Miért is?BLevi96 írta:Te nagyon elvagy tévedvekiserik írta: Ui: gyerekek, itt nagyon át van mosva az agy (sajnos erre nem tudok mit írni). Aki szerint nem hír, hogy Lakatos Márkot megvádolták ilyen bűncselekményekkel, az nem tudom ilyen rendezvényen van. Nem össznépileg elítélni kell az embert, hanem közölni a híreket. Hírt. Nem tényt, hanem hírt. Ez lenne a média feladata. Jobbos, balos, fizetett, független, mindegy, mert mindenki, de még az érintett is lapított, mint szar a fűben.![]()
![]()
Amiket hoztál példákat, tudom mi bennük a közös? Hogy a meggyanusított emberek feljelentették a gyanusítót. Tudod mi a fura, hogy sem osváth, sem Lakatos, ha jól tudom még nem jelentett fel senki sem. De persze ez is így logikus.
Nem egy ligában játszik, de az is egy hír meg ez is. Mégegyszer nem fogok példákat írni arra, hogy hogyan lehetett volna közölni egy hírt az emberekkel. Hírt.Zack írta:Amit Csárdi mondott, az tipikus politikai hatalom (na jó fizetés) megtartásáért történt fecsegés volt. Nincs semmi, ezt hallottam kb ilyen meg hasonló blikkben megjelenő állításnak tűnő sejtetések voltak. Vagyis nincs semmilyen büntető jogi következménye, max erkölcsi de az is necces, mert Vitézy vagy Ungár megítélése semmit sem változott az "ügy" miatt. A két történet nem csak nem egy ligában indul, de még a sportnem sem egyezik.kiserik írta: Ferni: Csárdi Antal ügy megvan? Mindeki azonnal lehozta. Mindeki. Az ember azóta sem tudott semilyen bizonyítékot mutatni. Semmit. Ő látott egy fényképet, amin nem is volt rajta senki. Mégis lehozta mindenki.
Továbbra is a legdurvább, hogy nem állt bele a kormány média sem.