nem a rostás tiborra gondoltam, de ja ő egy féreg propagandistaRozsabimbo2019 írta:Igen, a tüntetés ellenmila írta: nem rémlik, a kegyelmi botrány kapcsán is ennyire kikelt magából emberünk?![]()
aljas propagandista...

HozzászólásSzerző: mila » 2024. október 28., hétfő 19:54
nem a rostás tiborra gondoltam, de ja ő egy féreg propagandistaRozsabimbo2019 írta:Igen, a tüntetés ellenmila írta: nem rémlik, a kegyelmi botrány kapcsán is ennyire kikelt magából emberünk?![]()
aljas propagandista...
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 28., hétfő 19:14
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. október 28., hétfő 18:07
Igen, a tüntetés ellenmila írta: nem rémlik, a kegyelmi botrány kapcsán is ennyire kikelt magából emberünk?
HozzászólásSzerző: mila » 2024. október 28., hétfő 17:58
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. október 28., hétfő 17:55
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 28., hétfő 17:32
Az a transz influenszer Noryna Diamond, aki élő adásban oboázott egy péniszen megannyi gyerek szeme láttára, de volt mikor a haját gyújtotta fel.kiserik írta: Zsoltinál is pont így kezelték a dolgot, miután egy transz influenszer élőben bedobta a témát hónapokkal ezelőtt. Ábrahám annak ment utána, és annak az 1 hónappal ezelőtti Osváthos videónak köszönhetően keresték meg a fiú nevelői a Lakatos üggyel. Állítólag.
Megint akkora sztori volt ez is, hogy erről a sztoriról saját maga, Osváth Zsolt beszélt egy videójában.Zsolti ügyében pontosítanék, a vád, hogy 18 év alattitól kért és kapott képet annak nemiszervéről azért, hogy annak YouTuber karrierjének beindítását elősegítse egy megosztással, majd mikor megkapta, elküldte neki a saját szerszámát bemutató fotót is. Állítólag a fiú 17 évesen úgy nézett ki, mint egy 14-15 éves kissrác, erről is van kép. Zsolti elismerte, hogy ő 27 volt a srác meg 17. A rendőrség nyomoz, most Zsolti feljelentést nem tett.
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. október 28., hétfő 17:05
Szélmalomharcot vívsz. Hagyd meg őket a buborékukban. Jön majd a 26-os választás és a döbbenet....kiserik írta:Én is, de bakker csak nem megy át: ez egy tény és elég hír értékű: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=67255B66ferni írta: kiserik, leírtuk már többször mi miért van:
Mindegy. Aki szerint ez normális, az szerintem nem normális. Vállalom. Folytatása következik, pénteken új videó jön. Remélem, ha vannak áldozatok, akkor nekik nem veszi el a kedvüket ez az eljárás és lesz bátorságuk kiállni, hogy ezek a dolgok kiderüljenek.
HozzászólásSzerző: Zack » 2024. október 28., hétfő 17:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 28., hétfő 16:54
6 napja irt rola a PS.UI: ti nem olvassátok amit más (én) ír? 5 nap teljes csönd után, miután Ábrahám egy tüntetést szervezett pont emiatt a csönd miatt, kezdtek el egyszerre írni a dologról. Egyszerre mind. Saját elmondása szerint egy 15 éves heteroszexuális fiút megrontottak, prostituáltak. Ez kimeríti a pedofília fogalmát. Ez nektek smafu?
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. október 28., hétfő 16:45
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 28., hétfő 15:36
Igazad van, elragadtattam magam. Kicsit felment a pumpa. Legközelebb így fogom megközelíteni az információkat.ferni írta: Írjanak meg egy cikket, hogy Ábrahám Róbert hangfelvétele alapján feljelentésnek tekintve tovább küldték ezt a BRFK-nak?
Konkrétan még azt se szabadna tudnunk kiről van szó, nem véletlen ír egy csomó újság úgy hogy L.Márk.
Egyetlen forrásunk Ábrahám, pont.
A többit leírtuk már ez mit jelent és mi miért van.
Ennyi erővel én bemegyek leadni egy hamisított hangfelvételt a narancsékról, ugye még ki se vizsgálták eredeti-e, de hozza le a telex ezt?
Teljes tévúton jársz most.
Konkrétan amit írnak is oda bármit bevisznek ami olyan kötelezően feljelentésnek kell tekinteniük.
