ha így lett volna, akkor vini ezt simán kiteregetné. miért is ne tehetné, mikor az arcodba hazudnak.Pad'em írta:Nagyjából ez. Olvastam egy spanyol klubközeli forrás azt írta, hogy pár napja hívták Vinit a France Footballtól, hogy ő nyeri, tudta a klub meg a Nike is, ezért volt ez a nagy felháborodás részünkről. De majd jönnek a további hírek, komolyabb források kíváncsi vagyok miket hoznak le.dzsi91 írta: Azért itt most rengeteg kérdőjel van. Mi történt az elmúlt 1-2 napban? Vagy ez valami hosszútávú terv volt?
Az én verzióm az, hogy ő nyerte értesítették róla aztán valami mókolás volt ezt a Real vagy vinicius vagy a city kiszagolta eljutott az info és a klub azonnal zárolta az utat helyesen.
sztem occam borotvája és csak simán elhittük. főleg azután h rodri le is sérült az egész szezonra (függetlenül attól, h a vizsgált időszakon kívül már). nem gondolom, h korábban bárki szólt volna nekünk, h vini nyert most meg utolsó pillanatban meg mégse.
ma szóltak a citynek, h nyert rodri és a city meg jófej volt. abban viszont biztos vagyok h, ceferin meg nasser keze benne van az eredményben.