Lehet át kell neki adni a büntetőket, de akkor meg Mbappe lehet zabos.Realista24 írta: Ezt mind, igen. Ahogy CR is a pályán válaszolt Blatternek, neki is itt a lehetőség.
Másképp nem tudom elképzelni, hogy 30-40 gólokat rúgjon.
HozzászólásSzerző: Youngest » 2024. október 29., kedd 5:40
Lehet át kell neki adni a büntetőket, de akkor meg Mbappe lehet zabos.Realista24 írta: Ezt mind, igen. Ahogy CR is a pályán válaszolt Blatternek, neki is itt a lehetőség.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 5:38
HozzászólásSzerző: Youngest » 2024. október 29., kedd 5:36
Az oké, hogy motivált.. a kérdés, hogy mit kell még csinálnia ? Több gól ? Több gólpassz? Vagy végre csak a focival foglalkoznia ?Realista24 írta: Ahogy nézem a twitteret, eléggé felhúzta magát és motivált.
Hogy ebből mi lesz hétvégén![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 5:30
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 29., kedd 0:25
Szerintem biztos volt valami, ha nem is direktbe mondták el hogy nyertél, de Perez nem megérzésre rittyent össze mindenkit. Annyira fixre volt véve, fennhangon ballon dorozott minden játékosunk a social médiában. Ha semmi fülest nem kaptunk volna addig, akkor mire fel? Nem hiszem, hogy a marcát nyálazzák a srácok.mila írta:ha így lett volna, akkor vini ezt simán kiteregetné. miért is ne tehetné, mikor az arcodba hazudnak.Pad'em írta:
Nagyjából ez. Olvastam egy spanyol klubközeli forrás azt írta, hogy pár napja hívták Vinit a France Footballtól, hogy ő nyeri, tudta a klub meg a Nike is, ezért volt ez a nagy felháborodás részünkről. De majd jönnek a további hírek, komolyabb források kíváncsi vagyok miket hoznak le.
sztem occam borotvája és csak simán elhittük. főleg azután h rodri le is sérült az egész szezonra (függetlenül attól, h a vizsgált időszakon kívül már). nem gondolom, h korábban bárki szólt volna nekünk, h vini nyert most meg utolsó pillanatban meg mégse.
ma szóltak a citynek, h nyert rodri és a city meg jófej volt. abban viszont biztos vagyok h, ceferin meg nasser keze benne van az eredményben.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. október 29., kedd 0:22
Nemszoktunk ilyen szarokra utazni csak ha nyerünk. Fix info volt a nike sem bohóckodott volna anélkül.mila írta:ha így lett volna, akkor vini ezt simán kiteregetné. miért is ne tehetné, mikor az arcodba hazudnak.Pad'em írta:
Nagyjából ez. Olvastam egy spanyol klubközeli forrás azt írta, hogy pár napja hívták Vinit a France Footballtól, hogy ő nyeri, tudta a klub meg a Nike is, ezért volt ez a nagy felháborodás részünkről. De majd jönnek a további hírek, komolyabb források kíváncsi vagyok miket hoznak le.
sztem occam borotvája és csak simán elhittük. főleg azután h rodri le is sérült az egész szezonra (függetlenül attól, h a vizsgált időszakon kívül már). nem gondolom, h korábban bárki szólt volna nekünk, h vini nyert most meg utolsó pillanatban meg mégse.
ma szóltak a citynek, h nyert rodri és a city meg jófej volt. abban viszont biztos vagyok h, ceferin meg nasser keze benne van az eredményben.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. október 29., kedd 0:21
HozzászólásSzerző: mila » 2024. október 29., kedd 0:18
ha így lett volna, akkor vini ezt simán kiteregetné. miért is ne tehetné, mikor az arcodba hazudnak.Pad'em írta:Nagyjából ez. Olvastam egy spanyol klubközeli forrás azt írta, hogy pár napja hívták Vinit a France Footballtól, hogy ő nyeri, tudta a klub meg a Nike is, ezért volt ez a nagy felháborodás részünkről. De majd jönnek a további hírek, komolyabb források kíváncsi vagyok miket hoznak le.dzsi91 írta: Azért itt most rengeteg kérdőjel van. Mi történt az elmúlt 1-2 napban? Vagy ez valami hosszútávú terv volt?
Az én verzióm az, hogy ő nyerte értesítették róla aztán valami mókolás volt ezt a Real vagy vinicius vagy a city kiszagolta eljutott az info és a klub azonnal zárolta az utat helyesen.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 29., kedd 0:16
Valenciai sportlap aki korábban pinokkiózta már alapozza a hangulatot, címlapon Rodri az aranylabdával felirat Vini Vidi Vici. Vini így kiemelve.Realista24 írta:És én ott leszekPad'em írta: Már írják bennfentes spanyolok, hogy teljesen le van sújtva.
Valenciában hatalmas buli lesz. Ott vér fog folyni a pályán, de piros az már most megtehető.![]()
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. október 28., hétfő 23:57
Idén nem úgy volt, hogy hivatalosan nem tájékoztatják a győztest? Valaki írta is Aranylabda topikban, hogy a műsorvezetők továbbra is hangsúlyozták ugyanezt.gutihaz14 írta:ha igy volt csak siman ki kell irni twitterre , hivatalos oldalra aztan porbaljanak csak magyarazkodni az uefanal... ha mar annyira scriptelt hogy elote ertesitik a nyertest aztan meg atadas napjan bundaznak akkor nyasgem es minden szar kiteriteni roluk.Pad'em írta:
mondom, a globe soccer helyeben siman meglovagolnam ezt a bundalabdat es igy promoznam
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. október 28., hétfő 23:56
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. október 28., hétfő 23:50
Azt gondolom sejted, hogy a jakuzziban bogve posztolta.ateeemadrid írta: Tetszik a posztja, mindenkit megbaszunk, mondom én.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 28., hétfő 23:49
ha igy volt csak siman ki kell irni twitterre , hivatalos oldalra aztan porbaljanak csak magyarazkodni az uefanal... ha mar annyira scriptelt hogy elote ertesitik a nyertest aztan meg atadas napjan bundaznak akkor nyasgem es minden szar kiteriteni roluk.Pad'em írta:Nagyjából ez. Olvastam egy spanyol klubközeli forrás azt írta, hogy pár napja hívták Vinit a France Footballtól, hogy ő nyeri, tudta a klub meg a Nike is, ezért volt ez a nagy felháborodás részünkről. De majd jönnek a további hírek, komolyabb források kíváncsi vagyok miket hoznak le.dzsi91 írta: Azért itt most rengeteg kérdőjel van. Mi történt az elmúlt 1-2 napban? Vagy ez valami hosszútávú terv volt?
Az én verzióm az, hogy ő nyerte értesítették róla aztán valami mókolás volt ezt a Real vagy vinicius vagy a city kiszagolta eljutott az info és a klub azonnal zárolta az utat helyesen.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 28., hétfő 23:44
Nagyjából ez. Olvastam egy spanyol klubközeli forrás azt írta, hogy pár napja hívták Vinit a France Footballtól, hogy ő nyeri, tudta a klub meg a Nike is, ezért volt ez a nagy felháborodás részünkről. De majd jönnek a további hírek, komolyabb források kíváncsi vagyok miket hoznak le.dzsi91 írta: Azért itt most rengeteg kérdőjel van. Mi történt az elmúlt 1-2 napban? Vagy ez valami hosszútávú terv volt?
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 28., hétfő 23:41
Tavaly Haaland pont ugyanígy járt.doncsontos írta: egy percig se legyen kétségünk ha bármelyik másik csapatban hozza ezt az évet Vini akkor senki más nem merült volna fel mellette
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. október 28., hétfő 23:35
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. október 28., hétfő 23:20
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. október 28., hétfő 23:20
Egyszer olvastam, hogy CR edzés és mentális módszereit használja, de igen, egy hétvégét eltölthetne vele.el magico írta: Valaki amúgy szólhatna CR-nek, hogy töltsön vele egy kis időtő azért tudna mesélni neki hasonló igazságtalanságokról, és hogyan maradhat ilyenkor motivált az ember.
Hajrá, Vini!![]()
Amilyen hülye vagy, mi úgy szeretünk![]()
![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. október 28., hétfő 23:18
A nap, de megkockáztatom az év kommentje ez eddig, tökéletesen összefoglaltad...RealVazquez írta: Mekkora hatalma van a pénznek, a hatalomnak. Hihetetlen, hogy e kettő árnyékában a tehetség, a munka, az elhivatottság, a hűség lófaszt nem számít. Korrupt köcsög egy világ ez, ahol semmi sem az, aminek látszik…
Veled vagyunk Viniés köszönjük, hogy ilyen okádék szembeszéllel szemben is trófeákhoz segítettél minket.
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. október 28., hétfő 23:17
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem