Milyen érveket szeretnél? Egy utópiában hiszel, ami sosem fog eljönni. Ez az eszme már tengernyi szenvedést okozott az emberiségnek és még mindig vannak, akik éltetik. Konkrétan a kommunizmus bűneit relativizálod. Sértő az áldozatokra nézve ez a számháború.....swfan írta:Tudtommal nem volt még ilyen párt, ami kormányt alakíthatott.Blanco88 írta: Írd már meg nekem légy szíves hol is működött a valóságban ez a nagyszerű "demokratikus szocializmus".
Igen, az értelem csak úgy sugárzik belőled. Kiserik legalább valamiféle érvelést próbál előadni, neked nagyon az sem megy. Csak a röhögős smiley-k kirakása.Elég olvasott vagyok a témában. (bár tudom baloldaliként, ha valaki nem ért egyet veled az vagy tanulatlan vagy gonosz)
Itt van egy komment, benne forrásokkal hivatkozásokkal, hogy milyen túlzásokba esik a könyv.Tájékoztass már elvtárs, hogy mennyi is a valós szám? Szeretnék kicsit tanulni
https://www.reddit.com/r/AskHistorians/s/73DhwEnp7c
Egyébként nincsen semmilyen, bűvös, "valós" szám. A kommunizmus fekete könyve egy propagandakiadvány, semmi több. Ugyanúgy lehetne készíteni egy kapitalizmus fekete könyvét is, ugyanakkora marhaság lenne. Olyat mondani én is tudok, hogy ma több mint 800 millió ember éhezik a kapitalizmus miatt
Egy kérdés. Hogyan valósítanád meg a termelőeszközök köztulajdonba vételét? (Ha már demokratikus szocializmus.....)