kiserik írta:
BLevi96 írta:
Kiserik megmondta, zsenik. Hosszú évek munkája és milliárdok elpazarlása propagandára, de sikerült.
Egyrészt ilyet nem mondtam. OV-re mondtam, hogy zseni. Egyébként tényleg zsenik, de úgy az összes politikai szereplő az a rendszerváltás óta. Azóta folyamatos a lejtmenet, az árak az egekben, a fizetések a béka segge alatt, de senkit nem vert agyon ez a nyomorult nép, senkit nem lógatott fel az első lámpavasra. Volt idő, mikor ez másképp lett volna. Sajnos szolga nép lett a magyar.
Másrészt sajnos a gyűlölet ott van mindkét oldalban. Ahogy a kormánypártiakban úgy az ellenzékiekben. Ahogy Kovácsné Kiss Terézia kisnyugdíjas gyűlöli az ellenzékieket, úgy ferni is gyűlöli narancsékat. Hogy ki tehet róla? A Fidesz nagyban. De ott volt például 2010, ahol pont így gyűlölte a fél ország Gyurcsányékat, de lehetne sorolni. Ez is jó magyar sajátosság. Régi mondás, ha megdöglik valaki tehene, azt kívánja a magyar, hogy dögöljön meg a szomszédé is.
Csak van ám egy sarkos különbség: a fideszes Terike néni azért gyűlöli az ellenzéket, mert zseni Viktor király azt mondta neki, hogy gyűlölnie kell. Ennyi, kész, más oka nincs rá.
Én, meg ferni, meg még más ellenzéki szavazók pedig azért gyűlöljük a Fideszt, mert hiába a kétharmados felhatalmazás, hiába a 2020-ig csúcson pörgő világgazdaság és eurómilliárdok, amik ömlöttek az országba, arra használták fel ezt, hogy a saját maffiaállamukat kiépítsék, miközben lerohasztották az ország maradék részét is, amit Gyurcsányéknak nem sikerült előtte. Nem ezt ígérték 2010-ben, nagyon nem.
Érdemes lenne egyszer pontról pontra végigmenni a 2010-es, mai napig utolsó Fidesz választási programon, hogy mit valósítottak meg belőle