Taktikai háború (Legyél Xabi)
-
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Ezt próbálgatnám Carlo helyében:
Lunin - Valverde Militão Rüdiger Fran - Tchouaméni - Güler Camavinga - Bellingham - Mbappé Vinícius
Aztán, ha felépült Courtois, akkor vissza a kapuba, csereként pedig jöhetne a 60-75. perc között a Brahim Rodrygo Endrick sor.
Lunin - Valverde Militão Rüdiger Fran - Tchouaméni - Güler Camavinga - Bellingham - Mbappé Vinícius
Aztán, ha felépült Courtois, akkor vissza a kapuba, csereként pedig jöhetne a 60-75. perc között a Brahim Rodrygo Endrick sor.
Hala Madrid y nada más 
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Carlo felhivta Forteat a nagyokhoz a szezon vegeig
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
https://telex.hu/sport/2024/10/30/real- ... es-taktika
Mindennel egyetértek.
Szerintem ezeket a gondokat idén lehetetlen megoldani, kérdés hogy jövőre Ancelotti vagy valaki másra hárul a feladat.
Igazolásokra van szüksége, de ahogy a cikk is írja nem feltétlenül a szélső védő igazolások fogják megoldani a problémákat.
Továbbra is tartom, hogy Mbappe ingyen is egy szar igazolás volt és kicsi esélyét látom, hogy valaha is beválik.
Mindennel egyetértek.
Szerintem ezeket a gondokat idén lehetetlen megoldani, kérdés hogy jövőre Ancelotti vagy valaki másra hárul a feladat.
Igazolásokra van szüksége, de ahogy a cikk is írja nem feltétlenül a szélső védő igazolások fogják megoldani a problémákat.
Továbbra is tartom, hogy Mbappe ingyen is egy szar igazolás volt és kicsi esélyét látom, hogy valaha is beválik.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Szerintem pont időben jött a pofon, mivel még semmi sincs veszve. A Lille elleni meccs után is fel kellett volna ébrednünk, de most ez szerintem tényleg felnyitotta mindenki szemét a vezetőségben.
A védelmünk romokban hever. Nincs Rüdigeren kívül kezdő szintű hátvédünk úgy, hogy Carvajal kiesett. Ideje igazolni és nem lehet a telet átaludni. Ha kell hozzák el pénzért TAA-t és Laporte-ot is. Egy Real Madrid nem engedheti meg magának, hogy szélsőkből avanzsált hátvédek szaladgáljanak a kezdőben, meg azt sem, hogy vezér nélkül rohangáljunk a pályán.
Ami még nem mellékes, hogy Kroos-t is pótolni kell. Simán meg kell küzdeni Rodriért, ha adja magát a helyzet. Orrnehéz csapattal nehéz lenne bármit is nyerni. Nekünk van 3 kurva jó támadónk, ezen felül maradt egy bika egy középpálya irányítók nélkül és egy gyenge védelem. Ezt rendbe kell szedni, minél hamarabb!
Courtois-t is jó lenne most már amúgy teljes szezonra összeszedni. Tudom nem Lunin hibája a sok kapott gól, de jobban bízok a belgában!
A védelmünk romokban hever. Nincs Rüdigeren kívül kezdő szintű hátvédünk úgy, hogy Carvajal kiesett. Ideje igazolni és nem lehet a telet átaludni. Ha kell hozzák el pénzért TAA-t és Laporte-ot is. Egy Real Madrid nem engedheti meg magának, hogy szélsőkből avanzsált hátvédek szaladgáljanak a kezdőben, meg azt sem, hogy vezér nélkül rohangáljunk a pályán.
Ami még nem mellékes, hogy Kroos-t is pótolni kell. Simán meg kell küzdeni Rodriért, ha adja magát a helyzet. Orrnehéz csapattal nehéz lenne bármit is nyerni. Nekünk van 3 kurva jó támadónk, ezen felül maradt egy bika egy középpálya irányítók nélkül és egy gyenge védelem. Ezt rendbe kell szedni, minél hamarabb!
Courtois-t is jó lenne most már amúgy teljes szezonra összeszedni. Tudom nem Lunin hibája a sok kapott gól, de jobban bízok a belgában!
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
@marca: “Real Madrid cannot afford to waste Bellingham’s talent. He must return to his position. He cannot be playing deeper than a right-back.”
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én is elengedném azt a 27 fordulót már ami van , mi történne már ilyen rövid idő alattYazid írta: Még nagyobb lett az eredmény kényszer, dehogy fog valtoztatni, 13 alapembere szarrá jatszatasa. En mar leszarom bajnoksagnak annyi, blben még szerencsével ott lehetünk a legjobbak között.

Ha a Valenciat valahogy túléljük indul a darálás megint.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Nem is értelek titeket. Nem nézitek ancelottival a meccseink? Tuti hogy csak az a 13 játékos fog játszani mindaddig míg nem szakad el valamelyiknek a szalagja megint. Tavaly is csak akkor játszatott "B" csapatot mikor már megnyertuk a bajnokságot, addig ment orrverzesig az alapkezdo.el magico írta: Én a Valencia ellen simán beraknám a Fran-Arda-Endrick hármast.
Bellingham helyére Güler, másik topikban ecseteltem, hogy fejben kicsit össze kéne szednie magát.
Bobby mehetne Vini helyett, Aranylabda cirkusz miatt amúgy is hosszú hete lesz. Ráér megmutatni majd a Bernabeuban. Mbappé megkaphatja a balszélt.
Fran meg adott.
De félő, hogy Carlo tényleg még inkább a "tutira" fog menni, aztán majd kap ez a hármas 5-10 percet a meccs végén.![]()
Még nagyobb lett az eredmény kényszer, dehogy fog valtoztatni, 13 alapembere szarrá jatszatasa. En mar leszarom bajnoksagnak annyi, blben még szerencsével ott lehetünk a legjobbak között.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Én a Valencia ellen simán beraknám a Fran-Arda-Endrick hármast.
Bellingham helyére Güler, másik topikban ecseteltem, hogy fejben kicsit össze kéne szednie magát.
Bobby mehetne Vini helyett, Aranylabda cirkusz miatt amúgy is hosszú hete lesz. Ráér megmutatni majd a Bernabeuban. Mbappé megkaphatja a balszélt.
Fran meg adott.
De félő, hogy Carlo tényleg még inkább a "tutira" fog menni, aztán majd kap ez a hármas 5-10 percet a meccs végén.
Fran meg adott.
De félő, hogy Carlo tényleg még inkább a "tutira" fog menni, aztán majd kap ez a hármas 5-10 percet a meccs végén.

-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Én a Valencia ellen simán beraknám a Fran-Arda-Endrick hármast.
Fran meg adott.
Fran meg adott.

- Pad'em
Ha túltesszük magunkat az eredményen, teljesen logikus volt, hogy a tökig feltolt Barca védelem ellen futtatjuk a világ leggyorsabb, legrobbanékonyabb támadóját, katalánok se értik hogy úszták meg kapott gól nélkül. Szerintem mindenki ezt várta, ugyanígy csinálná kb minden edző. Amit másképp csináltam volna, hogy Bellinghamet pálya közepén 10-esbe/false 9-ban raknám, Fede Cama fedezi a két szélt, Tchou középen. Ezzel valszeg jobban néztünk volna ki.
A védelemmel sűrgősen csinálni kell valamit, egy olasz edzőnek mégha szedett-vedett is a névsor ezt meg kell oldania.
Biztos vagyok benne, hogy ugyanez a 11 ember lesz a kezdőnk a kövi 3 meccsen a válogatott szünetig (már ha nem dől ki senki ami kisebb fajta csoda lenne mondjuk önmagában). Talán Mendy kikerülhet, de még az is meglepne.
A pozíciókat fogja variálni, és remélem elöbb utóbb eljutunk odáig, hogy Bellingham visszakerül a tavaly őszi false 9-ba. Így, hogy Mbappé se érzi egyelőre a 9-es pozit őt meg be kell tenni Rodrygo tavalyi szerepkörébe. Jude robotol becsülettel de középpályán nem tud kitűnni, kapu előtt meg láttuk mit tud ha formában van, plusz a védekezést is megindítja legelső emberként és visszajönni sem büdös neki mindig. Cseréje Brahim.
Vinicius---Bellingham---Mbappé
Mögöttük az izomhármas, Valverdének jobboldalon kellene Mbappe és Vazquez helyett is futni, Camának baloldalon ugyanez. Tchouameni marad középen. Buszozó spanyolok ellen Modric, Güler, Ceba simán be kell férjen a kp hármas valamelyikére.
Kellemetlen eredmény, de valahogy nem aggódom. Annyi minőségi emberünk van, rá fog találni Ancelotti a megfelelő formációra. Védelmet kell kurva gyorsan gatyába rázni.
Ps. Így, hogy valszeg LV van nyárig fixen jobbhátvédnek, máris nem tűnik annyira vészes gondolatnak nyártól Alexander-Arnold
De azért titkon reménykedem, hogy valami csoda folytán Fortea meg tudja mutatni magát.
A védelemmel sűrgősen csinálni kell valamit, egy olasz edzőnek mégha szedett-vedett is a névsor ezt meg kell oldania.
Biztos vagyok benne, hogy ugyanez a 11 ember lesz a kezdőnk a kövi 3 meccsen a válogatott szünetig (már ha nem dől ki senki ami kisebb fajta csoda lenne mondjuk önmagában). Talán Mendy kikerülhet, de még az is meglepne.
A pozíciókat fogja variálni, és remélem elöbb utóbb eljutunk odáig, hogy Bellingham visszakerül a tavaly őszi false 9-ba. Így, hogy Mbappé se érzi egyelőre a 9-es pozit őt meg be kell tenni Rodrygo tavalyi szerepkörébe. Jude robotol becsülettel de középpályán nem tud kitűnni, kapu előtt meg láttuk mit tud ha formában van, plusz a védekezést is megindítja legelső emberként és visszajönni sem büdös neki mindig. Cseréje Brahim.
Vinicius---Bellingham---Mbappé
Mögöttük az izomhármas, Valverdének jobboldalon kellene Mbappe és Vazquez helyett is futni, Camának baloldalon ugyanez. Tchouameni marad középen. Buszozó spanyolok ellen Modric, Güler, Ceba simán be kell férjen a kp hármas valamelyikére.
Kellemetlen eredmény, de valahogy nem aggódom. Annyi minőségi emberünk van, rá fog találni Ancelotti a megfelelő formációra. Védelmet kell kurva gyorsan gatyába rázni.
Ps. Így, hogy valszeg LV van nyárig fixen jobbhátvédnek, máris nem tűnik annyira vészes gondolatnak nyártól Alexander-Arnold

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Azt nem értem, hogy aki szerint Mbappe a probléma elől az mit lát. Vagy, hogy nem bírja el a csapat a Mbappe, Vini, Bellingham 3ast elől.
Egy BBCt elbírtunk pár éve, de tavaly is 3an voltak elől. Szimplán csak túl sokat áldozunk be Vinicius és Mbappe miatt, akik közel sem érnek annyit. Sokkal inkább kéne megszervezni a játékunkat, mint nekik ekkora csináld magad teret adni.
Egy BBCt elbírtunk pár éve, de tavaly is 3an voltak elől. Szimplán csak túl sokat áldozunk be Vinicius és Mbappe miatt, akik közel sem érnek annyit. Sokkal inkább kéne megszervezni a játékunkat, mint nekik ekkora csináld magad teret adni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Jude Bellingham completed the most defensive actions and was deeper on the average player position than Lucas Vazquez.
Lehet ez volt a nagy taktikai húzás, amit Carlo emlegetett.
Lehet ez volt a nagy taktikai húzás, amit Carlo emlegetett.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Mbappe jobbosolon jol tolta a Psgben, siman ki lehetne probalni. Legalabb nem zavarnak egymast Vinivel, mar ez is elorelepes lenne.ziro4vr írta: Bappé a jobboson nulla, akkor már inkább brahim, teljesen értelmetlen.
Én is ezt érzem. Amikor változtatott, akkor meg rosszul és még biztonságibb irányba.nzooli93 írta: Naivak vagytok![]()
Güler kezdőbe? Csereként is csak akkor kap par percet,ha ket golos előny van. Megmondta Carlo, tegnapi meccs jo volt, nem volt baj, tökéletes első felido volt. Nem lesz itt semmilyen változás. Ugyanazok az emberek fognak 3 naponta jatszani orrverzesig. Igy ,hogy 6 pont a hátrány,meg jobban befeszul majd az olasz ,az eredmény kényszer miatt,egyik kezdojet se fogja padra rakni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nzooli93
Naivak vagytok
Güler kezdőbe? Csereként is csak akkor kap par percet,ha ket golos előny van. Megmondta Carlo, tegnapi meccs jo volt, nem volt baj, tökéletes első felido volt. Nem lesz itt semmilyen változás. Ugyanazok az emberek fognak 3 naponta jatszani orrverzesig. Igy ,hogy 6 pont a hátrány,meg jobban befeszul majd az olasz ,az eredmény kényszer miatt,egyik kezdojet se fogja padra rakni.

Javítottam rajta:kiserik írta:Mondok egy másikat:ferni írta: Vini-Endrick-Bappé
Jude-Arda
Tchouameni
Cama-Rüdi-Éder-Fede
Courtois
Kellene a hátvédsorba a minőség, míg előre ez működhetne is.
Jobb ötletem nincs.
Mostani KP úgyse jó, legalább hátul legyünk rendben
Vini----Jude----Mbappe
---Cama---Guler
--------Tchou
Fran-Rüdi-Mili-Fede
![]()
Vini-----Jude-----Mbappe
-----Fede---Arda
---------Cama
Fran-Rudi-Tchou-Militao
Jude elől, megkapja a labdát és osztja a népeknek. Amolyan Karim hasonmás. Érzi a kaput, érzi a bugit, jól érkezik, kár elpazarolni a kp-n, de visszajár védekezni középen. Tavaly év elején láttuk, hogy mit tud a kapuhoz közel. Mbappe megverekszik Rodrygoval a jobbszélső posztért. Sorry, de ott van hely

A bal oldalt túl tudjuk tölteni a Fran-Vini kettőssel, jobb oldalon meg az Arda-Mbappe kettőssel. Jude lépked hátra, jobbra, balra, szabadon és megtoszunk mindenkit

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Mondok egy másikat:ferni írta: Vini-Endrick-Bappé
Jude-Arda
Tchouameni
Cama-Rüdi-Éder-Fede
Courtois
Kellene a hátvédsorba a minőség, míg előre ez működhetne is.
Jobb ötletem nincs.
Mostani KP úgyse jó, legalább hátul legyünk rendben
Vini----Jude----Mbappe
---Cama---Guler
--------Tchou
Fran-Rüdi-Mili-Fede

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- ateeemadrid
Gülert be kell rakni valahogy a kezdőbe, mert 11db 0 játékiqs arccal ez kurvára vállalhatatlan. Nálam ez lenne az első lépés kb.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mint a leigazolása is...ziro4vr írta: Bappé a jobboson nulla, akkor már inkább brahim, teljesen értelmetlen.