Én nem az x hónapja nem játszó Brahimot hoztam volna be. Brahimnak alapesetben örülök, de nem ilyenkor. Endricket betettem volna, hiszen amikor jatszott, szinte pillanatok alatt helyzetbe tudott kerülni. Tchouamenit és Camavingat nem vettem volna le, rengeteget meloztak és jól vedekeztek, Valverde teljesen súlytalan volt. Modric csereje alapesetben jó volt, de addigra már nem maradt senki mellette, aki elvegezze a piszkos munkát, igy esélye sem volt kibontakozni abban, amiben egyébként jó, a passzolás.Sierra írta:Hova kellett volna kontrollalni 0-2-nel? Fel ora volt hatra, kockaztatni kell, hogy legalabb az x legyen meg. Ezert jott Modric frisskent, aki meg 39 evesen is kepes brutal meccseket hozni. 0-2-nel nem kontrollalni kell hanem menni elore mint a gep, ott mar nincs veszteni valo hazai palyan. Nem kell vedeni, az eredmenyei es a trofeak onmagukert beszelnek. Leirtam mar a velemenyemet errol, olvasd el. Bajnoki meccseket mar evek ota lefosom, bekkelos szar csapatok ellen nehez is villantani. Meg ellenunk alapbol mindenki vert hugyozik. Bajnoksagban egyedul barca elleni meccseket nezem. BL szol a szorakoztatasrol, ott meg evek ota hihetetlen meccseket meg parharcokat hozunk tavasszal.ELSiete írta:0-2nel még lehetett volna kontroll alatt tartani a meccset, de neki a 2 legjobb jatekosunkat kellett lehoznia, Camavinga és Tchouameni személyében. A második félidőre nem jött ki a csapat. A barca fiataljainak sikerült lesre allitania Mbappet, de Mendy képtelen volt rá az első golnal. Ez egy szervezetlen sz.r volt, mint idén az olasz összes meccse. De védjed csak, te biztosan az a szurkoló vagy, aki jól szorakozik az idei focinkon.![]()
Egyébként elfogadom amit írsz, bajnoksag engem sem érdekel, de ne kapjunk már egy ilyen foghijas Barcatol hazai pályán 4 gólt. Egyszerűen nem fér bele. Rendben van a BL meg a remontada, de ez presztízs.