Egyébként szerintem is "jobboldali" beszéd volt, de ennek ma nincs jelentősége. Itt már nem az számít ki mit mond, hanem, hogy mit látunk bele.
Arról is szó volt sokszor, hogy az '56-osok is sokszínűek voltak.
Összességében megint egy nagyon jól összerakott esemény volt, jó pillanatokkal, remek beszédekkel. Szerintem megint kihozták belőle a maximumot. Többször elgondolkodtam az esemény közben, hogy az utóbbi években miért nem tudott senki egy egyedi kreatív gondolattal előállni ellenzéki oldalon, amikor MP-ék minden eseményen tudnak ilyet húzni. Szóval le a kalappal előttük.
Tegnapi nap legfontosabb történése az volt, hogy bejelentették, hogy megint olyan kiválasztás lesz az OGY-választásokra, mint az EP választásokra voltak. Minden jelölt nyilvános lesz a Tisza honlapján, akire lehet majd szavazni. Ez egy piszok jó dolog szerintem.
Tjacks írta:
Nincs gond Tiszás srácok, hátra lehet dőlni a felmérések szerint
A felméréseknek egy érdekes pontja megint az, hogy településtípusonként hogy alakulna a szavazás. Itt az látszik, hogy a falvak kivételével a Tisza vezet vagy egálban van a Fidesszel, viszont a falvakban nagyon kikap. Ha ebbe bele akarom látni azt, hogy ez azért van így, mert MP minden legalább közepes méretű városba elment tavasszal, aminek lehetett hosszabb távú eredménye is, akkor ezt azt mondatja velem, hogyha a falvakban is megjelenhet a fizikai jelenlét, akkor itt is feljöhet még a Tisza és van még tér a növekedéshez.
Persze MP nem fogja tudni végighaknizni a falvakat, de ehhez kellenek majd az épülő Tisza-szigetek, amiknek állandóan ott kell lenniük a falvakban is.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.