Ezt mindenki tudja, latja, mégis erőltetve van. De ne szidjuk Carlot..realmadrid95 írta: Modric nagyon keves mar erre a szintre sajnos, akarmennyire is szeretem…

Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ELSiete 2024. november 5., kedd 21:57-kor.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Ez borzasztóan kevés, ezt az ötlettelen, elképzelés nélküli focit valós fájdalom nézni.
Nem az a baj, hogy nincs taktika vagy hogy nem küzdenek a játékosok, hanem mindkettő.
Nem az a baj, hogy nincs taktika vagy hogy nem küzdenek a játékosok, hanem mindkettő.

Én pontosan ettől vagyok ki, hogy nem is próbálgatunk.realmadrid95 írta: En azt nem ertem, hogy Militao miert nem megy ki jobbhatvednek, Tchouameni kozephatvednek, Cama meg szurhetne. Nonszensz.
Azt csak nagy meccseken szokott Carlo....

Csucsu 0,Modric 0,Valverde 0.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Én imádom Lukitát, de már 2 éve is kevés volt a kezdőbe, tavaly is kevés volt a kezdőbe és idén is kevés a kezdőbe (most már nagyon). Sajnos itt jönnek az emberi dolgok, Carlo szerint a valaha élt egyik legjobb középpályásról beszélünk.Kerlon írta:Kozeppalyan nulla kohrzio van, ott van 4 ember es semmi csapatszintu elkepzelessel jatszanak. M9ndjuk Lukat nem lecserelni illene mar, hanem leulni vele, hogy nyugdij.poronty írta: A két belső védőnk jobban szervez, mint a középpályásaink![]()
Ja es 1,5 hete pihentunk.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Bappe legalabb próbálkozik, veszélyes. Nem o a felelős a koncepciórol, se camavinga padozasaert, de arrol se, hogy jobbszelso nelkul megyünk megint, pedig harman is el tudják jatszani a posztot a padon.
Ilyenkor lenne ildomos a félidőben változtatni, de van egy olyan erzesem, hogy megint valami remontadaban, vagy masok zsenijeben fogunk bizni, hatha bejon 86x is a dolog.
Mit csinal az olasz hetek(?) óta? Miért nem látja?
Ilyenkor lenne ildomos a félidőben változtatni, de van egy olyan erzesem, hogy megint valami remontadaban, vagy masok zsenijeben fogunk bizni, hatha bejon 86x is a dolog.
Mit csinal az olasz hetek(?) óta? Miért nem látja?
Okadek szanalmas fos
Lefociz ez a romhalmaz milan a bernabeuban. 1-2 es ok adogatnak jatszogatnak
Ennek sem lesz jo vege, nem csak ma, de plane hosszabb tavon.
Lefociz ez a romhalmaz milan a bernabeuban. 1-2 es ok adogatnak jatszogatnak

Ennek sem lesz jo vege, nem csak ma, de plane hosszabb tavon.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
En azt nem ertem, hogy Militao miert nem megy ki jobbhatvednek, Tchouameni lenne a kozephatved, Cama meg szurhetne. Nonszensz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2024. november 5., kedd 21:53-kor.
Modric kezdőként nem jó, de ezt már régóta tudjuk, csak Carlo nem.Galacticos írta: Hat akarmekkora legenda meg minden, de modric is borzaszto. A szogletei katasztrofak, rengeteg elszort labda... Erthetetlen hogy miert nem kap lehetoseget guler vagy endrick.
Előző szezonban pont az volt az egyik nagy fegyverünk, hogy egy Kroos helyett be tudtunk dobni egy Modricot, aki elég jó is volt.
Amit imadok carloba ugyanez a csapat lesz hetvegen meg utana is

- ___Samy___
Nulla lelkesedes, nulla tuz. Siralmas es meccsrol meccsre rosszabb. Nem tudom mikor ivel mar felfele a forma.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Eder tesomsz is azon a velemenyen van, hogy kene telen jobbhatved.

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Modric nagyon keves mar erre a szintre sajnos, akarmennyire is szeretem…
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Világ legjobb kozeppalyaja pályán sincs.
- Tchouameni
- Valverde
- Modric
Félidőben Cama, Guler, Endrick.
Helyette majd Ceballos a 70. perctől.
- Tchouameni
- Valverde
- Modric
Félidőben Cama, Guler, Endrick.
Helyette majd Ceballos a 70. perctől.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- Galacticos
Hat akarmekkora legenda meg minden, de modric is borzaszto. A szogletei katasztrofak, rengeteg elszort labda... Erthetetlen hogy miert nem kap lehetoseget guler vagy endrick.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
70. percferni írta: Hol van Endrick akiben ott a tűz és átmenne a falon is?
Hol van Güler?
Hol van Camavinga?
Hol van Brahim?
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez 
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Mondtam én, hogy a patkányt meg lehet tenni, hogy gólt lő

Kozeppalyan nulla kohrzio van, ott van 4 ember es semmi csapatszintu elkepzelessel jatszanak. M9ndjuk Lukat nem lecserelni illene mar, hanem leulni vele, hogy nyugdij.poronty írta: A két belső védőnk jobban szervez, mint a középpályásaink![]()
Ja es 1,5 hete pihentunk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Hat oszinten, en nem kongatok veszharangot, keszultem lelekben hogy ez egy kula szezon lesz, de az hogy ez a bovli Milan is lefociz minket az kurva kemeny. Olyan szinten lofasz az egesz amit foci neven eload ez a nevekben elvileg top1 kozeppalya, hogy rossz nezni.
Hol van Endrick akiben ott a tűz és átmenne a falon is?
Hol van Güler?
Hol van Camavinga?
Hol van Brahim?
Hol van Güler?
Hol van Camavinga?
Hol van Brahim?