-Semmi
-Mi a különbség?
-Semmi

Jaj mennyi gyöngyszem született

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 25., péntek 16:17
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 25., péntek 16:04
(A beszélgetés ezen pontján jutottunk el oda, hogy közlöm veled: de, sikerült felfogni amit írtál, de nem értek vele egyet. Ahogyan azzal sem, hogy az igazunk erősítése miatt a vitapartnerünk értelmi képességeit vonjuk kérdőre. Nem szeretném, hogy a starwarzos gyerek mellett azt se lássam, amit Te írsz, mert értelmes embernek ismertelek meg. )nuevo_ericco írta:Már megint nem sikerült felfognod, amit írtam, de már megszoktam. Nem erről beszéltem. A fideszes szavazók a propaganda hatására olyanokat is gyűlölnek, akik még nem voltak hatalomnál, annak közelében sem, ergo semmi, vagy csak nagyon minimális befolyásuk volt az elmúlt 25 év dolgaira. Szóval nem oda raktad, ahova kell, hanem oda, ahova az elmúlt 14 évben annyiszor hallottad.kiserik írta: Persze. Akkor és azóta nem gyűlölték az mszp-sek/dk-sok a fideszeseket? Dehogynem. Vagy az átkosban a felek egymást? Szintén zenész. Oda rakok egyenlőséget, ahová kell.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. október 25., péntek 15:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 25., péntek 15:35
Altalanossagban igazad van, de altalanositani nem szabad.nuevo_ericco írta:Már megint nem sikerült felfognod, amit írtam, de már megszoktam. Nem erről beszéltem. A fideszes szavazók a propaganda hatására olyanokat is gyűlölnek, akik még nem voltak hatalomnál, annak közelében sem, ergo semmi, vagy csak nagyon minimális befolyásuk volt az elmúlt 25 év dolgaira. Szóval nem oda raktad, ahova kell, hanem oda, ahova az elmúlt 14 évben annyiszor hallottad.kiserik írta: Persze. Akkor és azóta nem gyűlölték az mszp-sek/dk-sok a fideszeseket? Dehogynem. Vagy az átkosban a felek egymást? Szintén zenész. Oda rakok egyenlőséget, ahová kell.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 25., péntek 15:32
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 25., péntek 15:08
Már megint nem sikerült felfognod, amit írtam, de már megszoktam. Nem erről beszéltem. A fideszes szavazók a propaganda hatására olyanokat is gyűlölnek, akik még nem voltak hatalomnál, annak közelében sem, ergo semmi, vagy csak nagyon minimális befolyásuk volt az elmúlt 25 év dolgaira. Szóval nem oda raktad, ahova kell, hanem oda, ahova az elmúlt 14 évben annyiszor hallottad.kiserik írta: Persze. Akkor és azóta nem gyűlölték az mszp-sek/dk-sok a fideszeseket? Dehogynem. Vagy az átkosban a felek egymást? Szintén zenész. Oda rakok egyenlőséget, ahová kell.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 25., péntek 14:29
Persze. Akkor és azóta nem gyűlölték az mszp-sek/dk-sok a fideszeseket? Dehogynem. Vagy az átkosban a felek egymást? Szintén zenész. Oda rakok egyenlőséget, ahová kell.nuevo_ericco írta:Ami jogos. Azóta viszont megjelent egy csomó más politikus, politiklai errő, akik nem voltak hatalomban, mégis gyűlölték/gyűlölik őket a fideszesek. Annak semmi más oka nincs, csakis Orbánék folyamatos hazudozásai, uszításai, karakterrombolásai.kiserik írta:ahol pont így gyűlölte a fél ország Gyurcsányékat
Ismét oda raksz egyenlőségjelet, ahova nem kéne.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 25., péntek 14:20
Ami jogos. Azóta viszont megjelent egy csomó más politikus, politiklai errő, akik nem voltak hatalomban, mégis gyűlölték/gyűlölik őket a fideszesek. Annak semmi más oka nincs, csakis Orbánék folyamatos hazudozásai, uszításai, karakterrombolásai.kiserik írta:ahol pont így gyűlölte a fél ország Gyurcsányékat
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 25., péntek 14:17
Csak van ám egy sarkos különbség: a fideszes Terike néni azért gyűlöli az ellenzéket, mert zseni Viktor király azt mondta neki, hogy gyűlölnie kell. Ennyi, kész, más oka nincs rá.kiserik írta:Egyrészt ilyet nem mondtam. OV-re mondtam, hogy zseni. Egyébként tényleg zsenik, de úgy az összes politikai szereplő az a rendszerváltás óta. Azóta folyamatos a lejtmenet, az árak az egekben, a fizetések a béka segge alatt, de senkit nem vert agyon ez a nyomorult nép, senkit nem lógatott fel az első lámpavasra. Volt idő, mikor ez másképp lett volna. Sajnos szolga nép lett a magyar.BLevi96 írta:
Kiserik megmondta, zsenik. Hosszú évek munkája és milliárdok elpazarlása propagandára, de sikerült.
Másrészt sajnos a gyűlölet ott van mindkét oldalban. Ahogy a kormánypártiakban úgy az ellenzékiekben. Ahogy Kovácsné Kiss Terézia kisnyugdíjas gyűlöli az ellenzékieket, úgy ferni is gyűlöli narancsékat. Hogy ki tehet róla? A Fidesz nagyban. De ott volt például 2010, ahol pont így gyűlölte a fél ország Gyurcsányékat, de lehetne sorolni. Ez is jó magyar sajátosság. Régi mondás, ha megdöglik valaki tehene, azt kívánja a magyar, hogy dögöljön meg a szomszédé is.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 25., péntek 14:04
Egyrészt ilyet nem mondtam. OV-re mondtam, hogy zseni. Egyébként tényleg zsenik, de úgy az összes politikai szereplő az a rendszerváltás óta. Azóta folyamatos a lejtmenet, az árak az egekben, a fizetések a béka segge alatt, de senkit nem vert agyon ez a nyomorult nép, senkit nem lógatott fel az első lámpavasra. Volt idő, mikor ez másképp lett volna. Sajnos szolga nép lett a magyar.BLevi96 írta:Kiserik megmondta, zsenik. Hosszú évek munkája és milliárdok elpazarlása propagandára, de sikerült.ferni írta: Hogy lehetett ennyire megfertőzni gyűlölettel az embereket bakker...
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 25., péntek 13:38
Kiserik megmondta, zsenik. Hosszú évek munkája és milliárdok elpazarlása propagandára, de sikerült.ferni írta: Hogy lehetett ennyire megfertőzni gyűlölettel az embereket bakker...
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 25., péntek 12:23
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 25., péntek 12:10
HozzászólásSzerző: lzoltan » 2024. október 25., péntek 9:35
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. október 25., péntek 9:35
A vége 5össel fog kezdődni.BLevi96 írta:404,06 hol áll meg..Realista24 írta:
403,99![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 25., péntek 9:30
404,06 hol áll meg..Realista24 írta:403,99BLevi96 írta:
Miért kell korán reggel elrontani az ember kedvét![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 25., péntek 9:16
403,99BLevi96 írta:Miért kell korán reggel elrontani az ember kedvétRealista24 írta: 403,3![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 25., péntek 9:03
Miért kell korán reggel elrontani az ember kedvétRealista24 írta: 403,3![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 25., péntek 8:28
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. október 24., csütörtök 15:37
Feróból kiindulva, szerintem azt sem tudja, mit jelent a szó és a nyaralásból hazahozott szuvenírekre gondol.reeed_ati írta: Nagy Feró: „Magyar Péter lemondana a szuverenitásunkról”⏐ FrissHírek Podcast
Nem néztem még bele, de ez biztos finom lesz..![]()
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem