Galacticos írta:
én ezt értem hogy ebben bíztok.
viszont nem tudok pontos statot, meg lusta vagyok utánanézni de szerintem nem játszik többet fabregas mint amikor megvettétek az első szezonjában. mert akkor ugye az volt hogy majd ha xavi kiöregszik ott lesz ő, a tökéletes utód. viszont xavi hiába egyre alibibb még mindig talpon a kezdőben..
A játékperceik szinte azonosak, szinte minden meccsen pályán voltak, viszont ez nagyban "köszönhető" annak, hogy a sok sérült miatt nem lehet úgy rotálni a csapatot, ahogy azt Tata szeretné. Nem lehet megtenni, hogy mondjuk 5-ből 3 meccsen Cesc, kettőn meg Xavi játszon.
Galacticos írta:
és hiába rakjátok be mondjuk a kezdőcsapatba jövőre a meccsek 80%-ában ez a két-három év mint játékosnak(!!) kizárólag egyénileg nézve szerintem ha nem is visszavetette a karrierjét de erre a két-három évre szerintem semmiképp sem lehet túl büszke. azt is értem hogy be kellett állnia a sorba, de könyörgöm most kéne hogy jöjjenek a legjobb évei persze jöhetnek még nem mondom hogy nem de emlékszem még azokra az időkre amikor akartuk hozni őt és itt is mennyien akarták, mostmár nekem például nem kéne. és nem azért mert nálatok játszik mert pont leszarom.
26 éves. Most jönnek a legjobb évei. Egy olyan poszton ahol neki kell átvenni a stafétát pedig tényleg kell az érettség. Ez már megvan benne, de amikor visszajött azért Xavi még nem állt közel a kiöregedéshez, akkor pedig nem nagyon lehetett kiszorítani, ennek ellenére nem egy meccsen MOM volt.
Galacticos írta:
egyszerűen az a bajom vele mint iniestával. nem tudom máshogy mondani tőrös balázs nba szakértő mondta arra kérdésre hogy kik azok akik nem nyertek bajnokságot és sajnálja hogy x,y és jordan "áldozatai"... ők nálam ilyen szempontból "messi áldozatai". megnyernek mindent együtt, viszont iniesta ha többet vállalna, ha többet önzőzne sokkal elismertebb lehetne. én imádom a játékstílusát, laza, könnyed, nem pattan el tőle akkor sem a labda ha roberto carlos lőné meg izomból 5méterről de egyszerűen szerintem(!) nagyobb karriert jósoltak vagy vártam én tőlük mint amire vitték.
iniesta vb döntős gólja is alig van emlegetve ha ezt messi vagy cristiano lövi vagy mondjuk ibra akkor a mai napig szinte állandóan lehetne olvasni. és fabregas nálam ugyanígy messi vagy mondjuk ő inkább a "rendszer" áldozata, tartok tőle hogy nálunk ez isco lesz mert nincs igazán posztja a mostani rendszerben.
Én ezt nem sarkítanám le így. Az egész futballvilágban ez van. Létezik egy Cr és egy Messi. Amíg ezek játszanak, az olyan játékosok mint például Ini, sajnos-nem sajnos, nem lesznek soha igazi főszereplők. Nekem pl. ő a kedvencem a jelenlegi csapatból, de tudom hogy soha nem fog mondjuk Aranylabdát kapni. Hiába volt vb-eb MOM az előbb említett két úriember egy szinttel felettük van. (bár hozzátenném hogy a vb évében neki kellett volna kapnia)
Sokkal jobb volt az Arsenalban, de nem is ezen volt a hangsúly. Statisztikailag a Barcában sem rossz, csak a gépezet része lett, láthatatlanná vált.
No offense, de nem tudom mennyi Barca meccset néztek, de a középpályán minden csak nem láthatatlan.
Az Arsenalban kis túlzással minden róla szólt, őt kereste mindenki labdával, olyan volt kb. mint nálatok Cr. Így sokkal könnyebb volt kitűnni. Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy csak ezért volt jó, de nagyrészt ezért emelkedett ki. Egy olyan csapatban pedig, ahol minden poszton hasonló kaliberű játékosok vannak, ez már nem olyan könnyű.