Aranylabda
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Aranylabda
Hehe gyanúsan hallgat napok óta btw, pedig végre bejött valami először itt hallott dolog

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Itt lattuk eloszorhehetheoriginal írta: meglássátok geci, benyomják puhos fullszürke rodrinak a balondort, annyira gyűlölik a madridot![]()
![]()
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet, nem tudom. Most par kereses utan november 4-et latom tavaly, hogy kijott volna a teljes lista hivatalosan.Pad'em írta:The Ballon d'Or votes were officially out shortly after the ceremony for the last few years, this time - France Football won't make them public until November 9.Realista24 írta:
Ha úgy megy mint régen, akkor azért mert akkor kerül nyomtatott formába a magazin.
Only a few selection of journalists have shared their votes individually.
22-ben gyorsabb volt elvileg.
Igazabol lenyegtelen, mert ugy csalnak,a hogy akarnak, aztan ha az ember olvasgat, es meglatja, hogy a top100nak olyan is a tagja, aki korabban TAA-t vagy Bonuccit rakta elso helyre az evek alatt, es meg mindig szavazhat, rajon, hogy kar ezen idegeskedni.
Nehany evente jo helyre megy, mint mondjuk Karim eseteben, aztan a tobbi csak bohozat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
The Ballon d'Or votes were officially out shortly after the ceremony for the last few years, this time - France Football won't make them public until November 9.Realista24 írta:Ha úgy megy mint régen, akkor azért mert akkor kerül nyomtatott formába a magazin.kiserik írta:
Drága Uram! Mi az anyámat kell várni 10+ napot erre tisztességes szavazás esetén?![]()
Only a few selection of journalists have shared their votes individually.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Így legyen az ember toleráns a mások véleményével szemben,hogy ekkora meg még nagyobb baromságokat tudnak összehordani. Legalább nem csak nekünk van Szöllősi pogácsa Gyurink. Azért egy taktikai Messit meg Olmot hiányolok a lista első 3 helyérőlRealista24 írta: Besnik Dizdari, alban ujsagiro:
1. RODRI
2. YAMAL
3. CARVAJAL
4. BELLINGHAM
5. RÜDIGER
6. HAALAND
7. LAUTARO MARTINEZ
8. VINICIUS
9. MBAPPE
10. XHAKA
![]()
A Top100 tagja, csak szolok.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Meg kell nyerni a bl-t és élő adásban bevonulni az öltözőbe. Majd konfettizhetik Ceferint meg az üres pódiumot. Világi mekkorát szólna. Amúgy már be van töltve. Jövőre youngest balon dor lesz fixen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ket hszig eljutott, hibaztam.realbeckham írta: gy rekordgyorsasaggal kivasalta realista, név nélkül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Az a baj mindenkit elvisz a szociális média, meg annak az algoritmusa. Sokan mar focit se néznek, még csak összefoglalókat se. Tiktok algoritmus megjegyzi,hogy valaki szereti azt mikor a realt memelik,meg vinit,aztan a gyerek vegig olyan tartalmakat lat csak. Sajnos teljesen torzít ez is mindenkit.
Focin van egy barcas srac,es elkezdte nekem magyarázni a dolgokat,es kérdeztem, hogy ezek mégis honnan jönnek? Vissza kérdezett,hogy hát en nem nézem a netet? Mondom en a meccset szoktam, aztán ott hagytam. Pusztulat az egész
Focin van egy barcas srac,es elkezdte nekem magyarázni a dolgokat,es kérdeztem, hogy ezek mégis honnan jönnek? Vissza kérdezett,hogy hát en nem nézem a netet? Mondom en a meccset szoktam, aztán ott hagytam. Pusztulat az egész
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem a hangoskodó emberekkel van gond ilyenkor. Azok egy kulon kategoria. Az a trollfocis, szajkarate szekcio
Azzal van a gond, aki ezt megmagyarazza. Mégis hogyan gondolhatja komolyan?
Mint pl az nso s gyökér, aki 40 percen keresztül irja otthon a 80 mondatos bullshit gyenge semmit, ilyen alszent baratkozos kontosbe. Akarja magyarázni, aztán olyan jol sikerült, hogy rekordgyorsasaggal kivasalta realista, név nélkül.
Azzal van a gond, aki ezt megmagyarazza. Mégis hogyan gondolhatja komolyan?
Mint pl az nso s gyökér, aki 40 percen keresztül irja otthon a 80 mondatos bullshit gyenge semmit, ilyen alszent baratkozos kontosbe. Akarja magyarázni, aztán olyan jol sikerült, hogy rekordgyorsasaggal kivasalta realista, név nélkül.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
nagyon sok szurkoloi oldalt követek fb-on és kiváncsiságbol megnéztem a kommenteket, az hogy a legtöbb barca szurkol ennek örül azt simán el tudom fogadni mert bárki csak ne real jatékos. viszont amiket tegnap este olvastam ott a többi szurkolo inkább adná Vini-nek.
és nekem feltétlenül nem azzaal van bajom hogy Rodri nyerte, mert jó játékos ő nagyon, nekem inkább az hogy nem most kellett volna nyernie hanem inkább tavaly, ha már annyira el kell ismerni a középpályásokat. ráadásul azért megkérdezném tőlük hogy ha Rodri megnyeri akkor az hogy lehet hogy Kroos a kilencedik ?
Ezekre csak ugy lehetne hatást gyakorlni hogy aztmondani nekik hogy köszönöm szépen én nem szeretném ha többet jelöljenek erre a díjra.
és nekem feltétlenül nem azzaal van bajom hogy Rodri nyerte, mert jó játékos ő nagyon, nekem inkább az hogy nem most kellett volna nyernie hanem inkább tavaly, ha már annyira el kell ismerni a középpályásokat. ráadásul azért megkérdezném tőlük hogy ha Rodri megnyeri akkor az hogy lehet hogy Kroos a kilencedik ?

Ezekre csak ugy lehetne hatást gyakorlni hogy aztmondani nekik hogy köszönöm szépen én nem szeretném ha többet jelöljenek erre a díjra.

-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Ő vajon összetévesztette a hogy mutasd be magadról 10 szóban hogy hülye vagy versenyt az Aranylabda-szavazással?Realista24 írta: Besnik Dizdari, alban ujsagiro:
1. RODRI
2. YAMAL
3. CARVAJAL
4. BELLINGHAM
5. RÜDIGER
6. HAALAND
7. LAUTARO MARTINEZ
8. VINICIUS
9. MBAPPE
10. XHAKA
![]()
-
Magyarul Tuvalu szövetségi kapitánya és társai nélkül is szimpátiaszavazássá vált a díj.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Több olajat, még,még, MÉG!!!!!Realista24 írta: Besnik Dizdari, alban ujsagiro:
1. RODRI
2. YAMAL
3. CARVAJAL
4. BELLINGHAM
5. RÜDIGER
6. HAALAND
7. LAUTARO MARTINEZ
8. VINICIUS
9. MBAPPE
10. XHAKA
![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Atyaég.Realista24 írta: Besnik Dizdari, alban ujsagiro:
1. RODRI
2. YAMAL
3. CARVAJAL
4. BELLINGHAM
5. RÜDIGER
6. HAALAND
7. LAUTARO MARTINEZ
8. VINICIUS
9. MBAPPE
10. XHAKA
![]()
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Besnik Dizdari, alban ujsagiro:
1. RODRI
2. YAMAL
3. CARVAJAL
4. BELLINGHAM
5. RÜDIGER
6. HAALAND
7. LAUTARO MARTINEZ
8. VINICIUS
9. MBAPPE
10. XHAKA
1. RODRI
2. YAMAL
3. CARVAJAL
4. BELLINGHAM
5. RÜDIGER
6. HAALAND
7. LAUTARO MARTINEZ
8. VINICIUS
9. MBAPPE
10. XHAKA

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Figo azota perrel fenyegette meg az oldalt, aki lehozta az allitolagos mondatatPad'em írta: Brazilok tán még nálunk is jobban fel vannak háborodva.
Többek közt Ribery is kiröhögi a díjat.
Mindenkinek egyértelmű, tegnap a gálán is láttuk Gullit, Seedorf, Figo etc mindenki Vinit mondta.

Masik ketto valid, mert arrol van video is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Brazilok tán még nálunk is jobban fel vannak háborodva.
Mindenkinek egyértelmű, tegnap a gálán is láttuk Gullit, Seedorf, Figo etc mindenki Vinit mondta.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Biztos nem bunda. És gondolom ott Rodri az elsö.Pad'em írta:Salvadorinál seRealista24 írta: Ugandai újságíró csavonal Vini top 10ben sincs![]()
![]()
Szánalmas UEFA.
- Pad'em
Salvadorinál seRealista24 írta: Ugandai újságíró csavonal Vini top 10ben sincs![]()

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ha Vinicius, Jude és Carva nem RM játékosok, akkor Rodri előtt végeznek. Szomorú az ami történt, az uefa tök egyértelműen belenyúlt, de engem sokkal jobban tud zavarni az, hogy Rodri aranylabdás játékos, míg pl Lewa vagy Haaland a csúcs szezonjaikra nem. Elkell engedni ezt az egészet. Már rég elkellett volna. Remélem 2025-ben elindul a SL és minden téren hátat fordítunk az uefanak. Majd évek múlva kiderül minden mint a barca bíró lefizetései és a világ legyint egyet, hogy nem baj ha elcsalták legalább akkor azt nem a Real Madrid nyerte...