Az a transz influenszer Noryna Diamond, aki élő adásban oboázott egy péniszen megannyi gyerek szeme láttára, de volt mikor a haját gyújtotta fel.kiserik írta: Zsoltinál is pont így kezelték a dolgot, miután egy transz influenszer élőben bedobta a témát hónapokkal ezelőtt. Ábrahám annak ment utána, és annak az 1 hónappal ezelőtti Osváthos videónak köszönhetően keresték meg a fiú nevelői a Lakatos üggyel. Állítólag.
Itt a Zsolti videója róla, aki feljelentést is tett a rendőrségen emiatt.
Ezek után te hitelt adsz ennek a transz influencernek, mert Ábraham azt mondja, újfent csodás forrás, főleg hogy linkeltem korábban az erről szóló bíróság által elrendelt helyreigazítást.
Megint akkora sztori volt ez is, hogy erről a sztoriról saját maga, Osváth Zsolt beszélt egy videójában.Zsolti ügyében pontosítanék, a vád, hogy 18 év alattitól kért és kapott képet annak nemiszervéről azért, hogy annak YouTuber karrierjének beindítását elősegítse egy megosztással, majd mikor megkapta, elküldte neki a saját szerszámát bemutató fotót is. Állítólag a fiú 17 évesen úgy nézett ki, mint egy 14-15 éves kissrác, erről is van kép. Zsolti elismerte, hogy ő 27 volt a srác meg 17. A rendőrség nyomoz, most Zsolti feljelentést nem tett.
Ő mondta ezt el, nem kiderült, nem kibukott.
Így kezdett el ennek utána menni Robika.
A fiú hány évesnek néz ki meg te is érzed, hogy nem túl stabil lábakon álló védekezés, mert a képet sztem te se láttad még ki tudja mikor kép, filterek stb.
Zsolti persze, hogy elismerte, hogy 17 volt, mert ő mondta bakker, akkor nem tudta, pont ez a sztori lényege, az hogy egy telefonbeszélgetésen ki van mondva ez, amit tudott mindenki is már utólag nem tudom megint mi bizonyító erejű....
Biztos bűncselekményt követett el szándékosan majd beismerő vallomást tesz a saját videójában...

Egyszerűen össze vannak hányva a dolgok, hogy kiadja azt amit akar.
Biztos full pedo Osváth csinál ilyen videót:
Pedofilt fogtunk! | Azt hitte kislányokkal találkozik, de mi vártuk ott!
Gyermekvédelmi tüntetést szervez, meg mivel otthonban nőtt fel szíve ügye minden ezzel kapcsolatos dolog...
Vannak szervezve olyanok, hogy ingyen ehetnek nála gyermekek otthonból meg egy csomó ilyesmi.
Igen nagyon homokos Zsoltika, megéli a szexualitását, de pont őt lepedozni a legnagyobb vicc.