Egyetértek.Babinho írta:Akkor az életben nem kap aranybogyót. Tanulnia kellene belőle.dzsi91 írta: Részemről szabad kezet kap. Örjönghet rasszistázhat hisztizhet. Legyen sportszerűtlen ha már eddig is annak számított de hozza a jó formát. Meg kell tanulni dühből is jól játszani.
Ezt a politika vette el, ez nem róla szól, hanem a Real madridról.
De ő adta az ürügyet.
Jogos? Nem.
De minden meccsen csitítgatta az egész csapat Carvajalon át Krooson keresztül Ancelottiig. Ha a klub nem volt elég hogy bekussoljon, akkor ez a szitu ezt üzeni. Ha folytatja amit eddig, akkor magát húzza le.
Én nem szeretném ha még ennél is jobban rátenne egy lapáttal erre a viselkedésre, mert eddig is rohadt kellemetlen volt nézni.
CR sem ezt csinálta. Bárcsak úgy válaszolna mint ő....
Szurkolok neki. De elsősorban a csapatnak.
Sajnálom az esetet, mert megérdemelte volna, de innentől azt erzem hogy ez számos dologra negatív hatással lehet.
Három olyan játékosunk is van, aki Aranylabdaert megy, ez pedig megosztottsághoz vezethet sok helyzetben. De legalább mind a három fekete, így a rasszista Real Madrid kártya nem merülhet fel legalább.
Nem tudom…nincs jó előérzetem a dologgal kapcsolatban hosszútávon, és ahogy Babinho is írta, a csapat az első.