en fotelbu mar a lucafuhoz passza utan rogton masfel honapot josoltam neki.Realista24 írta: Volt mar, hogy Rodrygo lehet kiesett a hetvegere?

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 23., szerda 10:54
en fotelbu mar a lucafuhoz passza utan rogton masfel honapot josoltam neki.Realista24 írta: Volt mar, hogy Rodrygo lehet kiesett a hetvegere?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 23., szerda 10:50
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. október 23., szerda 10:47
Amikor bealltak sundiszno allasba a kapu ele, akkor ereztem, hogy fixen visszajovunk a meccsbe. Ez mas csapatnak lehet bejott volna, de a Dortmundnak nincs meg hozza a jatekosallomanya, hiresen mindig is tamadocsapat voltak csapnivalo vedekezessel. Ezert is szimpatikusak tobbet kozott, de ezert is volt ez egy vegtelen mod elhibazott strategiai dontes.realmadrid95 írta:Ha nem all ennyire vissza a Dortmund siman benne lett volna, hogy Gittens megfutja meg egyszer Lucast. Pont nekunk tett jot, hogy egy tamadot lekap es behoz egy vedot, mivel nem volt vkp a csapatban, igy nem volt nyomas nalunk kozeppalyan. Meg azzal is jobban jart volna, ha egy kozephatved helyett egy csatart hoz be.Pad'em írta:
Sztem ugyanígy kifing a Dortmund mi meg bedaráljuk őket a végén akkoris ha nem taktikázza el magát Sahin. Max nem 5 a vége.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. október 23., szerda 10:30
Ebben egyetértünk, Rüdi gólja után látszott a szemeken, hogy ez meg lesz fordítva. Egyszerűen látszott az arcokon, a tekinteteken, hogy vmi átkattant.miro. írta:Errol irtam en is az iment.nuevo_ericco írta: Modric is lenyilatkozta a meccs után, hogy az első félidőben egyszerűen langyos játékkal, hozzáállással mentek fel a pályára, nem haraptak, küzdöttek eléggé, így a Dortmundnak volt ideje és területe. A második feélidőre belerakták a melót, többet és gyorsabban mozogtak, meg is lett az eredménye, a játék képe is megváltozott.
Ordit a motivacio,a felfogasbeli kulonbseg egy bekapott gol utan.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. október 23., szerda 10:08
Nem érjük meg a bl tavaszt. Az újdonság volt.Realista24 írta:Akkor nincs, csak a szokasos, azt hittem latok valami ujat vegre, valami felfogasbeli valtozast.Galacticos írta:
Persze hogy van, sirtunk 0-2nel.![]()
De az elso feles tenyleg borzaszto volt, masodik meg vini aranylabda ceremonia felvezeto. Szombat remelem a masodik felidorol folytatjuk mert ez a barca kemenyebb lesz mint a dortmund.![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. október 23., szerda 10:06
Errol irtam en is az iment.nuevo_ericco írta: Modric is lenyilatkozta a meccs után, hogy az első félidőben egyszerűen langyos játékkal, hozzáállással mentek fel a pályára, nem haraptak, küzdöttek eléggé, így a Dortmundnak volt ideje és területe. A második feélidőre belerakták a melót, többet és gyorsabban mozogtak, meg is lett az eredménye, a játék képe is megváltozott.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. október 23., szerda 10:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 23., szerda 10:03
Nem mondtam, hogy ne ird le, csak azt, hogy nem vagyok ra kivancsi. miafasz.hehetheoriginal írta:demiafasz.Realista24 írta:
Akkor nincs, csak a szokasos, azt hittem latok valami ujat vegre, valami felfogasbeli valtozast.![]()
ha szarul jatszunk es szar az egesz produktum, akkor miert ne lehetne leirni?
miutan megraztak magukat a 2. felidore, sztem mindenki elismerte, hogy impressziv volt.
foleg biniciust ha nezem, en kb nem is emlekszem, hogy lattam volna ekkora fejlodest egy meccsen, ilyen rovid idon belul jatekosnal, elso felidoben csak szar megoldas, labdavesztesek folyamatosan, masodikban meg patika, futasmennyisegben, hozzaallasban, ramenossegben, hatarozottsagban.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 23., szerda 10:02
demiafasz.Realista24 írta:Akkor nincs, csak a szokasos, azt hittem latok valami ujat vegre, valami felfogasbeli valtozast.Galacticos írta:
De az elso feles tenyleg borzaszto volt, masodik meg vini aranylabda ceremonia felvezeto. Szombat remelem a masodik felidorol folytatjuk mert ez a barca kemenyebb lesz mint a dortmund.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 23., szerda 9:57
Akkor nincs, csak a szokasos, azt hittem latok valami ujat vegre, valami felfogasbeli valtozast.Galacticos írta:Persze hogy van, sirtunk 0-2nel.Realista24 írta: Érdemes a megy a meccs topicot elolvasni?![]()
De az elso feles tenyleg borzaszto volt, masodik meg vini aranylabda ceremonia felvezeto. Szombat remelem a masodik felidorol folytatjuk mert ez a barca kemenyebb lesz mint a dortmund.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 23., szerda 9:54
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 23., szerda 9:44
Ha nem all ennyire vissza a Dortmund siman benne lett volna, hogy Gittens megfutja meg egyszer Lucast. Pont nekunk tett jot, hogy egy tamadot lekap es behoz egy vedot, mivel nem volt vkp a csapatban, igy nem volt nyomas nalunk kozeppalyan. Meg azzal is jobban jart volna, ha egy kozephatved helyett egy csatart hoz be.Pad'em írta:Sztem ugyanígy kifing a Dortmund mi meg bedaráljuk őket a végén akkoris ha nem taktikázza el magát Sahin. Max nem 5 a vége.realmadrid95 írta:
Ui: Marmint ezt a kommentet arra irtam, hogy “annyit adunk ki, amennyi szukseges”, ha nem jon a taktikai baki, akkor ez a meccs nem lett volna meg, csak ugy mint a Lille ellen.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 23., szerda 9:25
igy kéne sztem is, pláne kihasznalva, hogy latja az ellenfel kifutni ellenuk bappet, meglepni, agyonnyomni őket, de nem ez megy sajnosKerlon írta: Nem tudom mirol beszelgek, elso felidoket kellene megnyomni, fordulni 2vel aztan masodikban lehetne pihentetni meg kenyelmesen kontrazni, ehelyett 60 perc ajandek az ellennek aztan futas az eredmeny utan.
Utolso meccseinken barmelyiken lehetett volna 2 oda...
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 23., szerda 9:22
Sztem ugyanígy kifing a Dortmund mi meg bedaráljuk őket a végén akkoris ha nem taktikázza el magát Sahin. Max nem 5 a vége.realmadrid95 írta:
Ui: Marmint ezt a kommentet arra irtam, hogy “annyit adunk ki, amennyi szukseges”, ha nem jon a taktikai baki, akkor ez a meccs nem lett volna meg, csak ugy mint a Lille ellen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. október 23., szerda 9:20
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. október 23., szerda 8:57
Igazabol egyrol beszelunk kb.hehetheoriginal írta:
en sem ertek egyet![]()
tartom, hogy annyit adunk ki magunkbol, amennyit kell, mert sok a meccs.
nem tudatosan, nem igy van tervezve, edzo vagy jatekos altal, hanem ilyen az emberi termeszet, ilyen a biologia.
nem ertek egyet, nincsenek tokeletes allapotban, mert az izmok faradtak, persze ezt kurvanehez merni, talan csak az ido elott bekovetkezo serulesekkel lehet. lasd pl rodrigo huzodasa lucafu golja elott.
ha olvasol/nezel david gogginstakkor tudod, hogy ez fejben dol el, ha fejben elhatarozod, hogy most akkor menni kell, all out full max, mindent teljesen feltekerve, akkor tul tudod hajtani magad (lehet mar te is ateltel ilyet szemelyesen sport kozben vmikor), közlöd a testeddel, hogy itt marpedig itt kalap kabat mindent kiteszunk az asztalra, lesz ami lesz.
mivel felkeszult profi sportolok, birja összeesés és összeomlas nelkul a testuk, (de van aki beleserul, megint csak rodrigo, aki tulhuzta, hogy elerje a labdat az alapvonal elott).
viszont amit mondok, hogy ez hosszutavon kurvara meg fogja bosszulni magat, ha ennyiszer kell tultolnia magat a jatekosoknak, es megfesziteni magukat a gyozelemert.
persze lehet ugy is, hogy valogatott helyett sved kislanyokba megy el az ember, bar a labak és pihenes szempontjabol az se epp a legjobb![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 23., szerda 8:55
Hogy ment e? Sima hétköznap is megy, nemhogy 0-2-nél a BL-ben. Kórusban nyomták a srácok. KórusbanKercsó írta:ment a Carlo out? vagy még ennyire nem szaladt el a ló senkivel?Galacticos írta:
De az elso feles tenyleg borzaszto volt, masodik meg vini aranylabda ceremonia felvezeto. Szombat remelem a masodik felidorol folytatjuk mert ez a barca kemenyebb lesz mint a dortmund.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 23., szerda 8:45
Boven van igazsag abban, amit irsz, viszont a tegnapi meccs akkor valtozott meg, amikor Sahin lehozta Gittenst es bejott plusz egy vedo. Teljesen felborult az addig zsenialisan mukodo Bvb jateka es magukra huztak a Realt. Ez nagyon keves esetben szokott bevalni… ugyan igy kaptak egy 5 ost a Stuttgarttol, mikor atalltak 5 vedos jatekra menet kozben.hehetheoriginal írta:en sem ertek egyetmiro. írta:
Nem ertek egyet.
Fizikalisan ezek a jatekosok tokeletes allapotban vannak,ha nem igy lenne,nem tudnanak igy jatszani 45percet,mint tegnap.
Ez rettento faraszto.
Gyakorlatilag egy bundesliga csapat a vegere teljesen szetesett,mert a terdukon jartak az oriasi feltolt real presszing,majd a vedekezesbol fakado allando koncentraciotol.
Azt mar elhiszem,hogy fejben elvannak faradva,es nem olyan motivaltan mennek ki,mert lathatoan akkor kezdenek elesek lenni,ha teher van rajtuk.
Azert ernek oda minden labdara a masodik felidobe,azert nyerik meg a parharcokat,azert tudnak igy jatszani,azert szukul le a reakcioidejuk,a koncentraciojuk,azert nem vezeti vicinius 3x a vedobe a labdat,mert pont ez az adrenalin amit a teher, meg a stadion,a szurkolok okoznak nekik.
Lathato a testbeszedukon,hogy mindenki fejeben lobog a tuz,ami addig csak pislakolt.
Ezt nem tudod fenntartani ilyen hosszu ideig,ha nem vagy tokeletes fizikai allapotban.![]()
tartom, hogy annyit adunk ki magunkbol, amennyit kell, mert sok a meccs.
nem tudatosan, nem igy van tervezve, edzo vagy jatekos altal, hanem ilyen az emberi termeszet, ilyen a biologia.
nem ertek egyet, nincsenek tokeletes allapotban, mert az izmok faradtak, persze ezt kurvanehez merni, talan csak az ido elott bekovetkezo serulesekkel lehet. lasd pl rodrigo huzodasa lucafu golja elott.
ha olvasol/nezel david gogginstakkor tudod, hogy ez fejben dol el, ha fejben elhatarozod, hogy most akkor menni kell, all out full max, mindent teljesen feltekerve, akkor tul tudod hajtani magad (lehet mar te is ateltel ilyet szemelyesen sport kozben vmikor), közlöd a testeddel, hogy itt marpedig itt kalap kabat mindent kiteszunk az asztalra, lesz ami lesz.
mivel felkeszult profi sportolok, birja összeesés és összeomlas nelkul a testuk, (de van aki beleserul, megint csak rodrigo, aki tulhuzta, hogy elerje a labdat az alapvonal elott).
viszont amit mondok, hogy ez hosszutavon kurvara meg fogja bosszulni magat, ha ennyiszer kell tultolnia magat a jatekosoknak, es megfesziteni magukat a gyozelemert.
persze lehet ugy is, hogy valogatott helyett sved kislanyokba megy el az ember, bar a labak és pihenes szempontjabol az se epp a legjobb![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 23., szerda 8:19
en sem ertek egyetmiro. írta:Nem ertek egyet.hehetheoriginal írta:
ismételni tudom magam, nem direkt játszunk szarul, hanem fizikálisan maxra van járatva a sok meccs miatt mindenki.
ezert probalnak tudat alatt alibizni, alacsonyabb tempoban menni, bízva, hogy hátha elég lesz.
(de biztos ancelotti taktikaja ez![]()
ma is tanultuk...)
ilyenkor jön egy lille bukó pl, akiknek heteik vannak felkeszulni kb...
a bajnokságban nem lehet pihenni, vhogy ki kell kaparni a 3 pontokat, mert a barca folyamat győz, menni kell utánuk.
itt a második kapott gól után meg muszáj volt feltekerni a potmétert.
ennek valszeg a végén lesz meg a böjtje, mert elfogynak a lábak tavaszra, és/vagy jönnek majd a sérülések bőven
Fizikalisan ezek a jatekosok tokeletes allapotban vannak,ha nem igy lenne,nem tudnanak igy jatszani 45percet,mint tegnap.
Ez rettento faraszto.
Gyakorlatilag egy bundesliga csapat a vegere teljesen szetesett,mert a terdukon jartak az oriasi feltolt real presszing,majd a vedekezesbol fakado allando koncentraciotol.
Azt mar elhiszem,hogy fejben elvannak faradva,es nem olyan motivaltan mennek ki,mert lathatoan akkor kezdenek elesek lenni,ha teher van rajtuk.
Azert ernek oda minden labdara a masodik felidobe,azert nyerik meg a parharcokat,azert tudnak igy jatszani,azert szukul le a reakcioidejuk,a koncentraciojuk,azert nem vezeti vicinius 3x a vedobe a labdat,mert pont ez az adrenalin amit a teher, meg a stadion,a szurkolok okoznak nekik.
Lathato a testbeszedukon,hogy mindenki fejeben lobog a tuz,ami addig csak pislakolt.
Ezt nem tudod fenntartani ilyen hosszu ideig,ha nem vagy tokeletes fizikai allapotban.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. október 23., szerda 8:09
ment a Carlo out? vagy még ennyire nem szaladt el a ló senkivel?Galacticos írta:Persze hogy van, sirtunk 0-2nel.Realista24 írta: Érdemes a megy a meccs topicot elolvasni?![]()
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem