Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Casillas fan
Kedvenc játékosaid: Minden Real Madrid játékos, a múltból és a jelenből....
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Scuderia Ferrari

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Casillas fan » 2024. október 23., szerda 11:45

𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Rodrygo set to 𝐦𝐢𝐬𝐬 El Clásico due to injury confirmed by tests today ⚪️🤕
Brazilian winger suffered problem against Dortmund… and he will not be available to face Barça on Saturday.
"Madridista jóban, Madridista rosszban, Madridista mindig, akármi van!!!!!! iHALA MADRID!"

nzooli93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. október 23., szerda 10:57

Lucas golja elott egy sprinttel bent tartotta a labdát,ahogy lepasszolta Lucasnak ,meg is állt,es kisetalt a pályáról. Rögtön érezte, hogy ennyi volt.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 23., szerda 10:56

combhajlito huzodas
makacsgeci dolog

magyarul endre es güli time
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. október 23., szerda 10:57-kor.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 23., szerda 10:55

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta: Volt mar, hogy Rodrygo lehet kiesett a hetvegere?
en fotelbu mar a lucafuhoz passza utan rogton masfel honapot josoltam neki. :coffee:
Micsinalt amugy?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 23., szerda 10:54

Realista24 írta: Volt mar, hogy Rodrygo lehet kiesett a hetvegere?
en fotelbu mar a lucafuhoz passza utan rogton masfel honapot josoltam neki. :coffee:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 23., szerda 10:50

Volt mar, hogy Rodrygo lehet kiesett a hetvegere?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. október 23., szerda 10:47

realmadrid95 írta:
Pad'em írta:

Sztem ugyanígy kifing a Dortmund mi meg bedaráljuk őket a végén akkoris ha nem taktikázza el magát Sahin. Max nem 5 a vége.
Ha nem all ennyire vissza a Dortmund siman benne lett volna, hogy Gittens megfutja meg egyszer Lucast. Pont nekunk tett jot, hogy egy tamadot lekap es behoz egy vedot, mivel nem volt vkp a csapatban, igy nem volt nyomas nalunk kozeppalyan. Meg azzal is jobban jart volna, ha egy kozephatved helyett egy csatart hoz be.
Amikor bealltak sundiszno allasba a kapu ele, akkor ereztem, hogy fixen visszajovunk a meccsbe. Ez mas csapatnak lehet bejott volna, de a Dortmundnak nincs meg hozza a jatekosallomanya, hiresen mindig is tamadocsapat voltak csapnivalo vedekezessel. Ezert is szimpatikusak tobbet kozott, de ezert is volt ez egy vegtelen mod elhibazott strategiai dontes.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. október 23., szerda 10:30

miro. írta:
nuevo_ericco írta: Modric is lenyilatkozta a meccs után, hogy az első félidőben egyszerűen langyos játékkal, hozzáállással mentek fel a pályára, nem haraptak, küzdöttek eléggé, így a Dortmundnak volt ideje és területe. A második feélidőre belerakták a melót, többet és gyorsabban mozogtak, meg is lett az eredménye, a játék képe is megváltozott.
Errol irtam en is az iment.
Ordit a motivacio,a felfogasbeli kulonbseg egy bekapott gol utan.
Ebben egyetértünk, Rüdi gólja után látszott a szemeken, hogy ez meg lesz fordítva. Egyszerűen látszott az arcokon, a tekinteteken, hogy vmi átkattant.

Felébredt az oroszlán és ment szétcsapni. Egyébként a lehető legjobbkor.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. október 23., szerda 10:08

:kalapos:
Realista24 írta:
Galacticos írta:
Persze hogy van, sirtunk 0-2nel. :mrgreen:
De az elso feles tenyleg borzaszto volt, masodik meg vini aranylabda ceremonia felvezeto. Szombat remelem a masodik felidorol folytatjuk mert ez a barca kemenyebb lesz mint a dortmund.
Akkor nincs, csak a szokasos, azt hittem latok valami ujat vegre, valami felfogasbeli valtozast. :mrgreen:
Nem érjük meg a bl tavaszt. Az újdonság volt.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. október 23., szerda 10:06

nuevo_ericco írta: Modric is lenyilatkozta a meccs után, hogy az első félidőben egyszerűen langyos játékkal, hozzáállással mentek fel a pályára, nem haraptak, küzdöttek eléggé, így a Dortmundnak volt ideje és területe. A második feélidőre belerakták a melót, többet és gyorsabban mozogtak, meg is lett az eredménye, a játék képe is megváltozott.
Errol irtam en is az iment.
Ordit a motivacio,a felfogasbeli kulonbseg egy bekapott gol utan.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. október 23., szerda 10:04

Félidőben én Ancelottitól egy jó döntést láttam mégpedig, hogy a csapatot 4231-ről átállította 442re Rodrygoval és Bellinghammel a széleken, így sokkal jobb formája volt a csapatnak. Alapből egy Valverde Modric tök kevés, viszont Camavinga beállítával megint sokat változott a játékunk képe, teljesen más dinamikát tudott belerakni a francia és mindenhol feltűnt szervezkedni.

Egyúttal Mpabbe és Vinicius is szabadabb volt előbbi bár nem szerzett gólt, de folyamatos veszélyt jelentett a kapura és az első 2 gólban vastagon benne volt, valamint nagyon jól találta meg Cama is egy labdával, ami szintén nem sokon múlott. Felesleges szerintem támadni, nem lóg ki a csapatból, de még szokja. Külön öröm, hogy bátra lő és jól lő távolról is. Kicsit a védekezését kéne összerakni, mert sokszor azt érzem, hogy könnyedén áll hozzá és kis erőfeszítéssel sokkal többet adna.

A másik, ami csapatszinten borzalmas, hogy kb. nulla merészség van bennük. Csak a tuti visszapassz, csak arra fordulok, amerre terület van. Gyakorlatilag nem látni, hogy valaki egy jó ritmus váltással, egy gyors egy értintővel megmerné bontani a vonalakat, nem veszünk le egyénileg egyetlen egy embert se a pályáról és nem alakítunk ki ebből létszám fölényt. Nagyon nagyon ritkán látni ezt Judetól, Camatól és Gülertől. Egy sorral feljebb próbálkoznak, de, hogy középen soha senki, semmilyen kockázatot nem mer beletenni... Vagy elalélunk egy jó mélységi passztól, mint Modricétól legutóbb vagy most Camaé Kyliannek... Hát Guti meccsenként szórta anno a forintos labdákat. Siralmas, hogy hova tart a fudball.

Plusz volt olyan, hogy kontrázhatnánk, de senki nem ér fel miközben 2 emberünkre már 6 védekezőjátékos jut...

Judeot sajnálom, neki szabadabb szerep is jó lenne elől, de úgy fest idén nem a gyémánt lesz a nyerő felállásunk, mert többet tesz a szervezéshez, de a kapu elé nem ér oda. Pedig a fejjátékára is szükség lenne, illetve talán még arra a gólérzékenységre is, amit tavaly ősszel hozott, de ilyen messze a kaputól esélytelen lesz neki idén még a 10 gól is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 23., szerda 10:03

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta:

Akkor nincs, csak a szokasos, azt hittem latok valami ujat vegre, valami felfogasbeli valtozast. :mrgreen:
demiafasz.
ha szarul jatszunk es szar az egesz produktum, akkor miert ne lehetne leirni?
miutan megraztak magukat a 2. felidore, sztem mindenki elismerte, hogy impressziv volt.
foleg biniciust ha nezem, en kb nem is emlekszem, hogy lattam volna ekkora fejlodest egy meccsen, ilyen rovid idon belul jatekosnal, elso felidoben csak szar megoldas, labdavesztesek folyamatosan, masodikban meg patika, futasmennyisegben, hozzaallasban, ramenossegben, hatarozottsagban.
Nem mondtam, hogy ne ird le, csak azt, hogy nem vagyok ra kivancsi. miafasz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 23., szerda 10:02

Realista24 írta:
Galacticos írta:
De az elso feles tenyleg borzaszto volt, masodik meg vini aranylabda ceremonia felvezeto. Szombat remelem a masodik felidorol folytatjuk mert ez a barca kemenyebb lesz mint a dortmund.
demiafasz.
ha szarul jatszunk es szar az egesz produktum, akkor miert ne lehetne leirni?
miutan megraztak magukat a 2. felidore, sztem mindenki elismerte, hogy impressziv volt.
foleg biniciust ha nezem, en kb nem is emlekszem, hogy lattam volna ekkora fejlodest egy meccsen, ilyen rovid idon belul jatekosnal, elso felidoben csak szar megoldas, labdavesztesek folyamatosan, masodikban meg patika, futasmennyisegben, hozzaallasban, ramenossegben, hatarozottsagban.

amugy en azt is megertem, ha vki carlotakarodjozik, mert nem egy meccsen adjuk elo ezt a langyos fos, kimert, ovatos, sablon semmi jatekot, amivel allandoan kezdunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. október 23., szerda 10:05-kor.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 23., szerda 9:57

Galacticos írta:
Realista24 írta: Érdemes a megy a meccs topicot elolvasni?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 23., szerda 9:54

Modric is lenyilatkozta a meccs után, hogy az első félidőben egyszerűen langyos játékkal, hozzáállással mentek fel a pályára, nem haraptak, küzdöttek eléggé, így a Dortmundnak volt ideje és területe. A második feélidőre belerakták a melót, többet és gyorsabban mozogtak, meg is lett az eredménye, a játék képe is megváltozott. Másképp ez nem fog menni. Ha túl sok ilyen meccs lesz, mint amit az első félidőben mutatott a csapat, a legtöbb ellenfél ellen meleg lesz a pite, és nem mindenki esetben lesz elég csupán a második félidőben vagy a meccs utolsó harmadában kapcsolni.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 23., szerda 9:44

Pad'em írta:
realmadrid95 írta:
Ui: Marmint ezt a kommentet arra irtam, hogy “annyit adunk ki, amennyi szukseges”, ha nem jon a taktikai baki, akkor ez a meccs nem lett volna meg, csak ugy mint a Lille ellen.
Sztem ugyanígy kifing a Dortmund mi meg bedaráljuk őket a végén akkoris ha nem taktikázza el magát Sahin. Max nem 5 a vége.
Ha nem all ennyire vissza a Dortmund siman benne lett volna, hogy Gittens megfutja meg egyszer Lucast. Pont nekunk tett jot, hogy egy tamadot lekap es behoz egy vedot, mivel nem volt vkp a csapatban, igy nem volt nyomas nalunk kozeppalyan. Meg azzal is jobban jart volna, ha egy kozephatved helyett egy csatart hoz be.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 23., szerda 9:25

Kerlon írta: Nem tudom mirol beszelgek, elso felidoket kellene megnyomni, fordulni 2vel aztan masodikban lehetne pihentetni meg kenyelmesen kontrazni, ehelyett 60 perc ajandek az ellennek aztan futas az eredmeny utan.

Utolso meccseinken barmelyiken lehetett volna 2 oda...
igy kéne sztem is, pláne kihasznalva, hogy latja az ellenfel kifutni ellenuk bappet, meglepni, agyonnyomni őket, de nem ez megy sajnos
ez edzoi felelosseg egyertelmuen.
mondhatni sajat magunkkal baszunk ki igy hosszutavon.
az, hogy miutan bekaptunk par golt, utana meg muszaj hajtani, annak viszont semmi koze az edzohoz, csakis a jatekosok egyeni buszkesege, dontese
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 23., szerda 9:22

realmadrid95 írta:
Ui: Marmint ezt a kommentet arra irtam, hogy “annyit adunk ki, amennyi szukseges”, ha nem jon a taktikai baki, akkor ez a meccs nem lett volna meg, csak ugy mint a Lille ellen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. október 23., szerda 9:20

Nem tudom mirol beszelgek, elso felidoket kellene megnyomni, fordulni 2vel aztan masodikban lehetne pihentetni meg kenyelmesen kontrazni, ehelyett 60 perc ajandek az ellennek aztan futas az eredmeny utan.

Utolso meccseinken barmelyiken lehetett volna 2 oda...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. október 23., szerda 8:57

hehetheoriginal írta:
en sem ertek egyet :kalapos:

tartom, hogy annyit adunk ki magunkbol, amennyit kell, mert sok a meccs.
nem tudatosan, nem igy van tervezve, edzo vagy jatekos altal, hanem ilyen az emberi termeszet, ilyen a biologia.
nem ertek egyet, nincsenek tokeletes allapotban, mert az izmok faradtak, persze ezt kurvanehez merni, talan csak az ido elott bekovetkezo serulesekkel lehet. lasd pl rodrigo huzodasa lucafu golja elott.
ha olvasol/nezel david gogginst :mrgreen: akkor tudod, hogy ez fejben dol el, ha fejben elhatarozod, hogy most akkor menni kell, all out full max, mindent teljesen feltekerve, akkor tul tudod hajtani magad (lehet mar te is ateltel ilyet szemelyesen sport kozben vmikor), közlöd a testeddel, hogy itt marpedig itt kalap kabat mindent kiteszunk az asztalra, lesz ami lesz.
mivel felkeszult profi sportolok, birja összeesés és összeomlas nelkul a testuk, (de van aki beleserul, megint csak rodrigo, aki tulhuzta, hogy elerje a labdat az alapvonal elott).
viszont amit mondok, hogy ez hosszutavon kurvara meg fogja bosszulni magat, ha ennyiszer kell tultolnia magat a jatekosoknak, es megfesziteni magukat a gyozelemert.
persze lehet ugy is, hogy valogatott helyett sved kislanyokba megy el az ember, bar a labak és pihenes szempontjabol az se epp a legjobb :kalapos:
Igazabol egyrol beszelunk kb.
En is azt irom hogy fejben megy el az elso,es fejben jon a masodik felido. ( Ryan goslingot tudom csak. :mrgreen: )
Szerintem ezt olyan patika merlegen nem lehet csinalni,ahogy te mondod,foleg nem ilyen magas szinten.
Minden heten-nap azert keszulnek,hogy tokeletes allapotba legyenek a meccsre,es nem ugy,hogy most nem kell annyit beletenni.
Nincsenek oriasi kulonbsegek,foleg nem egy ilyen bl meccsen,nem tudsz igy kimenni.
Szoval a kulonbseg,hogy szerintem ez motivacio hianybol fakad inkabb,mint tudatossagrol.
De egyetertunk,hogy fejben van a problema.
Ahhoz,hogy ennyire magas teljesitmenyt nyujtsal 45 percen keresztul,olyan felkeszules is kell,amihez olyan ember kell,akit terhelni tudjal.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Vissza: