Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: KAG » 2024. október 29., kedd 14:07

Ofi UEFA bl Fb oldal faszan odarakta a rodri poszt melle a bl serleges fotót is.

Szanalmas
Tobb is a röhögő fejek száma mint a lajkoke

Carvajalra ment nekem is a szavazat. Tartsuk akkor tiszteletbe a kritériumokat :-*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2024. október 29., kedd 14:08-kor.
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 14:06

el magico írta:
realbeckham írta: Jobb lenne ezek nélkül. Csak edzők es cs.k-k.
vagy csak innen a forumrol szavazhatnanak.
A CSK-s szavazást abszolút nem támogatnám. Kötve hinném, hogy minden egyes CSK leül megnézni többszáz meccset szabadidejében, hogy objektíven eldöntse ki is volt a legjobb :D De egy edző sem csinálja meg ezt, valószínűleg.

Nem tudom milyen összetételű szavazóbizottság lenne a legjobb.
A pontozásos rendszer meg túlságosan rámenne a statisztikára, és még inkább csak támadók lehetnének győztesek.

Sz.r az egész úgy ahogy van :mrgreen:
Jo ez igy, 620+ komment 24 ora alatt. :kalapos:

Carvajalra nyomtam...szivem Kroosra nyomott volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. október 29., kedd 13:58

Rodrinak, nyilvan.

Carvajalnak. :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 13:57

ELSiete írta:
Pad'em írta:

Itt a válasz

Így már mindjárt érthetőbb.
Ocsmány féreg. Azt nem értem, hogy ezen a szinten az emberek miért nem tudják felretenni a hovatartozásukat és fair módon voksolni. Mármint ha hatalmat kapsz, akkor miért így élsz vele?
Szerinte nem Vini a legjobb? Fair enough. Rodri az első? Legyen. De Vinicius Jrt nem betenni a TOP3 focista közé, aki a legmagasabb szinten, a legmagasabb ellenfelek ellen, a legmagasabb játékosok / csapatok ellen butitott és szerezte meg a legnívósabbnak számító Bajnokok Ligája trófeát, és lett spanyol bajnok, az vilagi vicc. Mellesleg még elég latvanyosan és szépen is focizik a kölyök, de tudjuk tudjuk ilyen bohóc cselekre, megindulasokra bárki képes, valszeg Rodri is csak azért nem csinálja, mert passzolni 1 méterre jobban szeret. Az meg hogy szerinte Vini nem komplett jatekos.... Egy 24 éves focistarol beszélünk.... Kb. régebb óta koztudatban van, mint 28 éves ellenfele. Most akkor szerintem mivel Haaland nem olyan skilles, nem olyan jól cselezo és osztonbol focizo játékos és nem tartom annyira komplettnek akkor a tavalyi éve után van jogom kihagyni őt a TOP3bol egy tavalyi aranylabda szavazáson? Hát rohadtul nem. Mégis ki csinál ilyet, ha nem egy olyan ember, aki a másiknak ártani akar?
Igazabol konnyen kihagyhato Vini a TOP3bol, ha valaki Rodrit beteszi.
Ott van Carvajal, Jude, Kroos is, aki sima top3 lehet.

Ami egyertelmu idiotasag volt, az az indoklasa, amire meg buszke is a marhaja :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. október 29., kedd 13:53

Pad'em írta:
Tjacks írta:

nem akarom elhinni hogy ezt valaki lenyilatkozta, ennyire sötét nem lehet.
Itt a válasz

Ocsmány féreg. Azt nem értem, hogy ezen a szinten az emberek miért nem tudják felretenni a hovatartozásukat és fair módon voksolni. Mármint ha hatalmat kapsz, akkor miért így élsz vele?
Szerinte nem Vini a legjobb? Fair enough. Rodri az első? Legyen. De Vinicius Jrt nem betenni a TOP3 focista közé, aki a legmagasabb szinten, a legmagasabb ellenfelek ellen, a legmagasabb játékosok / csapatok ellen butitott és szerezte meg a legnívósabbnak számító Bajnokok Ligája trófeát, és lett spanyol bajnok, az vilagi vicc. Mellesleg még elég latvanyosan és szépen is focizik a kölyök, de tudjuk tudjuk ilyen bohóc cselekre, megindulasokra bárki képes, valszeg Rodri is csak azért nem csinálja, mert passzolni 1 méterre jobban szeret. Az meg hogy szerinte Vini nem komplett jatekos.... Egy 24 éves focistarol beszélünk.... Kb. régebb óta koztudatban van, mint 28 éves ellenfele. Most akkor szerintem mivel Haaland nem olyan skilles, nem olyan jól cselezo és osztonbol focizo játékos és nem tartom annyira komplettnek akkor a tavalyi éve után van jogom kihagyni őt a TOP3bol egy tavalyi aranylabda szavazáson? Hát rohadtul nem. Mégis ki csinál ilyet, ha nem egy olyan ember, aki a másiknak ártani akar?
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 13:51

Pad'em írta:
realbeckham írta: vagy csak innen a forumrol szavazhatnanak.
De úgy se Vini nyert volna :lol:

Úgy sima Kroos, nem?
Nezzuk meg, Madridom Aranylabda szavazas :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 29., kedd 13:49

Egyértelmű kroos. Naná
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. október 29., kedd 13:48

realbeckham írta: Jobb lenne ezek nélkül. Csak edzők es cs.k-k.
A CSK-s szavazást abszolút nem támogatnám. Kötve hinném, hogy minden egyes CSK leül megnézni többszáz meccset szabadidejében, hogy objektíven eldöntse ki is volt a legjobb :D De egy edző sem csinálja meg ezt, valószínűleg.

Nem tudom milyen összetételű szavazóbizottság lenne a legjobb.
A pontozásos rendszer meg túlságosan rámenne a statisztikára, és még inkább csak támadók lehetnének győztesek.

Sz.r az egész úgy ahogy van :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 29., kedd 13:47

Pad'em írta:

Úgy sima Kroos, nem?
Kroos, Carvajal, Jude, Vini.

Lehet, hogy jobban jart igy a brazil. :kalapos:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 29., kedd 13:45

Úgy sima Kroos, nem?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 29., kedd 13:39

Realista24 írta:
realbeckham írta:
Ez mar az undorító kategória szerintem. Az ilyen nem az a gonoszkodas, vagy unfair kategória.

Ez az az eredendő, zsigeri vérgeciség. S tier.
De mi? Egy böszme, de tovabbra is Realos van nala az elso helyen.

Ahogy irtam mar, mind a ket oldalra (nevezzuk Realosoknak es antimadridistaknak oket) megvannak ezek az arcok, akik erzelmek altal vezerelve szavaznak, es nem teljesitmeny alapjan. Attol fuggoen jonnek elo ezek a dolgok, hogy melyik oldal nyert/veszitett.
Vágom. Farkas Norbi hangján edződtem.
De akkor is vergeci :kalapos:

Jobb lenne ezek nélkül. Csak edzők es cs.k-k.
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 13:34

Pad'em írta:
L.Miki írta: Burkolt, kemény üzenet ez neki, de még a klubnak is valahol, ha valóban igazak azok a terjesztések, hogy elhitették velünk, ő nyeri, aztán mégsem... Azért kíváncsi lennék a teljes valóságra.
Én úgy gondolom, hogy nem feltétlen van itt csalás viszont biztos, hogy szivatott minket az FF/UEFA. Idén ugye beszállt az UEFA mit ad isten rögtön botrány van velünk a főszerepben. Simán kijöhetett egy szoros eredmény Rodri győzelmével. De ez az "új felfogás" hogy nem tudatjuk ki nyerte ez bűzlik messziről. Akkor senki nem vette volna biztosra tőlünk meg un block az egész sajtóban. Tutira ment a dezinformálás, nyilván nem a France Football chief executive hívta fel Vinit direktbe mert azt kiteregetnénk, de volt szivárogtatás felénk az én úgy gondolom 99%. Megkent újságírók, közvetítők etc. Aztán mikor jött a hívás tegnap, Perezék rájöttek, hogy itt bizony hülyének vagyunk nézve. Ezt tudom perpill elképzelni.

Ha normálisan kommunikálnak velünk nem hinném, hogy eljátszuk ezt, fix nem utolsó órákban. Max közöltük volna időben, hogy nem megyünk vagy elmegy tényleg csak Butra vagy akárki képviselni a klubot, rábíztuk volna a játékosokra, hogy menjenek ha akarnak. De ez az egész bojkott mögött biztos van valami, nem csak szimpla sértődöttség. Szerintem.
En is ezen a vonaton vagyok, es a ahogy irta mar valaki, a klubnal ezt nagyon beneztek sajnos, marmint az eselyeket, es allast.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 13:32

realbeckham írta:
Pad'em írta:

Itt a válasz

Ez mar az undorító kategória szerintem. Az ilyen nem az a gonoszkodas, vagy unfair kategória.

De mi? Egy böszme, de tovabbra is Realos van nala az elso helyen.

Ahogy irtam mar, mind a ket oldalra (nevezzuk Realosoknak es antimadridistaknak oket) megvannak ezek az arcok, akik erzelmek altal vezerelve szavaznak, es nem teljesitmeny alapjan. Attol fuggoen jonnek elo ezek a dolgok, hogy melyik oldal nyert/veszitett.

Sosem szavaznék Messire ha én ott lennek :kalapos: meg egy Barcasra sem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 29., kedd 13:30

Pad'em írta:
Tjacks írta:

Itt a válasz

Lord Xavi

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 29., kedd 13:28

L.Miki írta: Burkolt, kemény üzenet ez neki, de még a klubnak is valahol, ha valóban igazak azok a terjesztések, hogy elhitették velünk, ő nyeri, aztán mégsem... Azért kíváncsi lennék a teljes valóságra.
Én úgy gondolom, hogy nem feltétlen van itt csalás viszont biztos, hogy szivatott minket az FF/UEFA. Idén ugye beszállt az UEFA mit ad isten rögtön botrány van velünk a főszerepben. Simán kijöhetett egy szoros eredmény Rodri győzelmével. De ez az "új felfogás" hogy nem tudatjuk ki nyerte ez bűzlik messziről. Akkor senki nem vette volna biztosra tőlünk meg un block az egész sajtóban. Tutira ment a dezinformálás, nyilván nem a France Football chief executive hívta fel Vinit direktbe mert azt kiteregetnénk, de volt szivárogtatás felénk az én úgy gondolom 99%. Megkent újságírók, közvetítők etc. Aztán mikor jött a hívás tegnap, Perezék rájöttek, hogy itt bizony hülyének vagyunk nézve. Ezt tudom perpill elképzelni.

Ha normálisan kommunikálnak velünk nem hinném, hogy eljátszuk ezt, fix nem utolsó órákban. Max közöltük volna időben, hogy nem megyünk vagy elmegy tényleg csak Butra vagy akárki képviselni a klubot, rábíztuk volna a játékosokra, hogy menjenek ha akarnak. De ez az egész bojkott mögött biztos van valami, nem csak szimpla sértődöttség. Szerintem.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 13:25

Pad'em írta:
Tjacks írta:

Itt a válasz

Ez azert nem valid, mert ha igaz, akkor ez a listaja:
Bellingham (15 pts)
Haaland (12 pts)
Kroos (10 pts)
Lautaro (8 pts)
Olmo (7 pts)
Calhanoglu (5 pts)
Rodri (4 pts)
Wirtz (3 pts)
Foden (2 pts)
Rúben Dias (1 pts)

Szoval nem az antimadridizmus beszel belole, hanem masfajta gyulolet :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. október 29., kedd 13:23

Realista24 írta:
Vininek meg határozottan kevesebb az ilyen arcoskodása idén. De persze vagyünk elő tavaly meg tavaly előtti eseteket.
Hat baszki, az Aranylabda a tavalyi evre van :mrgreen:
Football bazdmeg az érzelemkről szól.
De ez miert baj akkor, ha a szavazason is meglatszik?
Nem mindegy hogy 2023 majus vagy 2023 oktober szoval ez a tavaly tag fogalom.

Semmi baj azzal ha a szimpatia szavazas az egesz. Evek ota az. Csak akkor mondjak ki nyiltan ne pedig jojjenek ilyen 3 ponttal hkgt mit neznek figyelembe aztan meg az ellenekzoje alapjan itelik oda a lasztit…
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 29., kedd 13:17

Tjacks írta:
poronty írta: El Salvador Ballon d’Or voter: “I do NOT consider Vinicius Jr a DECISIVE player in terms of play, he impacts the pitch in a small area, therefore I think he is not complete player and is not TOP 10 in Europe.”

Az mondjuk kemény.
Itt a válasz

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. október 29., kedd 13:17

tibi18 írta: Vini nem good boy. Kb. ennyi a lényeg.
Több, mint nem good boy, egyenesen unszimpatikus nekik, sokszor bicskanyitogató is (valahol igazuk is van, csak ennek a díjnak nem erről kellene szólnia) és most volt egy lehetőség, hogy a tudtára adják, hogy emiatt nem nyerheti meg az aranylabdát. Burkolt, kemény üzenet ez neki, de még a klubnak is valahol, ha valóban igazak azok a terjesztések, hogy elhitették velünk, ő nyeri, aztán mégsem... Azért kíváncsi lennék a teljes valóságra.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 29., kedd 13:15

Inkább örüljünk, hogy abban az évben Katarban volt a VB, mert ha nyáron rendezik, jó eséllyel Karim sem aranylabdás.

Vissza: