Ha túltesszük magunkat az eredményen, teljesen logikus volt, hogy a tökig feltolt Barca védelem ellen futtatjuk a világ leggyorsabb, legrobbanékonyabb támadóját, katalánok se értik hogy úszták meg kapott gól nélkül. Szerintem mindenki ezt várta, ugyanígy csinálná kb minden edző. Amit másképp csináltam volna, hogy Bellinghamet pálya közepén 10-esbe/false 9-ban raknám, Fede Cama fedezi a két szélt, Tchou középen. Ezzel valszeg jobban néztünk volna ki.
A védelemmel sűrgősen csinálni kell valamit, egy olasz edzőnek mégha szedett-vedett is a névsor ezt meg kell oldania.
Biztos vagyok benne, hogy ugyanez a 11 ember lesz a kezdőnk a kövi 3 meccsen a válogatott szünetig (már ha nem dől ki senki ami kisebb fajta csoda lenne mondjuk önmagában). Talán Mendy kikerülhet, de még az is meglepne.
A pozíciókat fogja variálni, és remélem elöbb utóbb eljutunk odáig, hogy Bellingham visszakerül a tavaly őszi false 9-ba. Így, hogy Mbappé se érzi egyelőre a 9-es pozit őt meg be kell tenni Rodrygo tavalyi szerepkörébe. Jude robotol becsülettel de középpályán nem tud kitűnni, kapu előtt meg láttuk mit tud ha formában van, plusz a védekezést is megindítja legelső emberként és visszajönni sem büdös neki mindig. Cseréje Brahim.
Vinicius---Bellingham---Mbappé
Mögöttük az izomhármas, Valverdének jobboldalon kellene Mbappe és Vazquez helyett is futni, Camának baloldalon ugyanez. Tchouameni marad középen. Buszozó spanyolok ellen Modric, Güler, Ceba simán be kell férjen a kp hármas valamelyikére.
Kellemetlen eredmény, de valahogy nem aggódom. Annyi minőségi emberünk van, rá fog találni Ancelotti a megfelelő formációra. Védelmet kell kurva gyorsan gatyába rázni.
Ps. Így, hogy valszeg LV van nyárig fixen jobbhátvédnek, máris nem tűnik annyira vészes gondolatnak nyártól Alexander-Arnold

De azért titkon reménykedem, hogy valami csoda folytán Fortea meg tudja mutatni magát.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"