Egy semleges véleményRemy írta: [
Hornerék már 20:00kor elmondták, hogy lehetne menni.

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 2., szombat 20:32
Egy semleges véleményRemy írta: [
Hornerék már 20:00kor elmondták, hogy lehetne menni.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 2., szombat 20:25
Nem biztos, mivel a szabály könyvben nincs benne a sprint hétvége. Különben is mit izgulsz, Verstappen a legjobb esőben, sima win.Remy írta:Szabadedzés. Tehát Max utolsó helyről fog indulni.Tjacks írta: Holnap délelőtt megpróbálják újra, ha nem megy akkor szerintem a sprint időmérő szerint fognak elrajtolni, kizárólag Remy kedvéért![]()
Fix erre játszanak. Holnapra szarabb időt mondanak.![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. november 2., szombat 20:20
Ja, Crofty is mondta, hogy sprint idomero sorrendje leszTjacks írta: Holnap délelőtt megpróbálják újra, ha nem megy akkor szerintem a sprint időmérő szerint fognak elrajtolni, kizárólag Remy kedvéért![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 2., szombat 20:19
Szabadedzés. Tehát Max utolsó helyről fog indulni.Tjacks írta: Holnap délelőtt megpróbálják újra, ha nem megy akkor szerintem a sprint időmérő szerint fognak elrajtolni, kizárólag Remy kedvéért![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 2., szombat 20:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 2., szombat 20:06
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. november 2., szombat 19:31
Azért az se felejtsük el, amit Max Monzában, Jeddahban vagy pl. Interlagosban lenyomott bünti nélkül.. akkor is nyomta a hülyeségeit.ferni írta: Hamiltont abban a szezonban botrány mód tolták.
Nem volt pofájuk már még jobban és el kellett indítani újra a versenyt, pedig simán megcsinálták volna odafent ezt is, de érezték az már túlzás lenne.
Túl sok időt csesztek el hogy csinálták a semmit és a maguk hülyesége miatt kellett az autókat ilyen furán előre engedni.
Bőven lett volna idő azt teljesen korrekten is végigcsinálni a safety car alatt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 2., szombat 19:04
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 2., szombat 18:28
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 2., szombat 18:17
Sokaknak a 2021-es szezon csak az utolsó futamból áll. Így nehéz értelmes beszélgetést folytatni.magnus666 írta:nem én akarom ezt az aktát újra kinyitni, így csak egy mondatot tennék hozzá: Verstappen nagyobb büntetést kapott két leterelésért, mint Hamilton Verstappen kórházi beutalójáért.géza írta: En elso pillanattol mondom, hogy Abu Dhabit ‘21-ben (es ezzel effektiv a vb cimet) elcseltelk Hamiltontol Verstappennek, nem is csipem a hollandot, de ez a vsc idozites ez minimum erdekes volt.
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. november 2., szombat 18:15
nem én akarom ezt az aktát újra kinyitni, így csak egy mondatot tennék hozzá: Verstappen nagyobb büntetést kapott két leterelésért, mint Hamilton Verstappen kórházi beutalójáért.géza írta: En elso pillanattol mondom, hogy Abu Dhabit ‘21-ben (es ezzel effektiv a vb cimet) elcseltelk Hamiltontol Verstappennek, nem is csipem a hollandot, de ez a vsc idozites ez minimum erdekes volt.
HozzászólásSzerző: géza » 2024. november 2., szombat 17:59
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 2., szombat 17:47
Nem értem a büntetést, még egy 2021 meg remélem nem lesz, kell a francnak a megrendezett cirkusz.Remy írta: Verstappent megbüntették. 4. lett.![]()
![]()
Az a clownfiesta FIA részéről megint. Kell nekik, hogy utolsó futamon dőljön el a bajnokság.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 2., szombat 17:40
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 2., szombat 16:57
Az a helyzet, hogy ennek a Ferrarinak nagy szüksége van egy Hamilton kaliberű pilótára. Nem feltétlenül a jelenlegi vezetői kvalitásáért viszik oda, hanem azért amiért a merci annó visszahozta Schumit és aztán szerződtették Hamilton. Olyan kell aki tudja hogy kell győzni és esetleg komoly szakembereket lehet a nevével megnyerni. Kétség sem lehet, ha valami szarul működik azt kerek perec bárki képébe tolja majd és lehet nekik pont ez kell végre.lestat írta:Igen mert hamilton bombaformaban versenyez ugye.magnus666 írta: Bírom Leclercet de Hamilton be fogja árazni, ennyi hiba nyomás alatt nem fér bele annak aki világbajnok akar lenni.
Sztem alapvetoen hiba volt megbontani ezt a sainz-leclerc parost egy 39 eves Hamiltonert…
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 2., szombat 16:29
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. november 2., szombat 16:12
Igen mert hamilton bombaformaban versenyez ugye.magnus666 írta: Bírom Leclercet de Hamilton be fogja árazni, ennyi hiba nyomás alatt nem fér bele annak aki világbajnok akar lenni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 2., szombat 16:07
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 2., szombat 15:59
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. november 2., szombat 15:57
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem