'shutterisland írta:
dzsi, ezt most tenyleg mindenfele rosszindulat nelkul irom, de szerintem rohadt jo life coach lehetnel.
a nyugodt bolcs papamaci a forumon aki atkarolja es megnyugtatja a megzavarodott, aggodo kis medvebocsokat, mikor jonnek a viharok.
mondjuk sok kockazat nincs benne, mert a vilag tradicionalisan no 1 klubjanal nyilvan hosszutavon mindig is tobb lesz a napsutes, ha meg epp esik, akkor "majd jovore" vagy "ugyis nyertunk mar eleget, belefer "
Hát de én nem is értem akik itt vannak de még az NSO komment szekcióban is leseggelünk mondjuk évente 100 meccset aztán meg a nagy szakértőktől kezdve az utolsó szurkolóig mindenki napról napra él mintha tudna a labdarúgás bármi újat mutatni. Ha megy a csapatnak egekig magasztalni ha nem megy lehúzni a béka segge alá és mindezt ilyen nevetséges időközökben.2-3 hét elteltével vagy akár 1 meccsen is felfordul a fotball világ.
És akkor az unibet meg esélylesők szerű műsorok ahol aztán tényleg minden műsor cmos resettel indul és ami éppen akkor történt. Említés szinten sem beszélnek a naptárról a játékosok edzők motivációjáról. Még életemben nem hallottam egy szakitól sem, hogy az egyik csapat mondjuk azért darálja le a másikat esélytelenebből mert mondjuk 8szor annyira motiváltak az iksz éve tartó nyeretlenség miatt a másik meg nem fér be az előszobába az érmektől. Ezek mind többet nyomnak egy szezonban mint az ikszgé meg hasonlók. Az se szokott téma lenni, hogy mondjuk az egyiknek 2 vagy a másiknak 3 nap pihenő van a meccs előtt. Ezek inkább tavasszal azért már sokat nyomnak.
Top futball egy millió tényezőtől függ, hogy mikor áll össze valami és mikor miért nem de egy dolog fix, hogy a trófeákat tavasszal osztják. Nyert már a barsza is úgy bl-t, hogy januárig azt se tudták hol vannak és mi is.
Pont egy Real szurkónak kéne mára már kötél idegei legyenek. Hát engem a barca 0-4 kb annyira viselt meg mint bármi mintha nem láttam volna már ilyen kékhalál elegszer. Az aranylabda az felkúrt mert ilyenért még nem láttam, hogy valakinek diplomája van és ezt felhozzák érvnek
Életembe nem vártam még így meccset mint a milan ellenit. Nem azért mert most majd 8-0ra nyerünk egyszerűen felpörgetett ez a balondor hercehurca reméljük a csapatot is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams