Szóval én leírom értelmesen levezetve, hogy a tapasztalat hiánya, aztán leszólsz majd elpuffogtatsz pár feltételezést, hát oké.Remy írta: Mar vartam, hogy jojjon valaki egy sablon vedelmi beszeddel. A baj nem az Norrisszal, hogy nem lett vagy lesz VB iden, hanem ahogyan folyamatosan vagy a csapat, vagy o maga elgancsolta sajat magat. (Bicajos meme)
Egy valoszinuleg bajnok konstrukcioval sikerult tobb esetben is sajat maguk ellen dolgozni. Egy Hamilton, Alonso, Verstappen kepes lett volna ledolgozni a hatranyt. Bizonyitek nincs ra, de tudjuk, hogy stresszhelyzetben kicsit maskent viselkednek, mint szegeny Lando.
Pont reggel lattam egy jo kommentet ezzel kapcsoaltban. Fel is nevettem, mikor Kerlon jott.
2024. augusztus: 40 másodperccel vertük meg Verstappent és még az új fejlesztéseket fel sem tettük az autóra!
2024. szeptember: Már minden pályán kihívjuk a Red Bullt, csak Piastrival is meg kell egyeznünk, hogy támogassa Norrist.
2024. október: Akár minden versenyen kettős győzelmet arathatunk innentől.
2024. november: Tulajdonképpen mindig is a konstruktőriben gondolkodtunk csak, az egyéni VB-cím másodlagos volt.
2024. december: Már az év elején egyértelmű volt, hogy nem kelhetünk versenyre a Red Bullal. Mi magunk sem értjük, miért gondolta bárki, hogy Norris világbajnok lehet, amikor erre semmilyen reális esély nem mutatkozott. Ezzel viszont akkora nyomást helyeztek a vállunkra, ami nem tisztességes a közvélemény részéről. Az FIA-nak ideje lenne ezzel kezdenie valamit.
14 nagydíj után szerk.: tetemes hátránnyal, 10zel vissza kapsz egy autót, ami elvileg bajnok esélyes. Aha.