Egy hosszabb interju keszult vele, elvileg ma este jon ki a teljes. Madrid, arab foci, Mbappe, Aranylabda, stb.realbeckham írta:Nem meglepő. Sosem volt egy beszari gyökér. Ő, meg a bolond ribery reakciója tetszett.BlancoMark írta:Karim kimondta.

Aranylabda
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Aranylabda
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem meglepő. Sosem volt egy beszari gyökér. Ő, meg a bolond ribery reakciója tetszett.BlancoMark írta:Karim kimondta.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amit bemasoltalrealmadrid95 írta:Melyiket? Nagyon sok komment jon a topikba, flood van.Realista24 írta:
Te sem olvastad el a hírt, mi?![]()
![]()

A forditas/szöveg alapjan fake news.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
félelmetes, h lassan tényleg ott tart a social media meg a világ, hogy real madrid játékosról jót vagy magasztalót nem szabad/nem lehet mondania senkinek, mert falhoz állítják.Realista24 írta:Volt, es kapja is az ivet X-en a sok nyomoronctolBlancoMark írta:Karim Benzema: “I spoke to Vini, he’s sad… I’ve nothing against Rodri, good player… but I’m in my sofa watching TV and Rodri doesn’t do anything that makes you say: wow!”.
Volt mar?Karim kimondta.
![]()
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- BlancoMark
Nem ertik, ahogy azt sem ertettek az Aranylabdas evig, hogy Benzema miert toltott el a Real kezdojeben ennyi idot. Engedjuk el.Realista24 írta:Volt, es kapja is az ivet X-en a sok nyomoronctolBlancoMark írta:Karim Benzema: “I spoke to Vini, he’s sad… I’ve nothing against Rodri, good player… but I’m in my sofa watching TV and Rodri doesn’t do anything that makes you say: wow!”.
Volt mar?Karim kimondta.
![]()
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Melyiket? Nagyon sok komment jon a topikba, flood van.Realista24 írta:Te sem olvastad el a hírt, mi?realmadrid95 írta:
#Pep Guardiola is the one who called #Carlo Ancelotti and Real Madrid and told them not to go to the concert because of Chevren's plan to insult Real Madrid!
[Relief]
A historical stance from the greatest in history![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Volt, es kapja is az ivet X-en a sok nyomoronctolBlancoMark írta:Karim Benzema: “I spoke to Vini, he’s sad… I’ve nothing against Rodri, good player… but I’m in my sofa watching TV and Rodri doesn’t do anything that makes you say: wow!”.
Volt mar?Karim kimondta.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Volt mar?

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
A jövő dönti el, hogy ki lesz a győztese ennek a bojkottnak. Ha minden lényeges cím a miénk lesz, akkor elég nehéz lesz nem a mi játékosunknak adni az aranylabdát. Akkor pedig igen kellemetlen lesz az UEFA-nak és a France Football-nak is, hogy a győztes nem megy el átvenni a díjat. Kb. az lenne a vége ennek az egész aranylabda bohózatnak.nuevo_ericco írta:Es ha ez így is marad, akkor szerintem érvényes, hogy a komunikáció nem volt rendben. Nem tudom, ki hozta ezt a PR döntést a klubnál, de nem sült el túl jól.Pad'em írta: Nem tudod mi vezetett a bojkotthoz, mik mentek a háttérben hétfőig
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
-
Es ha ez így is marad, akkor szerintem érvényes, hogy a komunikáció nem volt rendben. Nem tudom, ki hozta ezt a PR döntést a klubnál, de nem sült el túl jól.Pad'em írta: Nem tudod mi vezetett a bojkotthoz, mik mentek a háttérben hétfőig
- Pad'em
Nem tudod mi vezetett a bojkotthoz, mik mentek a háttérben hétfőig, így elég nehéz rámondani, hogy rossz döntés volt. Az elmúlt éveket nézve és ismerve a viszonyunkat az Uefával én semmin nem lepődnék meg.h3x0r írta: En is Vininek adtam volna, de ha megnezem Rodrit es Bellinghamet, de akar Carvajalt es Kroost is idevehetjuk, messze nem volt ez olyan egyertelmu, mint 22-ben Benzema.
Mi tortent volna, ha elmegyunk? Par sablon nyilatkozattal az egeszet lezartuk volna, 'Tok jo itt lenni, de a legfontosabbak a csapattal elert sikerek, ezert dolgozunk ebben a szezonban is. Carvajal, Kroos es meg tobb csapattars is megerdemelene, hogy itt legyenek a top3-ban, mi csapatkent voltunk a legjobbak, stb.'
A City-tol erkezo infoval megkaptuk a lehetoseget, hogy mi irjuk a narrativat, de ezzel nem eltunk, helyette durcas kisgyerekkent inkabb el se mentunk, mikozben az elmult 11 aranylabdabol 6-ot a mi jatekosaink kaptak. Hatalmas kommunikacios hiba, rossz dontes volt a bojkott.
*
Just In: France Football have asked journalists not to make their Ballon d'Or votes public until the next magazine comes out. — @MelchorRuizCope
Pofozni kell még itt-ott?

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2024. október 30., szerda 13:04-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- h3x0r
En is Vininek adtam volna, de ha megnezem Rodrit es Bellinghamet, de akar Carvajalt es Kroost is idevehetjuk, messze nem volt ez olyan egyertelmu, mint 22-ben Benzema.
Mi tortent volna, ha elmegyunk? Par sablon nyilatkozattal az egeszet lezartuk volna, 'Tok jo itt lenni, de a legfontosabbak a csapattal elert sikerek, ezert dolgozunk ebben a szezonban is. Carvajal, Kroos es meg tobb csapattars is megerdemelene, hogy itt legyenek a top3-ban, mi csapatkent voltunk a legjobbak, stb.'
A City-tol erkezo infoval megkaptuk a lehetoseget, hogy mi irjuk a narrativat, de ezzel nem eltunk, helyette durcas kisgyerekkent inkabb el se mentunk, mikozben az elmult 11 aranylabdabol 6-ot a mi jatekosaink kaptak. Hatalmas kommunikacios hiba, rossz dontes volt a bojkott.
Többet faragják mint CR-t vagy Messit? Ugyan már…RealVazquez írta:“Kissé” gyakrabban faragják, csúsznak rá hátulról, rúgják ki a lábát, jóval többször provokálják, sértegetik. Ha ezen még az emberünk tovább is lendül, jogosan kéri számon a játékvezetőket, hogy jobban védhetnék a hozzá hasonló játékosokat. A múltkor majdnem lefújták a meccset a rasszista megnyilvánulások miatt, nem zavarta a szurkolókat.Halfkey írta: Nálam is Vini érdemelte meg az aranylabdát, a hsz-em nem erről szól, hanem hogy vannak-e érvek ellene. Vannak, még ha én nem is értek velük egyet.
Vini és az említett urak meccsenkénti viselkedése egyébként meg olyan mint ami a politika topikban megy állandóan: relativizálás. Persze, csinál mindenki balhét, de emberünk "kissé" gyakrabban csinálja.
Hol van előírva az, hogy egy futballistának mindent el kell viselnie, mindent le kell nyelnie?
Sehol sincs előírva természetesen. Ahogy az sem hogy kapjon aranylabdát, vagy hogy mindenki elismerje. Pici objektivitást vigyünk már dologba…
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ezt még ide rakom:Vinicius ha legközelebb megnyeri

dehát ilyen alapon ki ellen nincsenek érvek?Halfkey írta: Nálam is Vini érdemelte meg az aranylabdát, a hsz-em nem erről szól, hanem hogy vannak-e érvek ellene. Vannak, még ha én nem is értek velük egyet.

azért nem arról van szó, h buzizzák, mint megye2be a pálya széléről, kicsit gondoljunk már bele..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
“Kissé” gyakrabban faragják, csúsznak rá hátulról, rúgják ki a lábát, jóval többször provokálják, sértegetik. Ha ezen még az emberünk tovább is lendül, jogosan kéri számon a játékvezetőket, hogy jobban védhetnék a hozzá hasonló játékosokat. A múltkor majdnem lefújták a meccset a rasszista megnyilvánulások miatt, nem zavarta a szurkolókat.Halfkey írta: Nálam is Vini érdemelte meg az aranylabdát, a hsz-em nem erről szól, hanem hogy vannak-e érvek ellene. Vannak, még ha én nem is értek velük egyet.
Vini és az említett urak meccsenkénti viselkedése egyébként meg olyan mint ami a politika topikban megy állandóan: relativizálás. Persze, csinál mindenki balhét, de emberünk "kissé" gyakrabban csinálja.
Hol van előírva az, hogy egy futballistának mindent el kell viselnie, mindent le kell nyelnie?

Nálam is Vini érdemelte meg az aranylabdát, a hsz-em nem erről szól, hanem hogy vannak-e érvek ellene. Vannak, még ha én nem is értek velük egyet.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Rendben van, akkor Messi, CR, Modric miért kapott aranylabdát? Messi a nézők közé lőtte izomból a labdát, CR is fojtogatott, lökdösött embereket. Modric éppen nem csinált semmit, de ő is beleértve a másik kettőt adót csalt. Ezek alapján elítélendő a viselkedésük, akkor nem kellett volna kapniuk sose lasztit?Halfkey írta:Csak azt lehet rajta kifogásolni hogy Real mezes? Ugyan már. Hát itt a fórumon is rengeteget van szidva a viselkedése.Semmi, de semmi mas probléma és indok nem létezik, csak a mez.
Ez egy mondvacsinált indok, semmi alapja. Hogy szerintem Vini megérdemelte volna? Hát... jobbat nem tudnék mondani, talán Bellit. Mondjuk ha 20x alkalommal rúgnak oda egy meccsen (és nem szerelés miatt) vagy majmoznának/huhognának, lehet nekem is felmenne a pumpa. Nem felmenteni akarom őt, de látni kéne, hogy kapta az ívet rendesen. Ez a díj legalább annyira nonszensz mint Messi 2022-es vagy hányas labdája, amikor csodát tett a vb-n...
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amit sikerült kiemelned resz, azt nem vini személyéhez szántam, hanem az aranylabdához es minden klubot ert kellemetlenseghez, cikkhez
Oda kellett volna írnom, mert félreérthető lehetett
Ott tartom, hogy a mez az ok.
Oda kellett volna írnom, mert félreérthető lehetett
Ott tartom, hogy a mez az ok.
Szerintem ez itt a fórumozók felének a komplexusa. Mi az hogy nem létezik indok, mikor előtte pont kifejted mi az indok amit felhoznak? Tarthatjuk szar indoknak, teljesen jogos dolog nem egyetérteni vele. De nem azért gondolják ezt róla mert Real Madrid futballista, hanem azt ítélik meg így amit csinál. Nagyító van rajta mert a világ egyik legnagyobb csapatában játszik? Persze. Csak azt lehet rajta kifogásolni hogy Real mezes? Ugyan már. Hát itt a fórumon is rengeteget van szidva a viselkedése.Semmi, de semmi mas probléma és indok nem létezik, csak a mez.