Ez kicsit ilyen Ten Haag-szeru megnyilvanas.Realista24 írta: Ancelotti: “Last time we lost 0-4 to Barça, we won La Liga and the Champions League”.![]()

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. október 27., vasárnap 10:00
Ez kicsit ilyen Ten Haag-szeru megnyilvanas.Realista24 írta: Ancelotti: “Last time we lost 0-4 to Barça, we won La Liga and the Champions League”.![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. október 27., vasárnap 9:12
Kezdőben*kiserik írta:Emellett azért a támadóink sokszor megpróbálnak beindulni, de nincs a csapatban olyan ember, aki ezt észreveszi, beválalja és rendre oda is tudja nekik rúgni a bogyót.Kerlon írta:
Mert a spanyol kis csapatok támadói háttrébb védekeznek, mint a barca védelme, magyarán nincs terület.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 27., vasárnap 9:11
Emellett azért a támadóink sokszor megpróbálnak beindulni, de nincs a csapatban olyan ember, aki ezt észreveszi, beválalja és rendre oda is tudja nekik rúgni a bogyót.Kerlon írta:Mert a spanyol kis csapatok támadói háttrébb védekeznek, mint a barca védelme, magyarán nincs terület.wZoLee7 írta: Ha a szezon elejétől hasonló kiugratásokra játszanánk mostanra csukott szemmel tudnák a társak, hogy MBappe megrezdül és lehet indítani mert olyan kurva gyors. Csak a meccsek 90%-án nem látsz tőlünk kiugratást úgy meg rohadt nehéz. Jó volt az első félidei taktika? Igen. Carlo hibája, hogy az idei aranylabda legfőbb várományosa 5 méterről a kaput sem találja el és a szent statisztikában ez nem kaput talált lövés...Az edző sara a 2. félidő volt részben, az 1. nekem abszolút tetszett taktikailag
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. október 27., vasárnap 8:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. október 27., vasárnap 8:35
Mert a spanyol kis csapatok támadói háttrébb védekeznek, mint a barca védelme, magyarán nincs terület.wZoLee7 írta: Ha a szezon elejétől hasonló kiugratásokra játszanánk mostanra csukott szemmel tudnák a társak, hogy MBappe megrezdül és lehet indítani mert olyan kurva gyors. Csak a meccsek 90%-án nem látsz tőlünk kiugratást úgy meg rohadt nehéz. Jó volt az első félidei taktika? Igen. Carlo hibája, hogy az idei aranylabda legfőbb várományosa 5 méterről a kaput sem találja el és a szent statisztikában ez nem kaput talált lövés...Az edző sara a 2. félidő volt részben, az 1. nekem abszolút tetszett taktikailag
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. október 27., vasárnap 8:20
HozzászólásSzerző: mocsok » 2024. október 27., vasárnap 8:14
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. október 27., vasárnap 8:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 27., vasárnap 7:21
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. október 27., vasárnap 6:57
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. október 27., vasárnap 6:53
Én egyetem, meló, és minden miatt kihagytam pár évet a triplázás után, tavaly tavasszal ültem le apámmal újra hosszú évek után szurkolni Bilbao elleni spanyol bajnokin. Utána jött nem sokkal a City elleni negyeddöntő.ToniKroos írta:Ha neked ennyi elég akkor azt is elfogadom, nekem legalább annyira fontos, hogy év közben is jól szórakozzak a meccseken. Sőt ha szép játékkal kiesünk azt nyugodt szívvel el tudom fogadni. De ezt ami most megy, meg már tavaly is az nekem nem tetszik. A keretben sokkal több van, mint amit Ancelotti kihoz belőle. Szerintem simán lehetne itt űr focival nyerni, csak ahhoz egy irányba kellene terelni a csapatot. Ancelotti ehhez kevés, legkésőbb nyáron remélem jön Xabi.Sierra írta:
Lehet sorolni a csapatokat, ki hany bl-t nyert az elmult 10 evben. Es hogy ki nyert urfocival ennyi BL-t. Utoljara talan a 2012-2013-as Bayern volt ahol minden stimmelt. Irrealis elvaras folyamatosan latvanyosan focizni es ennyi kupat behuzni.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. október 27., vasárnap 6:20
Ha neked ennyi elég akkor azt is elfogadom, nekem legalább annyira fontos, hogy év közben is jól szórakozzak a meccseken. Sőt ha szép játékkal kiesünk azt nyugodt szívvel el tudom fogadni. De ezt ami most megy, meg már tavaly is az nekem nem tetszik. A keretben sokkal több van, mint amit Ancelotti kihoz belőle. Szerintem simán lehetne itt űr focival nyerni, csak ahhoz egy irányba kellene terelni a csapatot. Ancelotti ehhez kevés, legkésőbb nyáron remélem jön Xabi.Sierra írta:Lehet sorolni a csapatokat, ki hany bl-t nyert az elmult 10 evben. Es hogy ki nyert urfocival ennyi BL-t. Utoljara talan a 2012-2013-as Bayern volt ahol minden stimmelt. Irrealis elvaras folyamatosan latvanyosan focizni es ennyi kupat behuzni.ToniKroos írta: Az a helyzet, hogy a kettő nem üti egymást. Lehet nyerni szépen is. De jelenleg az a legvalószínűbb végkifejlett, hogy csúnya játékkal nem fogunk nyerni semmit.
HozzászólásSzerző: flori » 2024. október 27., vasárnap 0:42
Jaja, 442 volt a második gólig. FIFA csapat sajnos, egyénileg mindenki kurva jól mutat, rendszerbe hozni őket már nem ilyen könnyű. Perez nyakába sem tudom varrni ezt, jól felépítette ezt a részét a keretnek, Kroosért nagy kár. Szerintem ők sem számoltak vele hogy elmegy.Csak nevekre volt ugyanez, felállásban ez 0-2-ig
--------Vini---‐------Mbappé
Camavinga Tchou Fede Bellingham
volt inkább. Bellinghamet be kell hozni kapu elé valahogy, diamond elővenni megint?
Militaót kipattintanám jobbhátvédbe, Tchouamenit hátra, kpn meg Modric vagy Güler.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. október 27., vasárnap 0:41
Bellivel mindenkepp kene vmit kezdeniuk mert ez igy kurva keves. Gyemantot amugy meg lehetne probalni siman.Pad'em írta:Bellinghamet be kell hozni kapu elé valahogy, diamond elővenni megint?
Militaót kipattintanám jobbhátvédbe, Tchouamenit hátra, kpn meg Modric vagy Güler.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. október 27., vasárnap 0:33
De akkor meg a kp. nem jó.ferni írta:KPről vissza kell húzni embereket.p.csabi1 írta:
Az a baj hogy nincs kivel rendbe rakni.
Alaba jön majd vissza de ő vele meg számolni mint elsőszámú védő egy ilyen sérülés után sajnos nem lehet.
Nincs jobb megoldás, Cama balhátvédben is világklasszis, de én még Tchout is hátrahúznám szívem szerint, mert ez a páros ami van gatya.
Jobboldalra meg dobjuk ki Militaot vagy húzzuk hátra Fedét.
Nem jön ki a matek sehogy se, de Cama kell fixen balosra, jobbot meg vhogy meg kéne oldani.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 27., vasárnap 0:32
Csak nevekre volt ugyanez, felállásban ez 0-2-igflori írta:Mondjuk pont ezzel szoptunk ki ma.Egy aranylabdást nem rakhatsz ki a csapatból, nem véletlenül lesz az. En Rodrygot vennem ki az egyenletből, visszaternek a 4-2-3-1-hez.
——————Mbappe
Vini —— Bellingham —— Valverde
——Camavinga—Tchouameni![]()
Szerintem továbbra is a 4-3-3 lehet a nyerő, csak onnan kiesik fixen egy világsztár. Nevekben én is őket játszatnám, akiket írtál, de teljesen halott a jobb oldalunk így. Tavaly kipörgött valahogy, idén már nem fog. Nagyon nem irigylem Ancelottit.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 27., vasárnap 0:29
KPről vissza kell húzni embereket.p.csabi1 írta:Az a baj hogy nincs kivel rendbe rakni.ferni írta: Védelmet kell azonnal rendberakni, az a legfontosabb, mert botrány ami megy. Elől még mindig jobban meg tudják oldani egyénileg, de ilyen védekezéssel nem lehet.
11 meccs, 11 kapott gól, BLt hozzá se számoljuk...![]()
És mennyit mentett Courtois te atya ég.
Alaba jön majd vissza de ő vele meg számolni mint elsőszámú védő egy ilyen sérülés után sajnos nem lehet.
HozzászólásSzerző: flori » 2024. október 27., vasárnap 0:26
Mondjuk pont ezzel szoptunk ki ma.Egy aranylabdást nem rakhatsz ki a csapatból, nem véletlenül lesz az. En Rodrygot vennem ki az egyenletből, visszaternek a 4-2-3-1-hez.
——————Mbappe
Vini —— Bellingham —— Valverde
——Camavinga—Tchouameni
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. október 27., vasárnap 0:26
Az a baj hogy nincs kivel rendbe rakni.ferni írta: Védelmet kell azonnal rendberakni, az a legfontosabb, mert botrány ami megy. Elől még mindig jobban meg tudják oldani egyénileg, de ilyen védekezéssel nem lehet.
11 meccs, 11 kapott gól, BLt hozzá se számoljuk...![]()
És mennyit mentett Courtois te atya ég.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 27., vasárnap 0:25
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem