volt szerencsém nekem is végig nézni a tegnapi meccset.
nem azt mondom hogy egy nagy szakértő vagyok de azért az ami ma megy az interneten az elég komoly. nem is tudom de sztem a legtöbb irás amiota azota szuletett azok közül sztem nem sokan látták a meccset.
de ami számomra a legdurvább az az hogy:
elmegy Busquets, találnak egy bernar-t, lesérül, jön casado
elmegy pique kell egy uj kh, jön cubarsi (meg ugye még araujo)
elmegy bembele jön yamal
stb....
annyi pénzük sincs hogy egy normális játékost vegyenek majd beregisztrálják, de valahogy aztis megoldják sunyiba, fizetnek a biroknak hogy kedvezo itéletek szülessenek -semmi felelősségre vonas azota se-. a klub adossága meg a legmagasabb a történelme során.
De valahogy mindig túllendülnek ezeken a dolgokon. egy szó mint száz, néha ugy érzem hogy valahogy mindig jól jönnek ki ezekből a dolgokból.
A tegnapi mecsről:
néztem az első félidőt és halál nyugodt voltam, ugy éreztem hogy itt a barca nem fog gőlt lőni. Nekem személy szerint egy nagyon jó ötletnek is tünt amit a real eröltetett, labdaszerzés és a védők mögé belött labdák. meg is voltak ebből a helyzetek és még örültem is a szünetnek hogy tudnak egy kicsit pihenni és friss fejjel lehet ezt folytatni. sztem ha mi szereztünk volna vezetést akkor nyerünk. viszont igy hogy ők szereztek vezetést azzal fejben össze is omlottunk. és ami a legjobban boszantott az az hogy nem nézték meg a BM elleni meccset? a barca ugyanazt csinálta velünk mint velük. Azért a sok nagy megmondo barcásnak most elővennem azt amikot 2010 körül megnyilvánultak a kontrafoci iránt. és azzal vernek meg minket