Csak van ám egy sarkos különbség: a fideszes Terike néni azért gyűlöli az ellenzéket, mert zseni Viktor király azt mondta neki, hogy gyűlölnie kell. Ennyi, kész, más oka nincs rá.kiserik írta:Egyrészt ilyet nem mondtam. OV-re mondtam, hogy zseni. Egyébként tényleg zsenik, de úgy az összes politikai szereplő az a rendszerváltás óta. Azóta folyamatos a lejtmenet, az árak az egekben, a fizetések a béka segge alatt, de senkit nem vert agyon ez a nyomorult nép, senkit nem lógatott fel az első lámpavasra. Volt idő, mikor ez másképp lett volna. Sajnos szolga nép lett a magyar.BLevi96 írta:
Kiserik megmondta, zsenik. Hosszú évek munkája és milliárdok elpazarlása propagandára, de sikerült.
Másrészt sajnos a gyűlölet ott van mindkét oldalban. Ahogy a kormánypártiakban úgy az ellenzékiekben. Ahogy Kovácsné Kiss Terézia kisnyugdíjas gyűlöli az ellenzékieket, úgy ferni is gyűlöli narancsékat. Hogy ki tehet róla? A Fidesz nagyban. De ott volt például 2010, ahol pont így gyűlölte a fél ország Gyurcsányékat, de lehetne sorolni. Ez is jó magyar sajátosság. Régi mondás, ha megdöglik valaki tehene, azt kívánja a magyar, hogy dögöljön meg a szomszédé is.
Én, meg ferni, meg még más ellenzéki szavazók pedig azért gyűlöljük a Fideszt, mert hiába a kétharmados felhatalmazás, hiába a 2020-ig csúcson pörgő világgazdaság és eurómilliárdok, amik ömlöttek az országba, arra használták fel ezt, hogy a saját maffiaállamukat kiépítsék, miközben lerohasztották az ország maradék részét is, amit Gyurcsányéknak nem sikerült előtte. Nem ezt ígérték 2010-ben, nagyon nem.
Érdemes lenne egyszer pontról pontra végigmenni a 2010-es, mai napig utolsó Fidesz választási programon, hogy mit valósítottak meg belőle