Nincs értelme ilyenkor írni, egyszerű a képlet, ha megpróbálsz higgadt és objektív maradni akkor Te is a szavát kapod, ha mindenkinek a kurva anyját szidod akkor meg megy a tapsikolásRaúlito írta: ElSiete, itt nem a múltról van szó, hanem arról hogy minden egyes szezonban minden nagyobb zakó után ez megy itt és más fórumokon is (tisztelet a higgadtabb elemzőknek).
A mai, adatalapú futballszemlélet korában nagyon ciki 11 mérkőzés után - ami kis minta - kongatni a vészharangot…
Én sem vagyok vak, látom a problémákat de mivel a klubvezetés kompetenciája és a szakmai háttér is adott, nem aggódom.
Persze az biztos számít, hogy történelmet tanítok és mindent hosszú távon szemlélek, de szerintem nem kell e szakmában dolgozni és az adatforradalomról olvasni, hogy leszámoljunk a gyorsan , dühből megírt és végletes elemzésekkel…
Majd ha januárban is ilyen vereségeket élünk át és sem a játékosok teljesítménye, sem formája nem javul, akkor el lehet gondolkodni azon, hogy a vezetőség és a szakmai stáb miben hibázott és milyen konklúziokat kell levonni. Akkor én is megkövetek majd mindenkit de a szezon második teljes hónapjában így kibukni…
Hozzáteszem nehéz higgadtnak maradni amikor apósom hív meg üzenetet ír a meccs végén hogy "nah mivan", nincs mit tenni előbújtak a barlangból a Barca szurkolók így pár év után,