nincs is tovabb ertelme beszelni rola

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 5., kedd 10:19
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 5., kedd 10:18
https://telex.hu/kulfold/2024/05/30/don ... elet-bunoshehetheoriginal írta: ha bizonyitott bunozo, akkor hogy-hogy hatra van meg az itelethirdetes?![]()
mindegy, nem veszek en ossze senkivel egy amerikai valasztason, valszeg en is szexista vagyok, de ezt az ostoba not en nem akarnam megvalasztani, az biztos![]()
idom es energiam meg nincs olvasni es nezni mindent, mint tobbszor mondtam, abbol az infobol, amire idom volt, en ezt a kepet raktam ossze, lehet teves.
holnap/holnaputan kiderul ki nyeri, aztan lehet elni tovabb
ne vedd sertesnek, de mint egy ovodas.... tenyleg elhiszed, hogy ezeket nem emberek allitjak ossze, mindenfele erdek es erdekeltseg nelkul?hivatalos amerikai GDP adat![]()
ha hivatalos adat, akkor bizony az hivatalos adat, kobe van veve, hiteles, foleg valos![]()
nem dolgoztal multinal pl, ahol szepen formazni kellett a projektszamokat?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 5., kedd 10:14
ne vedd sertesnek, de mint egy ovodas.... tenyleg elhiszed, hogy ezeket nem emberek allitjak ossze, mindenfele erdek es erdekeltseg nelkul?hivatalos amerikai GDP adat
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 5., kedd 10:04
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 5., kedd 10:03
Igen, ahogy írtam is, "kivéve az utolsó évét" - láthatod is a fentebbi grafikonon, hogy abban az évben zsugorodott is az amerikai gazdaság. De persze akkor rögtön jön is az ultimate érv, biztos kamu az adathehetheoriginal írta: trump is köpködve volt meg gyilkosozva volt, őt is erintette a covid.
nem lehet kettos mercevel.
de maganak az amerikai gazdasagnak rendkivul jot tett, hogy visszavitte haza a termelest sok iparagban.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 5., kedd 9:53
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 5., kedd 9:48
Rá ne nézz a GDP chartra, mert még elbizonytalanodsz a habira bemondott tuti állításaidban.hehetheoriginal írta: trump is köpködve volt meg gyilkosozva volt, őt is erintette a covid.
nem lehet kettos mercevel.
de maganak az amerikai gazdasagnak rendkivul jot tett, hogy visszavitte haza a termelest sok iparagban.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 5., kedd 9:45
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 5., kedd 9:40
Erre azért reagálnék, mert ez baromira nem ilyen egyszerű. Azt ugye vágod, hogy Trump egy olyan időszakban irányította az USA-t amikor a csúcson pörgött a világgazdaság (kivéve az utolsó évét)? Míg Biden mandátumát a covidból és háborúból eredő gazdasági válságok sújtották.hehetheoriginal írta:pont az ellenkezojet latom, bidenek kb 10 millio illegalist engedtek be az adatok szerint, trumpnal ez sokkal kisebb szam volt. a gazdasagi mutatok is trumpnal joval jobbak voltak, mint bidennel.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 5., kedd 9:36
nagyon könnyű ellenőrizni, hogy ki mit mond.Hehe nem arról van szó hogy arról beszél hogy macskát eszik vagy nem, hanem hogy el tud e mondani egy értelmes érvet egy témában vagy az érvelése kimerül abban hogy "én értek a legjobban a gazdasághoz, mindenkinél jobban! Senki nem érti a nemzetközi kereskedelmet úgy ahogy én. Higgyétek el, mindenki ezt mondja!"
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 5., kedd 9:24
Igen, pont ugyanannyira meredek állítani azt is. Csak azt itt most senki se állította, ellenben amire írtam azt igenAz valóban meredek. Pont, mint azt állítani, hogy a pedok, a szexuális ragadozók, azok mind a demokrata és hollywoodi fertőből jönnek... Mikor maga Trump is többször járt Epstein szigetén. Ez a szégyen a teljes amerikai elitet érinti, politikai hozzáállástól függetlenül.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. november 5., kedd 9:16
Mármint mit nyilatkoztattam ki?hehetheoriginal írta: de ha nem reprezentativ, es nem nyilatkozod ki, akkor miert nyilatkozod ki megis?![]()
most egy ilyen bemondassal hogy tudnal meggyozni? persze konnyu leszogezni az elejen, hogy ugyse sikerul, mert en ilyen vagyok![]()
en abbol vonom le a kovetkeztetest, ami tartalmakat latok, hallok.
ezt a kovetkeztetest vontam le, roncstarsadalom van ott is, en nem fogok semmin meglepodni, azon rohognek, ha 2 helyett 3-4 választási lehetőség lenne, azt nem tudná a processzoruk már feldolgozni sztem![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 5., kedd 9:07
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. november 5., kedd 9:03
Ugyan, bár téged meggyőzni nem lehet úgysem.hehetheoriginal írta:
De azt garantalom, hogy a tisztességesen dolgozo normalis kozeposztaly az trumpra nyom.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 5., kedd 9:00
pont az ellenkezojet latom, bidenek kb 10 millio illegalist engedtek be az adatok szerint, trumpnal ez sokkal kisebb szam volt. a gazdasagi mutatok is trumpnal joval jobbak voltak, mint bidennel.illegális bevándorlással ugyanúgy nem fog tudni mit kezdeni, mint első regnálása alatt, a gazdasági dolgok pedig Biden alatt sem néztek ki rosszul, sőt.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 5., kedd 8:55
Mondjuk azzal pont Rodman és Segal szintjére süllyedt, nem volt semmi haszna, viszont a diktatúrák tudtak mire mutogatni.R. Carlos írta: Lehet nem százas a fickó, de nekem azóta szimpatikus, hogy kezet fogott Kimmel.
Meglepően korrekt pedg. Az elején még szimpatikusnak is tűnhet, és az átváltozása is emberien van bemutatva, teljesen érthető és logikus folyamatként.hehetheoriginal írta: Nyilvan veletlen, hogy pont most jon ki egy film rola, biztos atol z-ig minden tenyszeruen stimmel benne
Az valóban meredek. Pont, mint azt állítani, hogy a pedok, a szexuális ragadozók, azok mind a demokrata és hollywoodi fertőből jönnek... Mikor maga Trump is többször járt Epstein szigetén. Ez a szégyen a teljes amerikai elitet érinti, politikai hozzáállástól függetlenül.Halfkey írta: hanem hogy meredek azt mondani hogy aki józan ésszel gondolkodik az csak rá húzhat. Mert ugye a másik oldal mellett is vannak érvek.
Mondjuk én elolvasnék pár példát, melyek ezek a dolgok szerinted. Ha már érvek. Mert az illegális bevándorlással ugyanúgy nem fog tudni mit kezdeni, mint első regnálása alatt, a gazdasági dolgok pedig Biden alatt sem néztek ki rosszul, sőt.hehetheoriginal írta: de trump programja es tervei (legalabb van vmi programja) a jozan gondolkodas iranyaba mennek, legyen az gazdasagi, vagy egyeb belpolitikai dolog.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 5., kedd 8:43
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 5., kedd 8:37
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. november 5., kedd 8:31
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 5., kedd 8:09
Pedig azért Trump mellett is vannak érvek.Halfkey írta: Erős azért a józan gondolkodók és a Trump szavazóbázis között párhuzamot vonni…
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem