Mármint mit nyilatkoztattam ki?hehetheoriginal írta: de ha nem reprezentativ, es nem nyilatkozod ki, akkor miert nyilatkozod ki megis?![]()
most egy ilyen bemondassal hogy tudnal meggyozni? persze konnyu leszogezni az elejen, hogy ugyse sikerul, mert en ilyen vagyok![]()
en abbol vonom le a kovetkeztetest, ami tartalmakat latok, hallok.
ezt a kovetkeztetest vontam le, roncstarsadalom van ott is, en nem fogok semmin meglepodni, azon rohognek, ha 2 helyett 3-4 választási lehetőség lenne, azt nem tudná a processzoruk már feldolgozni sztem![]()
Hogy a feketék általában véve demokrata szavazók, azt alátámasztja amit linkeltem, de visszamenőleg is meg lehet nézni. Nyilván nem 100%-os arányban.
Az ismerőseimről ki tudom nyilatkoztatni, mert több száz van amerikaszerte, és látom a posztjaikat X-en, facen, miket osztanak meg, elég könnyű megítélni.
Persze, hogy roncstársadalom van, ez egyértelmű, mint ahogy az egész amerikai politika egy romhalmaz. Nekem erre elég bizonyíték, hogy a republikánusok legjobb jelöltje 10 éve egy Donald Trump, a demokraták meg azt tudták felvonultatni 2016-ban hogy legyen női elnök, utána egy szenilis vénembert, most meg egy legyen női-fekete elnök.
Nevetséges ez egyébként, hogy egy Trump-Biden-Trump sorminta 75 plusszosan vezeti az USA-t több mint egy évtizeden keresztül. Ez mindent elmond róluk.