Mivel Ügyészségre nem azért járnak, hogy Marika néni azt mondta az Irénkére, hogy de pletykás ezért általában ez a vége.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 28., hétfő 15:27
Az a tény hogy feljelentteték, de még nincs semmi kimondva, bizonyitékok stb., de már oda mentek a mi hazánkosok Lakatos Márk házához és gondolom egy jót buziztak+pedofiloztak. Majd ha elítélik vagy valamit kimond a bíroság akkor annak lesz hírértéke.kiserik írta:Én is, de bakker csak nem megy át: ez egy tény és elég hír értékű: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=67255B66ferni írta: kiserik, leírtuk már többször mi miért van:
Mindegy. Aki szerint ez normális, az szerintem nem normális. Vállalom. Folytatása következik, pénteken új videó jön. Remélem, ha vannak áldozatok, akkor nekik nem veszi el a kedvüket ez az eljárás és lesz bátorságuk kiállni, hogy ezek a dolgok kiderüljenek.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 28., hétfő 15:21
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 28., hétfő 15:14
Én is, de bakker csak nem megy át: ez egy tény és elég hír értékű: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=67255B66ferni írta: kiserik, leírtuk már többször mi miért van:
Kiserikünk azt szerette volna, hogy úgy menjen a hír, mint mikor a telex átvesz egy 444 cikket, vagy a 24 átvesz egy magyar hang cikket. Ezek tényleg megtörténnek kb. 1-2órán belül, és ezért sok embernek szervezett lejáratásnak/kampánynak tűnik, pedig csak arról van szó, hogy a fent említett orgánumokban komoly újságírók dolgoznak, akik általában még ismerik is egymást, és habár nem értenek sok-sok mindenben egyet, azért tudják a másikról, hogy SZAKEMBER, és csak megalapozott forrásokkal dolgozik. Na ezt nem tudjuk elmondank sajnos Ábrahám(Rostás) Róbert(Tibor)-ról, mivel ugye na.... hát még a saját nevét is megmókolta, hogy másokat megvezessen származásával kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 28., hétfő 15:13
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 28., hétfő 15:05
Kiserikünk azt szerette volna, hogy úgy menjen a hír, mint mikor a telex átvesz egy 444 cikket, vagy a 24 átvesz egy magyar hang cikket. Ezek tényleg megtörténnek kb. 1-2órán belül, és ezért sok embernek szervezett lejáratásnak/kampánynak tűnik, pedig csak arról van szó, hogy a fent említett orgánumokban komoly újságírók dolgoznak, akik általában még ismerik is egymást, és habár nem értenek sok-sok mindenben egyet, azért tudják a másikról, hogy SZAKEMBER, és csak megalapozott forrásokkal dolgozik. Na ezt nem tudjuk elmondank sajnos Ábrahám(Rostás) Róbert(Tibor)-ról, mivel ugye na.... hát még a saját nevét is megmókolta, hogy másokat megvezessen származásával kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 28., hétfő 15:01
Ahogy eddig is úgy most is két céljuk van:BLevi96 írta:
Ez most szavazó bázis számlálás vagy azt hiszik hogy valakit még érdekel ez? Már látom magam elött az utcákat telepakolva a "Magyarok 99% NEMET mondott Brüsszelre" táblákkal.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 28., hétfő 14:59
Reagáltam és nem, nem mentem szembe. Itt egy hírt, egy TÉNY-t, miszerint a rendőrség nyomozást indított Lakatos Márk ellen az ügyészség elé került bizonyítékok alapján, egyszerűen nem volt hajlandó leközölni a komplett magyar média megafonostól, origóstól, köztv-stől (pedig nekik aztán még politikai hasznot is hozott volna bőven), 444-estől, telexestől, hvg-stől, influenszerestől mindenestől, sőt, az erre utaló kommenteket is módszeresen letiltották.Tjacks írta:Nekem most "az van meg" hogy nem reagáltál arra a részre hogy saját magaddal mentél szemben, az nyilván smafu.kiserik írta:![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. október 28., hétfő 14:49
Egyrészt megint elmegy 6-8 milliárd valamelyik neres zsebébe, masreszt megnezik, hanyan kuldik vissza, tehat kozvelemenykutatas. Szimpla parasztvakitas, illetve ezaltal felhatalmazva erzik magukat azokra a dontesekre, amiket mar korabban meghoztak.BLevi96 írta: Visszatérve a politikára a bulvár után, megint lesz nemzeti konzultáció.
Sikerült megint értelmes kérdéseket kitalálniuk.
-kereskedelmi háború
-bekell hódolni Brüsszelnek
-Brüsszel elvenné a 13.nyugdíjat
-gyerekvállalás vs migráció
Ez most szavazó bázis számlálás vagy azt hiszik hogy valakit még érdekel ez? Már látom magam elött az utcákat telepakolva a "Magyarok 99% NEMET mondott Brüsszelre" táblákkal.
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. október 28., hétfő 14:40
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem