Az ezer sebbol verzo barca rugott iden 11 meccsen 37 golt a bajnoksagban, egy het alatt 13at a sevilla-bayern-Real harmasnak, Flick meg csak 4-5 honapja iranyitja a csapatot es most ternek vissza kezdo/kulcsjatekosaik. Nekunk iden nem volt meg kb jo meccsunk, de elvezheto tuti nem es fenyevekkel jobb a keretunk, szoval en tovabbra is Carlo mihamarabbi tavozasa mellett vagyok.realmadrid95 írta: Itt nem a csak a mai 0-4 aggaszto, ahol a szinten ezer sebbol verzo Barca alazott meg, hanem az ezt megelozo szenvedesunk a bajnoksagban, blben. En nem vagyok pesszimista, nem vagyok az, aki egybol elkuldene a fel keretet, viszont latni kell a hibainkat.
Carlo nagyszeru edzo, de ugy gondolom, hogy a modern foci elhaladt mellette, rengetegen lemeccseltek iden. Persze vannak hianyzoink, de minden csapat tele van serultekkel, igy ez nem lehet kifogas.
Hihetetlen vilagklasszisaink vannak, ebben a keretben is sokkal tobb lenne. Eeesss ami fajo, hogy vagy 3 eve nem lattam igazan jo focit. Minden tiszteletem az olasze, legnagyobbak egyike, de Xabit szeretnem jovore.

Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Mielőtt belekezdek: imádok, szeretek mindenkit. A játékosokat, edzőket, vezetőséget, mindenkit. Senkit nem akarok elkergetni, meg leigazolni 10 másik játékost
De a mai mellett nem lehet csak úgy elmenni, és a BL címekre mutogatni.
Valaki lentebb ecsetelte, egyszerűen túl sok ilyen pofon volt már az utóbbi 10 évben. Oké, hogy néha kellenek a pofonok, de nem az ilyen jellegűek hazai pályán a legnagyobb riválissal.
Remélem mindenki megkapja a megérdemelt seggberúgást, és krvára odateszik magukat a továbbiakban.
A támadósorra nagyon pipa vagyok. Vini, Mbappé, Bellingham, mindegyiknek meg voltak a lehetőségeik, de nyilván ma nem képesek a legegyszerűbbet sem megoldani.
A védekezés ma is katasztrófa volt. Lewa rúghatott volna négyet is.
Viszont a Barcát is meg kell dicsérni, elég hatékonyan kapcsolták le a legnagyobb fegyvertényünket a folyamatos lesreállításaikkal. De az a szomorú, hogy még így is ott voltak a ziccerek 0-0-nál, de még 0-2-nél is...
Nekik minden klappolt, jobban akarták, nekünk meg semmi sem akart összejönni.
Nem is tudom igazából, hogy mit akartam kihozni a végére, zabos vagyok na

De a mai mellett nem lehet csak úgy elmenni, és a BL címekre mutogatni.
Valaki lentebb ecsetelte, egyszerűen túl sok ilyen pofon volt már az utóbbi 10 évben. Oké, hogy néha kellenek a pofonok, de nem az ilyen jellegűek hazai pályán a legnagyobb riválissal.
Remélem mindenki megkapja a megérdemelt seggberúgást, és krvára odateszik magukat a továbbiakban.
A támadósorra nagyon pipa vagyok. Vini, Mbappé, Bellingham, mindegyiknek meg voltak a lehetőségeik, de nyilván ma nem képesek a legegyszerűbbet sem megoldani.

A védekezés ma is katasztrófa volt. Lewa rúghatott volna négyet is.
Viszont a Barcát is meg kell dicsérni, elég hatékonyan kapcsolták le a legnagyobb fegyvertényünket a folyamatos lesreállításaikkal. De az a szomorú, hogy még így is ott voltak a ziccerek 0-0-nál, de még 0-2-nél is...
Nekik minden klappolt, jobban akarták, nekünk meg semmi sem akart összejönni.
Nem is tudom igazából, hogy mit akartam kihozni a végére, zabos vagyok na

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Úgy érzem magam, mint akit szájon vertek. Aludjjunk, felejtsük el.
Carloék meg tanuljanak belőle. Ha a bajnokságot nem is sikerül a végén, de BL-t még behúzhatjuk tavasszal. De addig sokat kell dolgozni, így nem fog menni. A potenciál benne van a csapatban.
Carloék meg tanuljanak belőle. Ha a bajnokságot nem is sikerül a végén, de BL-t még behúzhatjuk tavasszal. De addig sokat kell dolgozni, így nem fog menni. A potenciál benne van a csapatban.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ezazNzedge írta: Egyébként nem használjuk ki a keretnek azt a pici mélységét se ami van. Endrick, Güller pl.. Pedig, ha az új igazolásunkat be lehetne tenni jobbra, és 3 támadós játékra váltani, szerintem sokkal nagyobb lenne a potenciál ebben a csapatban.
a Barca kiáll 2-3 szinte noname fiatallal minden meccsen, vezetik a bajnokságot utcahosszal

itt Güler Endrick eddig perceket kapott, saját nevelésű fiatalok sehol évek óta

de pl Mendy fix kezdő, bárhogy is játszik

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Itt nem a csak a mai 0-4 aggaszto, ahol a szinten ezer sebbol verzo Barca alazott meg, hanem az ezt megelozo szenvedesunk a bajnoksagban, blben. En nem vagyok pesszimista, nem vagyok az, aki egybol elkuldene a fel keretet, viszont latni kell a hibainkat.
Carlo nagyszeru edzo, de ugy gondolom, hogy a modern foci elhaladt mellette, rengetegen lemeccseltek iden. Persze vannak hianyzoink, de minden csapat tele van serultekkel, igy ez nem lehet kifogas.
Hihetetlen vilagklasszisaink vannak, ebben a keretben is sokkal tobb lenne. Eeesss ami fajo, hogy vagy 3 eve nem lattam igazan jo focit. Minden tiszteletem az olasze, legnagyobbak egyike, de Xabit szeretnem jovore.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2024. október 26., szombat 23:41-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kb ugyanez. Gülert nem értem miért nem jatszatja, ahogy azt sem, hogy Endrick csodásan kezdett nálunk, de hetek óta el van meszelve. Valami van a háttérben.Nika91127 írta: Higgadt értékelés:
- összhang elöl 0
- lestaktika beszopva
- LV nem JHV
- Mbappé nem 9-es
- Bellingham nem jobbszélső
- Fede ma nem volt a pályán érdemben
- Militao lófasz
- Modric 100 évesen is előbb jön be, mint Arda
Konklúzió:
- védő kell. Középre és szélre. Nacho, haragszom rád.
- a szent teheneket is le kell cserélni. Mert nekik is lehet szar napjuk.
- Arda és Endre többet érdemel. Sokkal. Ott a Casado, meg Cubarsi, Bernal, ilyenek a kezdők, mi meg "felhypeolt" embereknek nem adunk perceket sem?
Végkonklúzió: új orvosi stáb kell, a vezetésemmel és hehe asszisztenciájával.
Jóéjt buzikák!
Militao már a serulese előtt gyenge volt, ez egy illúzió. hogy ő a világ egyik legjobb CBje. Valverde ma semmilyen szinten nem tudott hozzatenni.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Higgadt értékelés:
- összhang elöl 0
- lestaktika beszopva
- LV nem JHV
- Mbappé nem 9-es
- Militao lófasz
Konklúzió:
- Arda és Endre többet érdemel. Sokkal. Ott a Casado, meg Cubarsi, Bernal, ilyenek a kezdők, mi meg "felhypeolt" embereknek nem adunk perceket sem?
Jóéjt buzikák!
- összhang elöl 0
- lestaktika beszopva
- LV nem JHV
- Mbappé nem 9-es
- Militao lófasz
Konklúzió:
Jóéjt buzikák!
Bernabeuban 2009 ota rendszeresen alaznak minket.lestat írta:
Ja multkor meg mi vertuk oket 1-4 re benz mesterharmassal.
Hagyjuk mar ezt.
Miota nem volt jo eredmenyuk ellenunk?
Neha jar nekik is valami foleg ha ilyen fos napot fogunk ki…
Oke a Camp Nouban voltak szep eredmenyeink az elmult 10-12 evben, de megis csak a sajat palyankon, az erodben kene kiemelkedo, kiuteses eredmenyeket hozni.
2009 - 2-6
2010 - 1-3
2014 - 3-4
2015 - 0-4
2017 - 2-3
2017 - 0-3
2019 - 0-3
2022 - 0-4
2024 - 0-4
Ez iszonyat ciki. Hazai palyan ilyen eredmenyeket elerni a legnagyobb rivalis ellen.. legnagyobb gyozelmunk 2008 ota otthon ket db 3-1, 2014ben meg 2022-ben. Tobbi az 2-1, dontetlen vagy iszonyat zakok. Ez egyszeruen kurva gaz, emellett nagyon nehez elmenni, akarmilyenek a csapat eredmenyei kupakat tekintve az elmult 10 evben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2024. október 26., szombat 23:34-kor.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kár èrte bassza meg.
De menni kell tovább.
Kis pofon nem árt nèha a srácoknak is hogy tudják merre vannak arccal.
A barca ehes volt a skalpunkra a tavalyi szezon utan.
Hosszu mèg a szezon szoval azt èn mèg nem temetnèm.
De Carlonak meg a vezetosegnek kene egy kis megbeszeles mert ez a hatved sor kifog nyirni minket mas meccseken is.
A csatarok miatt nem aggodom.
Van amikor semmi nem megy be.
De menni kell tovább.
Kis pofon nem árt nèha a srácoknak is hogy tudják merre vannak arccal.
A barca ehes volt a skalpunkra a tavalyi szezon utan.
Hosszu mèg a szezon szoval azt èn mèg nem temetnèm.
De Carlonak meg a vezetosegnek kene egy kis megbeszeles mert ez a hatved sor kifog nyirni minket mas meccseken is.
A csatarok miatt nem aggodom.
Van amikor semmi nem megy be.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ők se élveznék amúgy ha mindig nyernénk. Elmúlt 4 clasico-t nyertük már csak a nagyszámok törvénye alapján is jött volna lassan egy bukó és mindegyik aláírta volna, hogy az most legyen inkább.RealMadridFanatic írta: Mar csak ezt nem ertem, hogy 147 remontada es megszamlalhatatlan BL gyozelem es varazslatos pillanat utan mi kellene, hogy ne legyen egy szanalmas, halatlan hely ez a forum. Pedig az atlageletkor sem hiszem, hogy pubertas kornyeken lenne.
Persze a megalkuvast nem turo gyozni akaras teszi ezt a klubot azza, ami, de amilyen megnyilvanulasok, amik itt vannak egy-egy buko utan, az megmosolyogtato. Mindegy, szezon vegen tali.
Nyilván az eredmény lehetne zavaró ha nem láttunk volna már millió ilyet. A barsza ha nyerésben van ellenünk nem fognak leállni mert nekik ez a fontos ezzel együtt kell élni a fiainknak meg ilyenkor amúgy is kijár a minél nagyobb pofon, hogy kicsit leszálljanak a földre.
Nem volt realitás az a forgatókönyv, hogy szarrányerjük magunkat hozzuk bappét és csont nélkül szarrá nyerjük magunkat egész szezonban augusztustól májusig. Meg is köszönhetjük valahol a fogszabályzós alakulatnak, hogy nem hagyják elkényelmesedni a csapatot.
Sőt egy trófea nélküli szezon is bőven ránk férhet de olyan hosszútávban már nem merek itt gondolkozni mert kiraknak

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
A Verona jobban égett, mint mi, így én már meg is nyugodtam.

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
ziro4vr írta: Itt ma mindenki leszerepelt:
A fórummotor, gg Realista, ne horgásszál annyit, inkább szereld meg basszameg.![]()
A fórumozók, a kicsi, a nagy, az artúr meg a fórumdoki, a sok szagértő, akik csak embáppézni tudnak.
A világfodball, akik aranylabda szintig emelnek olyanokat mint Vinicius, MBappé meg Bellingham.
A Carlo, akit lemeccselt az osasuna quality Flick csapat.
A vezetőség, akik inkább vettek még 3 díszlámpát a stadionba, mint egy csere jobbhátvédet vagy belső védőt a flegmilitao lyukasvaszkez duó helyett.
És a roncstársadalom, hogy ma Kerlon volt közöttünk a legértelmesebb fórumozó.
Roncstársadalom.
Ez valami szexhirdetes, vagy mi?
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
1. Teljesen természetes, ha egy ilyen égés után hőbörög a fórum. Nincs ezen mit csodálkozni.
2. Militao fegyelmezetlensége nagyon sokba került, mert lehet, hogy ott a 8. lesünk után MBappé felnézett volna, a társak meg végre időben ugratják ki és akkor más a történet.
Lehet MBappéznunk, Militaoznunk, BetonMendyzni..sajnos mind igaz lenne. Viszont alszik mindenki egyet rá és uúgy imádni fogja a csapatot.
De ezazért ma nagyon csúnya volt és elég sok butaság volt. Ez van, hőbörgünk ma, majd megyünk tovább.
2. Militao fegyelmezetlensége nagyon sokba került, mert lehet, hogy ott a 8. lesünk után MBappé felnézett volna, a társak meg végre időben ugratják ki és akkor más a történet.
Lehet MBappéznunk, Militaoznunk, BetonMendyzni..sajnos mind igaz lenne. Viszont alszik mindenki egyet rá és uúgy imádni fogja a csapatot.
De ezazért ma nagyon csúnya volt és elég sok butaság volt. Ez van, hőbörgünk ma, majd megyünk tovább.
- RealMadridFanatic
Mar csak ezt nem ertem, hogy 147 remontada es megszamlalhatatlan BL gyozelem es varazslatos pillanat utan mi kellene, hogy ne legyen egy szanalmas, halatlan hely ez a forum. Pedig az atlageletkor sem hiszem, hogy pubertas kornyeken lenne.
Persze a megalkuvast nem turo gyozni akaras teszi ezt a klubot azza, ami, de amilyen megnyilvanulasok, amik itt vannak egy-egy buko utan, az megmosolyogtato. Mindegy, szezon vegen tali.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Mondjuk a barcanal 6 sajatnevelesu jatekos kezdett, az 5. szamu 33 eves khv (Inigo Martinez), meg a 36 eves Lewa es ugy vertek szarra minket. Szoval nem biztos, hogy az igazolaspolitikankat kene most pont emlegetni.BlancoMark írta:Hatalmas nagy plusz1. Ido kerdese volt, hogy mikor szopjuk be ezt a skot igazolaspolitikat.Anthony írta: Tartom, hogy a vezetőség évek óta szar munkát végez, csak sokáig nem látszott mert a stáb és a játékosok kiemelkedően teljesítettek.
Miért nem igazoltak védőt?
Miért nem pótolták Kroost?
Miért nem látták amit a vak is, hogy Vinicius és Mbappe egy poszton szeretnek játszani és kioltják egymást?
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
De miben lett akkora valtas azzal,hogy mbappe jott?SzB írta: És a VB más. Igenis kell farmerligázni. Ha a VB-n tudott focizni, most miért nem? A tavalyi taktikával mindent vittünk. Most csináltunk neki helyet, és felborulni látszik egy csomó minden. Belingham nincs a helyén. Vini nagyon sokszor magára marad. Nem fog tudni minden meccset egyedül megfordítani...
Tavaly Rodrygo volt ott,aki nekem kb ugyanolyan stilusu jatekos mint mbappe,ha fent jatszik vini mellett. ( mas,ha jobbszelen kezd)
Nekem pont az tetszik,hogy a lehetosegeknel nem keresik egymast kenyszeresen,hanem elvallaljak 1v1-be,kapura lonek stb.
Balfasz volt ma,nem lotte be a helyzeteit,sot 45percig nyilengyenesen futott a kapu fele,amator,hogy ezt nem tudtak okosabban kihasznalni,hanem az otodik les utan is belefutottak.
Viszont en nem erzem azt,hogy egymast zavarnak. Lathattuk a BVB ellen is,hogy lo harmat vini igyis siman..
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
*2szerflori írta: Nyertünk már 0-4 után béellt.![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
De mit foglalkoztok a 0-2 utáni ajtó ablak barca helyzetekkel?/játékkal?Annyira kinyíltunk hogy egy osasuna is gurított volna két gólt.miro. írta:Egy szoval nem irtam carlot,de szoljal ha valahol lattad.Tjacks írta:
Látom érted a nüansznyifogalmát. Hozd ki Carlót a bűnbaknak, az illik a madridhoz úgyis
![]()
A nuansznyi kulonbseg az a barca tamado harmasa volt,nem a lesek.
Ancelottit valóban nem írtad, örömmel veszem ha nem a nyakába akarod varni a vereséget

Az aranylabda nem egy meccsen múlik, Vinit és Bellit nem bántanám, de azon a soron kívül szóról szóra... Lájkolni még nem tudom, de ha lesz 150 kommentem, visszajövök érte.ziro4vr írta: Itt ma mindenki leszerepelt:
A fórummotor, gg Realista, ne horgásszál annyit, inkább szereld meg basszameg.![]()
A fórumozók, a kicsi, a nagy, az artúr meg a fórumdoki, a sok szagértő, akik csak embáppézni tudnak.
A világfodball, akik aranylabda szintig emelnek olyanokat mint Vinicius, MBappé meg Bellingham.
A Carlo, akit lemeccselt az osasuna quality Flick csapat.
A vezetőség, akik inkább vettek még 3 díszlámpát a stadionba, mint egy csere jobbhátvédet vagy belső védőt a flegmilitao lyukasvaszkez duó helyett.
És a roncstársadalom, hogy ma Kerlon volt közöttünk a legértelmesebb fórumozó.
Roncstársadalom.

- flori
Nyertünk már 0-4 után béellt.
Pofon, sajnos kicsit erősre sikeredett. Valamit ki kell találni, mert látszik hogy baj van. Tavalyi dupla után nem vagyok türelmetlen, tavasz jó lesz. Bízom a fiúkban.

Pofon, sajnos kicsit erősre sikeredett. Valamit ki kell találni, mert látszik hogy baj van. Tavalyi dupla után nem vagyok türelmetlen, tavasz jó lesz. Bízom a fiúkban.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!