Azzal, hogy természetesen elítélek minden ilyen bűncselekményt, kiegészítve azzal, hogy az ilyen bűnözőknek a börtönt nem tartom elegendő büntetésnek, azért én sem ugranék és bizonyítottan hazudozó "riporter" első hívó szavára..kiserik írta: Azért van abban valami megfoghatatlan, ha valakinek ez az ügy kimerül abban, hogy "jaj, a mi hazánk el van hallgattatva". Közük sincs az ügyhöz![]()
Az van elhallgatva, vagyis megpróbálva, hogy egy közéleti személyt, egy neves influenszert, aki rengeteg fiatalhoz eljut, egy gyermekvédőt egy riportfilmben megvádol egy állítólagos áldozat, miszerint 15 éves korában, akarata ellenére megrontotta, majd fizetett érte. És az ország, az egész média, az összes párt, internetes megmondóember csöndben várt 5 napig, hátha elül az ügy. Még a megvádolt ember sem csinált semmit 6 napig.
Ami még fontos, és Ábrahám is folyamatosan ezt mondja, ennek semmi köze a politikai csatározásokhoz. Én is agyaltam, hogy ide vagy offba, csak ferni okán írtam ide.
Bízzunk benne, hogy most tényleg igazat mond és a nyomozóhatóságok mindent feltárnak és elkapják az összes bűnözőt, DE enélkül szerint eddig ésszerű, ha az ország meg mindenki csendben van. Egyelőre.
Tegyük fel, kiderül, hogy ez megint egy faszság, akkor mi lenne a megoldás egy országos botrány után? Bocs, Márk és ennyi?