Minden, amit leírsz, a választási rendszernek köszönhető. Egyszerűen egy az egy elleni versenyre van kitalálva, szándékosan. A matek ezt diktálja, ezt már látja a legtöbb ellenzéki szavazó is, és ezért állnak be fokozatosan mögéjük. Ezért is változott MP komunikációja is, ahogy beindult a hógolyó efektus. De ugyanolyan könnyen majd ki is hátrálnak, ha bukik a projekt.kiserik írta:Mindenki gonosz, aki nem áll be mögé.
Mások nevében nem tudok beszélni, én csak azt szoktam nálad kifogásolni, hogy túl sokszor olvasok tőled olyan kifejezéseket, elméleteket, amelyeket a Kesmában vagy a Meganfonban is gyakran hallani. De ettől még nem tartalak Fideszesnek, ezt többször le is írtam.kiserik írta: Persze, csak aki nem ajnározza Magyart és a Tisza pártot, vagy esetleg kritizálni meri, az azonnal fideszesnek van bélyegezve. Pl én is többször. Tiszta bolsi felfogás, nem?
A Tiszát kritizálni kell, nem szabad lankadni a figyelemnek, de mindemellett azt kell leginkább a szem előtt tartani, hogy ki a felelős ma az ország, a demokrácia, a közbeszéd, nyilvánosság, stb. állapotáért. Ahogy lejjebb írták, akit már nagyon felb.sz a rendszer, azok hajlandóak MP-nek elnézni olyanokat is, amit amúgy nem. Ez szerintem nem kettősmérce, és ez a gondolkodásmód egyelőre még messze van attól a kognitív disszonanciától, amelyben a kormány szavazói szenvednek.