Pad'em írta:
dzsi91 írta:
Azért itt most rengeteg kérdőjel van. Mi történt az elmúlt 1-2 napban? Vagy ez valami hosszútávú terv volt?
Az én verzióm az, hogy ő nyerte értesítették róla aztán valami mókolás volt ezt a Real vagy vinicius vagy a city kiszagolta eljutott az info és a klub azonnal zárolta az utat helyesen.
Nagyjából ez. Olvastam egy spanyol klubközeli forrás azt írta, hogy p
ár napja hívták Vinit a France Footballtól, hogy ő nyeri, tudta a klub meg a Nike is, ezért volt ez a nagy felháborodás részünkről. De majd jönnek a további hírek, komolyabb források kíváncsi vagyok miket hoznak le.
ha így lett volna, akkor vini ezt simán kiteregetné. miért is ne tehetné, mikor az arcodba hazudnak.
sztem occam borotvája és csak simán elhittük. főleg azután h rodri le is sérült az egész szezonra (függetlenül attól, h a vizsgált időszakon kívül már). nem gondolom, h korábban bárki szólt volna nekünk, h vini nyert most meg utolsó pillanatban meg mégse.
ma szóltak a citynek, h nyert rodri és a city meg jófej volt. abban viszont biztos vagyok h, ceferin meg nasser keze benne van az eredményben.