és mennyi ostoba - az emberek 99,9%-a - nyeli és ez a téma....
nem pedig adott témában mi a helyes, normális és észszerű....

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 24., csütörtök 10:02
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 24., csütörtök 10:01
Mi alapján állítod azt, hogy nem az? Nem kötekedésből, tényleg érdekel, mert a pártból én egyelőre még nem sokat látok.kiserik írta:Míg Magyar inkább jobb oldali, addig a Tisza párt nagyon nem az. Majd akkor lesz pikachu fej, amikor erre sokan rádöbbennek.ikelemen5 írta: Pártok így pártok úgy, de azt hiszem semmi nem mond többet az ország állapotáról (igen, roncstársadalom, de tényleg), hogy ahogy most kinéz, következő választásokon csak jobboldali párt jut be a Parlamentbe.
Tudom, hogy erre tart a világ, Európa, de ez akkor is aggasztó.
A Tiszára persze behúzza sok lmbtq ember is rossz szájízzel, de majd pikachu fejjel nézelődnek, amikor Magyar először igazán elmondja, hogy hogy áll a melegekhez.![]()
Köszönjük kormányunknak, akik állami millárdokat és másfél évtizedet öltek abba, hogy ne legyen szocdem, liberális, középjobbos, progresszív, zöld, stb., hanem mindneki balos meg gyurcsányista, aki nem fideszes.hehetheoriginal írta: mekkora faszság ez a jobb vagy baloldal szöveg.......
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 24., csütörtök 9:57
Míg Magyar inkább jobb oldali, addig a Tisza párt nagyon nem az. Majd akkor lesz pikachu fej, amikor erre sokan rádöbbennek.ikelemen5 írta: Pártok így pártok úgy, de azt hiszem semmi nem mond többet az ország állapotáról (igen, roncstársadalom, de tényleg), hogy ahogy most kinéz, következő választásokon csak jobboldali párt jut be a Parlamentbe.
A Tiszára persze behúzza sok lmbtq ember is rossz szájízzel, de majd pikachu fejjel nézelődnek, amikor Magyar először igazán elmondja, hogy hogy áll a melegekhez.![]()
HozzászólásSzerző: Zack » 2024. október 24., csütörtök 9:37
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 24., csütörtök 9:24
Ha nem is konkrétan úgy, hogy "engedélyezzük az azonos neműek házasságát", de finoman már jópárszor kiállt az lmbtq jogok mellett. Pl. amikor volt a Bese ügy, azt írta (nem szó szerinti idézet), hogy "mi olyan Magyarországot akarunk, amiben mindenki azt szeret, akit akar, azzal boldog, akivel akar, és nem ér senkit semmilyen hátrány a hovatartozása miatt"ikelemen5 írta: Pártok így pártok úgy, de azt hiszem semmi nem mond többet az ország állapotáról (igen, roncstársadalom, de tényleg), hogy ahogy most kinéz, következő választásokon csak jobboldali párt jut be a Parlamentbe.
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. október 24., csütörtök 9:17
Csak szerinted nyomorognak, vagy szerintuk is? Mindenki a sajat sorsaert felelos es nagyon ugy tunik, hogy a tarsadalom nagy resze nem erzi ugy, hogy rosszul mennek a dolgai. Etel van, futes van, evente 2 falunap megvan, mi egyebre lenne szuksege egy AtlagJanosnak?RealVazquez írta: Az a baj, hogy sokkal sulyosabb problemak vannak itthon, amiket nap mint nap erez az ember a sajat boren. 3 millio ember nyomorog, nem tud elore haladni, sullyed a mocsarba.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 24., csütörtök 8:27
Ha van esze, egyszerűen csak nem nyúl a témához.ikelemen5 írta: amikor Magyar először igazán elmondja, hogy hogy áll a melegekhez.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. október 24., csütörtök 8:20
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 24., csütörtök 8:09
Szerintem ezt a kártyát még későbbre tartogatja. Remélhetőleg Mohács 500 éves évfordulóját sem felejti ezzel kapcsolatban.BlancoMark írta:Arra meg tuti kihegyeztem volna MP beszedet, hogy gyakorlatilag az utolso esely 2026-ban, hogy megakadalyozzuk, hogy kikormanyozzak az orszagot az Uniobol es vegleg atmossak az emberek agyat az eroszakos orosz diktatura iranyaba.ferni írta: Hát ez az MP beszéd nagyon komoly volt, tényleg érdemes visszahallgatni, aki nem nézte.
45 percnél is több volt, de hát ez minden várakozásomat felülmúlta.
Ilyen jó politikai beszédet talán még nem is hallottam itthon.
Félelmetes mennyire össze lett rakva és milyen víziót vázolt fel az országnak.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. október 24., csütörtök 7:15
Az a baj, hogy sokkal sulyosabb problemak vannak itthon, amiket nap mint nap erez az ember a sajat boren. 3 millio ember nyomorog, nem tud elore haladni, sullyed a mocsarba. Igy az ukran-orosz haboru (ami valoban hatalmas problema, es van sok parhuzam 56 es a mostani haboru kozott), nem lehetett felfuzni a mai tuntetesre es unnepre. Gondolom, tudod, hogy miert nem.BlancoMark írta:En nem ereztem az extrat benne. Valamint szamomra fajoan hianyzott az Ukrajna melletti kiallas. (Ha jol figyeltem egyszer sem ejtette ki Ukrajnat a szajan.) 56 es az Orban Balazs fele nyilatkozat utan ez lett volna a minimum.ferni írta: Hát ez az MP beszéd nagyon komoly volt, tényleg érdemes visszahallgatni, aki nem nézte.
45 percnél is több volt, de hát ez minden várakozásomat felülmúlta.
Ilyen jó politikai beszédet talán még nem is hallottam itthon.
Félelmetes mennyire össze lett rakva és milyen víziót vázolt fel az országnak.
Kulonosebben uj info sem hangzott el a kepviseloi jelentkezeseket leszamitva. Mondjuk meg igy is jobb volt mint Vitya uszito beszede.
Arra meg tuti kihegyeztem volna MP beszedet, hogy gyakorlatilag az utolso esely 2026-ban, hogy megakadalyozzuk, hogy kikormanyozzak az orszagot az Uniobol es vegleg atmossak az emberek agyat az eroszakos orosz diktatura iranyaba.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 24., csütörtök 6:27
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 23., szerda 23:27
Képzeljünk el 2002 környékén egy KDNP-MIÉP koalíciót...hehetheoriginal írta: Ertem.
De en, mint a gyoztes part szavazoja, kibaszott zabos lennek.
Es ahogy az iment irtam, siman kinezem ezt a forgatokonyvet, lesz szép koalicio, a sok kis neonaci beulhet viktorek melle jobbra kormanyozni vegre, mindenki boldog.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 23., szerda 22:23
Leegyszerűsítettem. Természetesen nem úgy értettem, hogy azt a 75%-t kell képviselnie a kormánynak.Realista24 írta: Nem jó a matek. 25 nem lehet a győztesnek ker parttal szemben aki 75ot képvisel.
El kell érni a pártnál, hogy olyan politikát folytasson, amelyik kompatibilisebb a többi pártéval, vagy tud annyi szavazót hozni, amely elegendő a parlamenti többséghez.hehetheoriginal írta: De en, mint a gyoztes part szavazoja, kibaszott zabos lennek.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 23., szerda 22:19
Első körben biztosan csalódnék, mert Toroczkai már nagyon sokszor elmondta, hogy senkivel nem kötnek koalíciót. Mondjuk így sok értelme nem is lenne, mert 46% még mindig nem 51+Pite86 írta: A mi hazánk szavazókat kèrdeznèm, mit szólnátok ha elmèleti síkon lenne egy ilyen forgatókönyv :
26-ban feláll egy olyan szituáció, hogy a szavazás vègeredmènye ez lenne:
Tisza 44%
Fidesz 40%
Mi hazánk 6%
Ezek után megtörtènne a Fidesz-Mi hazánk koalició nyilvanvaló okokból. Mi lenne a vèlemènyetek vagy a reakciótok? Komolyan kèrdezem, kiváncsi vagyok. Most az nem èrdekel, hogy szerintetek ez mièrt nem törtènik meg, az èrdekel, hogy ti mit reagálnátok.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 23., szerda 22:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 23., szerda 22:10
Nem jó a matek. 25 nem lehet a győztesnek ker parttal szemben aki 75ot képvisel.nuevo_ericco írta:Ha viszont a győztes kormányozna, akik a választók 25% képviselnék, az a maradék 75% akaratát venné figyelmen kívül, és ez vezetne óriási társadalmi elégedetlenséghez. Meg mondjuk az sem árt, ha a parlamentben élvezed a képviselők többségének támogatását, pl. a költségvetés elfogadásához.hehetheoriginal írta: a ket vesztes part osszeallt a gyoztes ellen, igy kopve szembe kb a valasztopolgarok akaratat.
Ha valaki egyedül nem tudja megszerezni az 50%+1 szavazatot, ami garantálja a többség akaratát, az bizony kényszerüljön koalícióra, kompromisszumokra. Ha a politikája ezt nem engedi, akkor kapjon esélyt a második helyezett is a tárgyalásokra. Mindig a győztest bízza meg először az elnök a koalíciós tárgyalásokkal.
Nincs szembeköpve senki. Ez garantálja, hogy ne a legnagyobb kisebbség kormányozzon, ami szerintem nagyon helyes.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 23., szerda 22:08
Ha viszont a győztes kormányozna, akik a választók 25% képviselnék, az a maradék 75% akaratát venné figyelmen kívül, és ez vezetne óriási társadalmi elégedetlenséghez. Meg mondjuk az sem árt, ha a parlamentben élvezed a képviselők többségének támogatását, pl. a költségvetés elfogadásához.hehetheoriginal írta: a ket vesztes part osszeallt a gyoztes ellen, igy kopve szembe kb a valasztopolgarok akaratat.
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 23., szerda 22:00
Ha ez a mandátumok megoszlása a parlamentben hiába állnak koalícióba, nincs többségükPite86 írta: A mi hazánk szavazókat kèrdeznèm, mit szólnátok ha elmèleti síkon lenne egy ilyen forgatókönyv :
Tisza 44%
Fidesz 40%
Mi hazánk 6%
Ezek után megtörtènne a Fidesz-Mi hazánk koalició nyilvanvaló okokból. Mi lenne a vèlemènyetek vagy a reakciótok? Komolyan kèrdezem, kiváncsi vagyok. Most az nem èrdekel, hogy szerintetek ez mièrt nem törtènik meg, az èrdekel, hogy ti mit reagálnátok.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 23., szerda 21:59
Erdekes kerdes, bar nem engem kerdeztel.Pite86 írta: A mi hazánk szavazókat kèrdeznèm, mit szólnátok ha elmèleti síkon lenne egy ilyen forgatókönyv :
Tisza 44%
Fidesz 40%
Mi hazánk 6%
HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. október 23., szerda 21:57
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem