Real Madrid vs. Barcelona
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- EmbroZZ
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Eskü téged megszokásból diszlájkolnak... hát mi ez, ha nem egy kibaszott nagy plusz1?!Remy írta: Lamine felkészült![]()

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- BlancoMark
Nem tudom minek ultok fel egy olyan ember velemenyere, aki nincs is a Barcanal.
Szurkoloi velemenynek meg belefer.
Szep lesz ez a Klasszikus, az biztos, hogy nagyon elhiszik most. Veszitenivalojuk nem sok van egyebkent, ha kikapnak is ra lehet fogni, hogy meg csikocsapat (ami igaz is). Persze ez nem jelenti azt, hogy a jovoben esetleg jobbak lesznek, vagy hogy tobb potencial lenne a klubban mint a Real Madridban, mivel objektiven mindennel jobban allunk. Vezetoseg, stadion, jatekosok, penzugyek stb.
Mintha iden kevesebbet pofaznanak a Realrol, nem? El tudom kepzelni, hogy Flick utasitasa. Bar lehet csak azert mert jonnek az eredmenyek.

Szep lesz ez a Klasszikus, az biztos, hogy nagyon elhiszik most. Veszitenivalojuk nem sok van egyebkent, ha kikapnak is ra lehet fogni, hogy meg csikocsapat (ami igaz is). Persze ez nem jelenti azt, hogy a jovoben esetleg jobbak lesznek, vagy hogy tobb potencial lenne a klubban mint a Real Madridban, mivel objektiven mindennel jobban allunk. Vezetoseg, stadion, jatekosok, penzugyek stb.
Mintha iden kevesebbet pofaznanak a Realrol, nem? El tudom kepzelni, hogy Flick utasitasa. Bar lehet csak azert mert jonnek az eredmenyek.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Erre várunk fasz tudja hany éve amugy, ezek kozbe igazoltak kozel 1 milliard euroert, stadiont huznak fel, reinstallálták a lamasiat es nyomjak a torkokon le annak értékét.Kercsó írta: egyszer úgyis
4 et guritanak a bayernnek, mindezt negreira case "nyomása" alatt, meg nuevo era sorozatuk van streamingen. Messi miatt vilagbajnokok is, meg most friss europa bajnok is klub léttére.
A sajtó pedig asszisztál mindehhez.
Elég buzis egy világ ez

Csak egy Messi visszatérést várok még. Bármilyen formában es akkor megvagyunk.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Aki a kicsit nem becsüli...dzsi91 írta: Hihetetlen amúgy mennyit szenvedhettek, hogy ennyire ráfüggtek ezekre a pillanatnyi örömökre. Bármilyen apró sikert úgy ünnepelnek mintha a világ tetején lennének.

csak tudnám, miért kell minden alkalommal egyet köpni a Real Madrid felé

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Eletemben nem láttam jatszani.

thereisonly1ronaldo
- realbeckham
Az a baj, hogy nehéz eldönteni kire gondolhatott. Annyian vannak.
Kimmichet is kerdezik, hogy
- mit gondol casadorol?
-Semmit. Eletemben nem láttam jatszani.
Amúgy ennek az egész folyamatnak a prototípusa, az első létrehozott modern kori messiast, fatit... meg 3perces cserenek hasznaljak, aki olyan tekintetet vág, mint akit kikuldtek setalni az udvarra, valami munkataborban, kutyakkal, fegyveresekkel körbe.
Kimmichet is kerdezik, hogy
- mit gondol casadorol?
-Semmit. Eletemben nem láttam jatszani.
Amúgy ennek az egész folyamatnak a prototípusa, az első létrehozott modern kori messiast, fatit... meg 3perces cserenek hasznaljak, aki olyan tekintetet vág, mint akit kikuldtek setalni az udvarra, valami munkataborban, kutyakkal, fegyveresekkel körbe.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Végre legyőzték a bayernt, még többen kezdenek beszélni sületlenségeket. Az egész klub egy fertő, de nem baj, élvezzék. Remélem (irónia) nyernek szombaton, mindenki elélvez rá, szezon végén meg szart sem érnek el

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Javitom.Pad'em írta: Toni Freixa (former Barça presidential candidate): "I sense a bit of sadness. Real Madrid have suffered a lot in the 15 years Messi was at Barça and now they are realizing that another 15 years may come."
![]()
![]()
![]()
"Real Madrid sokat szenvedett az elmult 15 evben, ameddig fizetni tudtuk a birokat."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Elmúlt 10 évben több BLt nyertünk, mint a Barcelona az egész történelme során, nagy szenvedés volt na...

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hihetetlen amúgy mennyit szenvedhettek, hogy ennyire ráfüggtek ezekre a pillanatnyi örömökre. Bármilyen apró sikert úgy ünnepelnek mintha a világ tetején lennének.
Én ha barszás lennék még kb a trófea megszerzése után is várnék egy napot, hogy tényleg biztos-e amilyen pofára esések voltak itt az elmúlt években. nuevo era
Én ha barszás lennék még kb a trófea megszerzése után is várnék egy napot, hogy tényleg biztos-e amilyen pofára esések voltak itt az elmúlt években. nuevo era
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
Geci sokat szenvedtünk, közben kéthete blt nyertünk mondjuk, de szenvedtünk.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
És kire gondol itt gyamalra vagy raphinháraPad'em írta: Toni Freixa (former Barça presidential candidate): "I sense a bit of sadness. Real Madrid have suffered a lot in the 15 years Messi was at Barça and now they are realizing that another 15 years may come."
![]()
![]()
![]()

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Toni Freixa (former Barça presidential candidate): "I sense a bit of sadness. Real Madrid have suffered a lot in the 15 years Messi was at Barça and now they are realizing that another 15 years may come."

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Az nagyon jo
Innentol kezdve meglepne ha hosszu ideig védené meg a kaput, de ne legyen igazam.
Innentol kezdve meglepne ha hosszu ideig védené meg a kaput, de ne legyen igazam.
ZIDANE
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
De az a durva, hogy volt egy totál ugyanolyan szitu később, amiből nem lett helyzet és azt lefújta szabálytalanságnak..krisz24 írta: Sport 1en megy a bl értékelés. Hegyi Iván szerint a fermin lopez lokese egyértelműen lökte kim-et. Aztmondja hogy a bíró vagy nem ért hozzá, vagy csal a barca javára![]()
ez nagyon szimpatikus
de amúgy valamilyen szinten igaza a érdekes módon sorsdöntő goloknal pont mindig a barcanak fújnak továbbra is.
![]()
Még a barsza szopkodó kommentátor is megjegyezte, hogyha ezt lefújták, akkor a gól előtt is le kellett volna..
3hét off.KAG írta: [
Kurtoa is serult mergint???

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kurtoa is serult mergint???reeed_ati írta: Ha ugyanezt játssza a barca, mint tegnap, márpedig miért változtatna, akkor komoly adok-kapok várható és az élvezetes lesz baromira..![]()
Csak nálunk nem Müller, meg Kane fog rohamozni az üresen hagyott területekre, hanem Bappa és Vini, konkrétan lubickolniuk kell majd, mert lehet rárontani a nem betömörülő védelemre.
Curtois és Carvajal nélkül, én azt várom, hogy 2-3 gólt beszedünk majd.
5-3 jó lesz?![]()
ZIDANE
- realbeckham
Ilyen finomhangolást el tudnék képzelni a varon. Pl szívesen neznem kis kepernyoben es hallgtanam is magát a vizsgalatot. Elejétől a vegeig.
Tavalyi PL meccsen tortent kikért hanganyagot is utolag visszahallgatni erdekes volt.
Meg kiraknam stadion kivetitore is.---> milyen jo lett volna anno latni nagy totalban mindenkinek, mikor pl: jordi alba a sajat lábával kirugta a másikat, osszeesett ordítva es tizit kapott. Azt szivesen megneztem volna akkor varral.
Tavalyi PL meccsen tortent kikért hanganyagot is utolag visszahallgatni erdekes volt.
Meg kiraknam stadion kivetitore is.---> milyen jo lett volna anno latni nagy totalban mindenkinek, mikor pl: jordi alba a sajat lábával kirugta a másikat, osszeesett ordítva es tizit kapott. Azt szivesen megneztem volna akkor varral.
Hát ha én meg tudom mondani tisztán egy Twitterre feltöltött fos videóból azonnal mizu egy TVs lassításból, akkor az esetek 90%ban neki is elég lenne ekkora képernyő.
Nézze csak ő is mi történik, amíg a VAR szobában percekig okoskodnak, de ki nem hívják, legalább látná ő is miről beszélnek és lenne beleszólása.
De most ez csak lehet egy hülye ötlet, de fix lenne olyan is, amitől százszor jobb lehetne ez az egész.
Tényleg egyszerűen itt egy jó technológia és saját magukat korlátozzák le, meg ami a legnagyobb baj amit írtál is, hogy
Nézze csak ő is mi történik, amíg a VAR szobában percekig okoskodnak, de ki nem hívják, legalább látná ő is miről beszélnek és lenne beleszólása.
De most ez csak lehet egy hülye ötlet, de fix lenne olyan is, amitől százszor jobb lehetne ez az egész.
Tényleg egyszerűen itt egy jó technológia és saját magukat korlátozzák le, meg ami a legnagyobb baj amit írtál is, hogy
Adhatsz ezeknek barmi technikát. Amig balfasz kezeli.