15.után miért nem jöttél osztani az igét, hogy künn a nagyvilágban hogyan vélekednek a népek?

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. október 28., hétfő 21:10
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 28., hétfő 21:07
Koszi, koszi.pheco írta:Meg feloraig ott szopkodjak Yamalt a szinpadon, aztan gondolom noi gyoztes hirdetes… orak kerdeserealmadrid95 írta: Hol tart a dijatado? Mikorra varhato a gyoztes leleplezese?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 28., hétfő 21:07
Elobb is erdemelned meg, mint RodriKercsó írta:Carvajalnak is van mankója![]()
(mondjuk, nekem is)
HozzászólásSzerző: adan » 2024. október 28., hétfő 21:06
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. október 28., hétfő 21:05
Na várjá a legfiatalabb aki nyert egy fiataloknak szóló kupát?
HozzászólásSzerző: chronic » 2024. október 28., hétfő 21:04
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 28., hétfő 21:04
HozzászólásSzerző: pheco » 2024. október 28., hétfő 21:04
Meg feloraig ott szopkodjak Yamalt a szinpadon, aztan gondolom noi gyoztes hirdetes… orak kerdeserealmadrid95 írta: Hol tart a dijatado? Mikorra varhato a gyoztes leleplezese?
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. október 28., hétfő 21:03
Carvajalnak is van mankójaferni írta: De szép lesz ahogy a mankós Rodri átveszi majd a díjat...
- Was Rodri Spain's best player? No.
- Was Rodri the best player in the PL? No.
- Was Rodri Man City's best player? No.
- Did Rodri win the UCL? No.
- Did Rodri lose the FA cup final against Eric ten Hag? Yes.
Our Ballon d'Or winner ladies and gentlemen
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. október 28., hétfő 21:03
Azért sportemberekről beszélünk, aki meg ezek után demotivált lenne, azt páros lábbal rugdosnám ki.realmadrid95 írta:Vagy annyira demotivalt lett mindenki, hogy sima 0-0 lesz a Valencia ellen.ateeemadrid írta: Clasico 04 meg Rodri aranylaszti után kiváncsi lennék a csapatra amúgy, sztem utana nem lenne setalgatas, megbasznank mindenkit.
Persze Vinit sajnalnam.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 28., hétfő 21:02
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 28., hétfő 21:01
Vagy annyira demotivalt lett mindenki, hogy sima 0-0 lesz a Valencia ellen.ateeemadrid írta: Clasico 04 meg Rodri aranylaszti után kiváncsi lennék a csapatra amúgy, sztem utana nem lenne setalgatas, megbasznank mindenkit.
Persze Vinit sajnalnam.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 28., hétfő 21:01
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. október 28., hétfő 21:00
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. október 28., hétfő 20:57
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 28., hétfő 20:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 28., hétfő 20:56
realbeckham írta: Azért ez rodrinak is cink lesz. Nyilván embertípustol fugg, de ez egy szereny, rendes ember. Ez a dij, örökre a legmegosztóbbak közt lesz majd.
Neki is a vitrinben, a polcon egy olyan targy lesz elete végéig, amit más erdemelt, de csak szimpatia es korrupcio miatt került hozzá.
Engem személy szerint szarul érintene es életem végéig keserű szájízzel néznék rá es ezen pörögne az agyam.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. október 28., hétfő 20:55
Nagyon durva, hogy mennyire eltörpül egy játékos képessége, sikere, tehetsége amellett, hogy hogyan viselkedik... Nonszensz ami a facen a kommentszekciókban is van, hogy mennyire örülnek, hogy nem Vini nyeri, merthogy vállalhatatlan a viselkedése és blablabla...RealMadridFanatic írta:Teljesen igaza van, a baj ott kezdodik, hogy ezt buntetlenul tehetik meg az UEFA nevetseges, kicsinyes, korrupt vezetoi, mert a della omlik, a szurkoloknak meg annyi jon le, hogy Vini ugysem szimpatikus gyerek es ezzel el van rendezve.Realista24 írta: Seedorf: I think there are problems between Real Madrid and the UEFA, which affected some things in the results.
Vinicius Junior is the one who definitely deserves the award. The entities must separate their administrative problems from the award that the player deserves.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. október 28., hétfő 20:54
Miert kell egyaltalan a Citynek hinni? Nem hiszem el, hogy Perezek ennyire naivak es nem kerdeztek meg errol a szervezoket.p.csabi1 írta: Nem hiszem hogy a Citynél ilyen köcsögök legyenek hogy átbasszák a klubot.
Az viszont érdekes lesz ha hirtelen megforditják és csak Vini nyeri aztán a City meg benne marad a kakiban,![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. október 28., hétfő 20:52
Nem kötelező átvenni.realbeckham írta: Azért ez rodrinak is cink lesz. Nyilván embertípustol fugg, de ez egy szereny, rendes ember. Ez a dij, örökre a legmegosztóbbak közt lesz majd.
Neki is a vitrinben, a polcon egy olyan targy lesz elete végéig, amit más erdemelt, de csak szimpatia es korrupcio miatt került hozzá.
Engem személy szerint szarul érintene es életem végéig keserű szájízzel néznék rá es ezen pörögne az agyam.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem