Munkamorál szempontból nagyon sokat számít szerintem az is, hogy hozzánk került és nem a barcába mint neymar vagy bármelyik másik európai top csapatba. Azért itt ha leszáll kedden a gépéről körbe mutogatja edzésen aztán perez egy pacsi után bekúrja valahova hátra Cr labdái közé. Máshol egy bl cím vagy egy aranylabda a hegycsúcs itt meg kapod a tekinteteket ,hogy oké fasza akkor most indulj meg lefelé és a másik oldalon gyere vissza még 3szor mert láttuk, hogy meg lehet csinálni.1madridista írta:kedvenc nagyfogu emberunket el is felejtettemdzsi91 írta: Azért azt halkan jegyezzük meg, hogy még a háborús menekült szótlan csúnyácska Modric is tudott közutálatnak örvendeni Real mezben nyert aranylabda miatt aki valszeg barsza mezben ugyanilyen teljesítménnyel aranylabdát nyerve szentté lett volna avatva már többszörösen.
Nekem Vinicius ilyen felemás. Nem kedvelem az ilyen buta négereket viszont a szíve a helyén van és sok örömet okozott már így utálni se tudom.
Vannak kétségeim az ő balondor utáni Madridi létével kapcsolatban de rámcáfolt már nem egyszer. Ő ilyen lesz, szerdán mennybe megy aztán szombaton lehet kirúgja a stadionból a ziccert de a közutálat aminek örvend túlzó főleg annak tekintetében, hogy tudjuk milyen emberi hulladékok vannak sokszor piedesztálra emelve csávikkal meg suarezekkel.
meg hat a kertitorpe sem kellett a szomszedba menjen egy kis patkanysagert...
vini tenyleg nem okos de rendesen fel van fujva a hisztije (neymarhoz kepest sincs fasorba se)...
szerk.: szamomra meg peldas a szorgalma, ritka amikor valaki egyszerre tehetseges es ennyire kitarto (foleg brazileknal) ha igy folytatja siman felnohet a legnagyobbakhoz...
Érdekes lesz őt figyelni, hogy a klub aurája és az ő egója hogy fog ezután együtt dolgozni, főleg ha bappé is beszáll majd a buliba.