca reméljük a csapatot is.![]()

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 5., kedd 22:03
Csóridzsi91 írta: Életembe nem vártam még így meccset mint a milan ellenit. Nem azért mert most majd 8-0ra nyerünk egyszerűen felpörgetett ez a balondor hercehurca reméljük a csapatot is.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. november 5., kedd 22:03
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 5., kedd 22:03
Nem csak szerinte.kiserik írta: Sajnos itt jönnek az emberi dolgok, Carlo szerint a valaha élt egyik legjobb középpályásról beszélünk.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 5., kedd 22:01
Az is elég gáz, hogy Mbappe szinte csak próbálkozik. Szerintem 10+ lövésenként sikerül 1 gólt lőnie és még abból is 3 tizi, vagy mennyi. Pedig a lövőkéje neki megvan, az biztos.realbeckham írta: Bappe legalabb próbálkozik, veszélyes. Nem o a felelős a koncepciórol, se camavinga padozasaert, de arrol se, hogy jobbszelso nelkul megyünk megint, pedig harman is el tudják jatszani a posztot a padon.
Ilyenkor lenne ildomos a félidőben változtatni, de van egy olyan erzesem, hogy megint valami remontadaban, vagy masok zsenijeben fogunk bizni, hatha bejon 86x is a dolog.
Mit csinal az olasz hetek(?) óta? Miért nem látja?
Egy ideje már alibit játszik az öreg. A tavalyit próbálja játszatni, csak öreg Modric nem top Kroos.wZoLee7 írta: Carlo amugy most mit szeretne? Mi az elkepzeles a mar sokszor megbukott kezdovel, taktikaval, elkepzelessel? Orokke nem fordithatunk a vegen.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 5., kedd 22:00
Sztem megnyekkent az elmult heten a csapat.ikarus93 írta: Remontada loading.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 5., kedd 21:59
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 5., kedd 21:58
Pep meg Carlo inverze, ott van Gyokeres, szorja a golokat a Sportingban, nagyon jo formaban van, erre raallitja a 19 eves Puseyt, aki egyetlen egy meccset jatszott, ott is 10+ percet. Hat persze, hogy vilagi nagy hibat vet ellene.ferni írta:Én pontosan ettől vagyok ki, hogy nem is próbálgatunk.realmadrid95 írta: En azt nem ertem, hogy Militao miert nem megy ki jobbhatvednek, Tchouameni kozephatvednek, Cama meg szurhetne. Nonszensz.
Azt csak nagy meccseken szokott Carlo....![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. november 5., kedd 21:56
Pedig ugy volt h most mindenki is megmutatja.Nzedge írta: Kevés a tűz.. Az embernek olyan érzése van, hogy a csapat nagy része már kinyerte magát egy életre..
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. november 5., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: Professore » 2024. november 5., kedd 21:55
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. november 5., kedd 21:55
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. november 5., kedd 21:55
sajnos új csapatot nem fog ő építeni...Yazid írta: Amit imadok carloba ugyanez a csapat lesz hetvegen meg utana is![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. november 5., kedd 21:54
Ezt mindenki tudja, latja, mégis erőltetve van. De ne szidjuk Carlot..realmadrid95 írta: Modric nagyon keves mar erre a szintre sajnos, akarmennyire is szeretem…
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. november 5., kedd 21:54
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 5., kedd 21:54
Én pontosan ettől vagyok ki, hogy nem is próbálgatunk.realmadrid95 írta: En azt nem ertem, hogy Militao miert nem megy ki jobbhatvednek, Tchouameni kozephatvednek, Cama meg szurhetne. Nonszensz.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. november 5., kedd 21:54
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 5., kedd 21:53
Én imádom Lukitát, de már 2 éve is kevés volt a kezdőbe, tavaly is kevés volt a kezdőbe és idén is kevés a kezdőbe (most már nagyon). Sajnos itt jönnek az emberi dolgok, Carlo szerint a valaha élt egyik legjobb középpályásról beszélünk.Kerlon írta:Kozeppalyan nulla kohrzio van, ott van 4 ember es semmi csapatszintu elkepzelessel jatszanak. M9ndjuk Lukat nem lecserelni illene mar, hanem leulni vele, hogy nyugdij.poronty írta: A két belső védőnk jobban szervez, mint a középpályásaink![]()
Ja es 1,5 hete pihentunk.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 5., kedd 21:53
HozzászólásSzerző: Toti » 2024. november 5., kedd 21:53
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 5., kedd 21:53
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem