Nem néztem még bele, de ez biztos finom lesz..

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. október 24., csütörtök 14:46
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 24., csütörtök 14:34
Ügyes vagy, egyes! Én meg ezt tanultam az egyetemen, mivel nem tényt írtam, hanem véleményt. Nem állítást, hanem véleményt.Halfkey írta: Alapvetően hehével értek hogy nem ez a fontos, de azért imádom ezeket az érveléseket.
Elhangzott egy jobboldali beszéd, TEHÁT ebből egyértelmű hogy nem jobbos. Ha nem jobbos beszéd lett volna, gondolom logikusan abból is az látszik hogy nem jobbos.
Ismét állítasz valamit, amit nem lehet megcáfolni, mert mindennek ugyanaz a kimenetele, bármi is történt volna. Erről legalább nosztalgikusan beugrottak az egyetemi tanulmányaim, ahol megtanultuk hogy egy komolyan vehető állításnak ki kellene állnia a falszifikálhatóság próbáját, különben összeesküvéselmélet/áltudomány.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 24., csütörtök 13:55
Meghallgattam, jó beszélgetés volt, a két interjúztató nagyon felkészült volt és elég keményen is alákérdeztek a dolgoknak, néhol már kellemetlenül egyenesen.Rozsabimbo2019 írta: Itt az egyik nagy rémültes KGB-CIA-MOSZAD hármas ügynök, aki MP háta mögött áll.
https://youtu.be/o5w72_OAkzE?si=hqAuaOrWNq5_Z4L3
Torockai szerint![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. október 24., csütörtök 13:10
Neha amugy tenyleg hasznalnak itt emberek olyan szavakat amikrol meg nem is hallottam.Tjacks írta: falszifikálhatóság=elmélet megcáfolhatósága, (a nem agyoniskolázott emberek számára, másoltam)
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 24., csütörtök 13:04
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 24., csütörtök 12:55
Te azt ugye vágod, hogy a "liberális" az amúgy jobboldali?kiserik írta:Látod, neked is feltűnik: "fájóan jobboldali beszéd volt". Szerinted miért? Mert szerintem ez nem identitás, hanem politikai tőke kovácsolás. Az ellenzéki szavazók (liberális, baloldali, néhány jobbos) megvan. Ki maradt? Csak a jobb oldalon lévők maradtak. Ezzel a politikával talán be lehet onnan húzni embereket. Ebből azt lehet megállapítani, hogy egy kiváló csapat dolgozik a párton, de hogy milyen identitásúak, azt bizony nem. Sőt. Ha megnézed MP ezt csinálja az elejétől fogva: kezdte jobbról, majd a Spinóza házban már liberális, talán már volt balon is kicsit, aztán most ismét vissza jobbra. Ez csak a műsor része.BlancoMark írta:
Ha figyelted a beszedet, akkor vegig a hazarol volt szo, ha nem mondta ki a haza szot szazszor akkor egyszer sem. Nulla univerzalis idea, nulla emberi jogokrol, esetleg a progressziv adoztatas belengetese, nulla szo a felelossegunkrol az embertarsaink irant a nemzetkozi terben stb. Nekem fajoan jobboldali beszed volt.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. október 24., csütörtök 12:36
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. október 24., csütörtök 12:20
Ezzel egyet is tudok erteni. Viszont azt is hozzatennem, hogy a magyar tarsadalom kb. 80%-at hidegen hagyja ki mit kepvisel ideologiai szinten, csak a penztarcajuk es a kumprlileves meglete az asztalon szamit nekik. (Hogy Puzsert idezzem.)kiserik írta:Látod, neked is feltűnik: "fájóan jobboldali beszéd volt". Szerinted miért? Mert szerintem ez nem identitás, hanem politikai tőke kovácsolás. Az ellenzéki szavazók (liberális, baloldali, néhány jobbos) megvan. Ki maradt? Csak a jobb oldalon lévők maradtak. Ezzel a politikával talán be lehet onnan húzni embereket. Ebből azt lehet megállapítani, hogy egy kiváló csapat dolgozik a párton, de hogy milyen identitásúak, azt bizony nem. Sőt. Ha megnézed MP ezt csinálja az elejétől fogva: kezdte jobbról, majd a Spinóza házban már liberális, talán már volt balon is kicsit, aztán most ismét vissza jobbra. Ez csak a műsor része.BlancoMark írta:
Ha figyelted a beszedet, akkor vegig a hazarol volt szo, ha nem mondta ki a haza szot szazszor akkor egyszer sem. Nulla univerzalis idea, nulla emberi jogokrol, esetleg a progressziv adoztatas belengetese, nulla szo a felelossegunkrol az embertarsaink irant a nemzetkozi terben stb. Nekem fajoan jobboldali beszed volt.
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. október 24., csütörtök 12:14
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 24., csütörtök 12:05
Látod, neked is feltűnik: "fájóan jobboldali beszéd volt". Szerinted miért? Mert szerintem ez nem identitás, hanem politikai tőke kovácsolás. Az ellenzéki szavazók (liberális, baloldali, néhány jobbos) megvan. Ki maradt? Csak a jobb oldalon lévők maradtak. Ezzel a politikával talán be lehet onnan húzni embereket. Ebből azt lehet megállapítani, hogy egy kiváló csapat dolgozik a párton, de hogy milyen identitásúak, azt bizony nem. Sőt. Ha megnézed MP ezt csinálja az elejétől fogva: kezdte jobbról, majd a Spinóza házban már liberális, talán már volt balon is kicsit, aztán most ismét vissza jobbra. Ez csak a műsor része.BlancoMark írta:Ha figyelted a beszedet, akkor vegig a hazarol volt szo, ha nem mondta ki a haza szot szazszor akkor egyszer sem. Nulla univerzalis idea, nulla emberi jogokrol, esetleg a progressziv adoztatas belengetese, nulla szo a felelossegunkrol az embertarsaink irant a nemzetkozi terben stb. Nekem fajoan jobboldali beszed volt.kiserik írta:
Míg Magyar inkább jobb oldali, addig a Tisza párt nagyon nem az. Majd akkor lesz pikachu fej, amikor erre sokan rádöbbennek.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 24., csütörtök 11:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 24., csütörtök 11:37
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. október 24., csütörtök 11:31
HozzászólásSzerző: cart » 2024. október 24., csütörtök 11:24
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. október 24., csütörtök 11:22
A felméréseknek egy érdekes pontja megint az, hogy településtípusonként hogy alakulna a szavazás. Itt az látszik, hogy a falvak kivételével a Tisza vezet vagy egálban van a Fidesszel, viszont a falvakban nagyon kikap. Ha ebbe bele akarom látni azt, hogy ez azért van így, mert MP minden legalább közepes méretű városba elment tavasszal, aminek lehetett hosszabb távú eredménye is, akkor ezt azt mondatja velem, hogyha a falvakban is megjelenhet a fizikai jelenlét, akkor itt is feljöhet még a Tisza és van még tér a növekedéshez.Tjacks írta: Nincs gond Tiszás srácok, hátra lehet dőlni a felmérések szerint![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 24., csütörtök 11:14
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. október 24., csütörtök 11:11
Erre szokott az lenni kiserik válasza, hogy elveszi Toroczkai kenyerét és tőle lopja ezeket a témákat.BlancoMark írta:Ha figyelted a beszedet, akkor vegig a hazarol volt szo, ha nem mondta ki a haza szot szazszor akkor egyszer sem. Nulla univerzalis idea, nulla emberi jogokrol, esetleg a progressziv adoztatas belengetese, nulla szo a felelossegunkrol az embertarsaink irant a nemzetkozi terben stb. Nekem fajoan jobboldali beszed volt.kiserik írta:
Míg Magyar inkább jobb oldali, addig a Tisza párt nagyon nem az. Majd akkor lesz pikachu fej, amikor erre sokan rádöbbennek.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. október 24., csütörtök 11:04
Ha figyelted a beszedet, akkor vegig a hazarol volt szo, ha nem mondta ki a haza szot szazszor akkor egyszer sem. Nulla univerzalis idea, nulla emberi jogokrol, esetleg a progressziv adoztatas belengetese, nulla szo a felelossegunkrol az embertarsaink irant a nemzetkozi terben stb. Nekem fajoan jobboldali beszed volt.kiserik írta:Míg Magyar inkább jobb oldali, addig a Tisza párt nagyon nem az. Majd akkor lesz pikachu fej, amikor erre sokan rádöbbennek.ikelemen5 írta: Pártok így pártok úgy, de azt hiszem semmi nem mond többet az ország állapotáról (igen, roncstársadalom, de tényleg), hogy ahogy most kinéz, következő választásokon csak jobboldali párt jut be a Parlamentbe.
Tudom, hogy erre tart a világ, Európa, de ez akkor is aggasztó.
A Tiszára persze behúzza sok lmbtq ember is rossz szájízzel, de majd pikachu fejjel nézelődnek, amikor Magyar először igazán elmondja, hogy hogy áll a melegekhez.![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 24., csütörtök 10:40
HozzászólásSzerző: Zack » 2024. október 24., csütörtök 10:30
swfan írta:
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem