Nso lehozta, de most meg azért féreg Perez, mert ezzel csak kompenzálni akar, hogy jobb színben tűnjön fel..RealRaúl77 írta: És erről senki nem fog beszélni.

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. október 31., csütörtök 21:11
Nso lehozta, de most meg azért féreg Perez, mert ezzel csak kompenzálni akar, hogy jobb színben tűnjön fel..RealRaúl77 írta: És erről senki nem fog beszélni.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 31., csütörtök 20:59
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. október 31., csütörtök 19:41
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. október 31., csütörtök 19:38
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 31., csütörtök 18:47
A kérdés az, hogy a Pool akarja-e vagy, hogy Kloppnak kellett igazán, mint Fabinho pótlása. Mert a smmiből Gravenberch kurva nagyot megy idén a posztján és így már lehet nem annyira sürgős nekik oda igazolni, pláne, hogy Endo meg tavaly volt kifejezetten jó beugrós.Pool evek ota akarja ot.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. október 31., csütörtök 18:43
Jogos, őket elfelejtettem, bár az ottani tulajok sem költekeznek túl nagyon.realmadrid95 írta:Pool evek ota akarja ot.realistahuni írta: A legnagyobb kérdés hogy ki és mennyit fizetne Tchouameniért.
80 körül vettük szóval 100 alatt nincs amiért tárgyalni.
Unitednak nincs szerencséje a mi játékosainkkal, szóval őket kötve hiszem. Bayernnek ez hiányposzt de ők nem fognak ennyi pénzt kiadni. Mást nem nagyon látok.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 31., csütörtök 17:36
Pool evek ota akarja ot.realistahuni írta: A legnagyobb kérdés hogy ki és mennyit fizetne Tchouameniért.
80 körül vettük szóval 100 alatt nincs amiért tárgyalni.
Unitednak nincs szerencséje a mi játékosainkkal, szóval őket kötve hiszem. Bayernnek ez hiányposzt de ők nem fognak ennyi pénzt kiadni. Mást nem nagyon látok.
HozzászólásSzerző: Nmrm » 2024. október 31., csütörtök 16:23
Ezzel nagyon egyet tudok érteni, észben nekem kevés a támadásépítéshez, ki kell használni a fáradhatatlanságát és inkább adnék neki én is védekezöbb szerepkört.ateeemadrid írta: Fedet nem kell erőltetni támadásépítésben, meg a szélen sem, nyomja csak védekezőbb szerepkörben. Camaval 2en sztem simán megoldják, ráadásul Jude work rateje is több, mint fasza. Nem azt mondom, hogy adjuk el mindenképp, de égetőbb probléma a védelem, és ha a pénzen múlik, akkor érthető lenne az eladása.
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 31., csütörtök 16:20
Szerettek volna még egy Casemirot. Mindkét játékosnak kb ugyanazok a hiányosságai meg az erősségei, de Case mellett volt két korszakos középpályás, akik tökéletesen kiegészítették egymást és sokszor felhúzták a teljesítményét. Ez jelenleg nincs meg és valószínűleg nem is lesz.Szamomra rejtely, hogy mit lattak benne anno a scoutok.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. október 31., csütörtök 16:12
Amikor Tchouameni hosszabban serult volt, akkor Fede tobb mint faszan tolta a helyen. Szerintem ez az igazi posztja ahol a legjobban kijonnek a kvalitasai. Tchouameni egyszeruen nem eleg jo labdajaratasban, tamadasepitesben. Szamomra rejtely, hogy mit lattak benne anno a scoutok.ateeemadrid írta: Fedet nem kell erőltetni támadásépítésben, meg a szélen sem, nyomja csak védekezőbb szerepkörben. Camaval 2en sztem simán megoldják, ráadásul Jude work rateje is több, mint fasza. Nem azt mondom, hogy adjuk el mindenképp, de égetőbb probléma a védelem, és ha a pénzen múlik, akkor érthető lenne az eladása.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. október 31., csütörtök 16:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 31., csütörtök 14:24
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. október 31., csütörtök 14:23
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. október 31., csütörtök 14:19
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. október 31., csütörtök 13:57
Kit?ateeemadrid írta: Nagyon nem sírnék utána, mehet nyugodtan jó pénzért, Cama szintekkel jobb játékos, de Rodri kell a halálnak.
Inkább hozzanak valami arcot, aki fehér() és intelligensebb előrejátékban.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. október 31., csütörtök 13:55
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 31., csütörtök 8:04
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. október 25., péntek 14:11
Szerintem is. Abban egyetértek, hogy az öreg Kun nem éles kés, de ebben most nincs semmi kivetnivaló.Realista24 írta:_Bushido_ írta:
Ez az Agüero is megőrült az évek folyamán. Pár napig volt talán barcás, mert vissza kellett vonulni, de az idiótaságot sikerült eltanulnia. Megfertőzték.
Esküszöm, ha yamal Realos lenne, alig szólna róla pár cikk. Csak a lamasiások vannak kiemelve.
Pedig ez egy teljesen korrekt nyilatkozat volt.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. október 25., péntek 13:29
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. október 25., péntek 13:28
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem