Politika
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Politika
Közben kiderült, az olimpiai bokszolóról, hogy van fasza csak kicsi. Legközelebb mehetne a világszintű vita arról, hogy a fű zöld-e

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Egy real world problem: Trump adozasi rendszere. Itt is Harris megvalasztasa lenne kedvezobb az orszag 90%nakhehetheoriginal írta: ő csak helyrerakta a kisfickót.![]()
meg a faszát is![]()
ezek aztán lényeges real world problémák, szavazz akkor ez alapján, utána meg ne csodálkozz![]()
https://itep.org/kamala-harris-donald-trump-tax-plans/
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ő csak helyrerakta a kisfickót.
meg a faszát is
ezek aztán lényeges real world problémák, szavazz akkor ez alapján, utána meg ne csodálkozz

meg a faszát is

ezek aztán lényeges real world problémák, szavazz akkor ez alapján, utána meg ne csodálkozz

thereisonly1ronaldo
- Bencze
Megneznem a reakciod, ha MP elkezdene leszopni a mikrofont egy beszede kozbenhehetheoriginal írta: jajj de kis érzékeny vagy te is.
valakinek vicces volt, mint kamala lónyerítése, mikor fogalma nincs mit kéne válaszolni![]()
flameon![]()
- hehetheoriginal
jajj de kis érzékeny vagy te is.
valakinek vicces volt, mint kamala lónyerítése, mikor fogalma nincs mit kéne válaszolni
flameon
valakinek vicces volt, mint kamala lónyerítése, mikor fogalma nincs mit kéne válaszolni

flameon

thereisonly1ronaldo
- Bencze
https://x.com/cidbarret85/status/185273 ... ko3_xRlgtA
De Kamala az ostoba
Kozgazdaszok szerint Harris programja sokkal jobb
https://www.axios.com/2024/10/23/harris ... economists
De Kamala az ostoba

Kozgazdaszok szerint Harris programja sokkal jobb
https://www.axios.com/2024/10/23/harris ... economists
- hehetheoriginal
hozzátettem, többször is, hogy lehet téves az az infohalmaz, ami alapján összeraktam magamban a képet. mit vársz még akkor?
de ennyi erővel a te állításaid is, ne harizz, ha nem hiszek el - pláne covid után - mindenféle statisztikát mindenféle világszervezettől vagy magát hivatalosnak mondó forrásból

de ennyi erővel a te állításaid is, ne harizz, ha nem hiszek el - pláne covid után - mindenféle statisztikát mindenféle világszervezettől vagy magát hivatalosnak mondó forrásból

thereisonly1ronaldo
OV nyilatkozatok szintjén nyíltan mindent arra tett fel, hogy akkor lesz Mo-n minden is hiperszuper, ha Trump nyer. Nincs B terv. Ha Harris nyer, szerintem ezt be fogja árazni a piac és lesz itt 420-430 is az euró a hétenBLevi96 írta:A választás fogja befolyásolni az árfolyamot? És ha igen milyen irányba?RealVazquez írta:
Elnézve a számokat a gazdaságunk terén, Orbánék örülnének a legjobban, ha 500-ig meg sem állnánk.
(Még ha gazdaságilag lehet, hogy bullshit is amit mond, nem egyszer volt már, hogy a politikai kijelentései miatt ütötték a forintot a befektetők - mikor anno "fajelméleti" kérdéseket feszegetett Tusványoson, azt is beárazta a piac)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára swfan 2024. november 5., kedd 12:24-kor.
Töltsd is meg a pocód mert már hallucinálsz, se ideges választ nem kaptál, se olyat nem írtam hogy nekem igazan van az amerikai gazdaság megítélésében neked meg nem.
Azt kifogásoltam hogy beállsz egy olyan pozícióba hogy minden adat amit te ‘sejtesz’ az igaz, amit valaki más mutat azt hülye hogy elhiszi, és így semmilyen konstruktív társalgás nem tud kialakulni - max egy-két ízes óvodázós/roncstársadalmazós komment. Neked ennyi a célod a fórumon?
Belegondolva amúgy lehet hogy igen, szóval végülis a célod elérted akkor
Azt kifogásoltam hogy beállsz egy olyan pozícióba hogy minden adat amit te ‘sejtesz’ az igaz, amit valaki más mutat azt hülye hogy elhiszi, és így semmilyen konstruktív társalgás nem tud kialakulni - max egy-két ízes óvodázós/roncstársadalmazós komment. Neked ennyi a célod a fórumon?
Belegondolva amúgy lehet hogy igen, szóval végülis a célod elérted akkor

- hehetheoriginal
de akkor miért írod, hogy neked van igazad? 
mert találtál pár "hivatalos" oldalt?
de már idegből írsz, engem meg vár az ebédke

mert találtál pár "hivatalos" oldalt?

de már idegből írsz, engem meg vár az ebédke

thereisonly1ronaldo
Még egyszer utoljára leírom hátha sikerül értelmezned:
Ha nem hiszel a gazdasági mutatók valóságában, miért a gazdasági mutatókkal érvelsz. Nem én hoztam fel őket hanem te. Szedd össze magad, nem az értelmi képességeiddel van baj, meg tudod te ezt érteni.
Ha nem hiszel a gazdasági mutatók valóságában, miért a gazdasági mutatókkal érvelsz. Nem én hoztam fel őket hanem te. Szedd össze magad, nem az értelmi képességeiddel van baj, meg tudod te ezt érteni.
- hehetheoriginal
valós mutatók.
én hagyom, gondold, hogy neked van igazad, és még ha ugy is van, dont care
mert nem tudod bizonyitani. se azt, hogy igazad van, se azt hogy nem

én hagyom, gondold, hogy neked van igazad, és még ha ugy is van, dont care

mert nem tudod bizonyitani. se azt, hogy igazad van, se azt hogy nem

hát de keci, nem ezt írom pont?de van X meg Y szempont ami miatt inkább mégis Trump szimpatikus

thereisonly1ronaldo
A gond az dedópajtás, hogy te kezdtél el képzeletbeli gazdasági mutatókkal érvelni, majd amikor kiderült hogy a valós mutatók pont nem a te sztoridat támasszák alá, akkor meg jön a mismásolásod. Nőjj fel, ismerd be hogy oké ebben nem volt igazad, de van X meg Y szempont ami miatt inkább mégis Trump szimpatikus, felőlem aztán arra szavazol a képzeletbeli amerikai választási jogoddal akire szeretnélne vedd sertesnek, de mint egy ovodas.... tenyleg elhiszed, hogy ezeket nem emberek allitjak ossze, mindenfele erdek es erdekeltseg nelkul?

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A választás fogja befolyásolni az árfolyamot? És ha igen milyen irányba?RealVazquez írta:Elnézve a számokat a gazdaságunk terén, Orbánék örülnének a legjobban, ha 500-ig meg sem állnánk.Realista24 írta: Rotyogunk a 410 fele kemenyen.
HolnapraRealista24 írta: Mikor lesz varhatoan fix eredmenye a valasztasnak?
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Elnézve a számokat a gazdaságunk terén, Orbánék örülnének a legjobban, ha 500-ig meg sem állnánk.Realista24 írta: Rotyogunk a 410 fele kemenyen.

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Én kinézek egy olyat mint 2016-ba, ahol meglepetésre Trump nyert. Clinton több szavazatot kapot, de az elosztás miatt kevesebb electort szerzett.
Sok bolondot könnyű azzal megmozgatni hogy "jönnek a migránsok és megeszik a kutyád és macskád". Sok helyen bevált már a félelem keltés..
Sok bolondot könnyű azzal megmozgatni hogy "jönnek a migránsok és megeszik a kutyád és macskád". Sok helyen bevált már a félelem keltés..
- hehetheoriginal
most már érzed én min mentem keresztül, mikor megkérdeztem, hogy a valencia meccs elmarad-e télleg

thereisonly1ronaldo
-
Ha nem lesznek nagy meglepetések, akkor Pennsylvániában fog eldőlni, szóval valószínűleg akkor, mikor ott lesz hivatalosan is győztes.Realista24 írta: Mikor lesz varhatoan fix eredmenye a valasztasnak?
Okay thenhehetheoriginal írta: @ericco: most mondhatnám, hogy melyik forrás hiteles?
sztem abszolút semelyik.

- hehetheoriginal
@ericco: most mondhatnám, hogy melyik forrás hiteles?
sztem abszolút semelyik.
sztem abszolút semelyik.
thereisonly1ronaldo