HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. október 22., kedd 23:10
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 22., kedd 23:08
ismételni tudom magam, nem direkt játszunk szarul, hanem fizikálisan maxra van járatva a sok meccs miatt mindenki.RealRaúl77 írta: Idén ilyet még nem láttunk, mint ez a második félidő. Remélem, visszük a formát tovább a hétvégére. Pont ez a hozzáállás fog kelleni ott.
Úgy tűnik, ha van hozzá kedvük, szét tudnak szedni bárkit.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. október 22., kedd 23:04
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. október 22., kedd 22:58
HozzászólásSzerző: chronic » 2024. október 22., kedd 22:58
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 22., kedd 22:57
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. október 22., kedd 22:56
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 22., kedd 22:56
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. október 20., vasárnap 21:28
Nem találom hasonlónak de kb ennyit ér az, hogy a vilag x legjobbjából mennyi van nálunk ha januárra nem marad középhátvédünk.Halfkey írta:Nagy futball professzor vagy ha hasonlónak találod a két keretetdzsi91 írta:
Mint 2004-06ban amikor a világ 5 legjobb játékosából 4 nálunk játszott. Egyétek![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. október 20., vasárnap 21:24
Kb látja ezt minden mezei reál szurkolo. Sok ujdonsagot nem mond. Eddig vicc csapatokat vertünk meg, most jön 4 valamire való meccs, meglátjuk mennyi szerencsénk lesz.
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2024. október 20., vasárnap 19:35
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. október 20., vasárnap 19:26
Valahol, hat kb a Juve elleni BL donton jatszottunk utoljara jol ugy igazan.petiamadridista írta: Nem tudom mi lehet a gyenge játék oka.
Valahol megbomlott a harmónia.
Szerintem apró változtatásokkal ez megoldható lesz.
Kérdés, hogy ezt Carloék megtalálják-e.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. október 20., vasárnap 19:20
Nagy futball professzor vagy ha hasonlónak találod a két keretetdzsi91 írta:Mint 2004-06ban amikor a világ 5 legjobb játékosából 4 nálunk játszott. EgyétekHalfkey írta: Összehánytak nekünk a világ 5 legértékesebb játékosábol 3-at, de fos ez a keret.
Azért mert tavaly egyel több szélső, idén egyel több középső védő jó döntésnek tűnt volna, ne mondjunk már ilyen baromságokat. Max a City keretére lehet mondani hogy jobb a világon mint a miénk, de igazából már arra sem.![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. október 20., vasárnap 18:42
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. október 20., vasárnap 17:40
Arra gondoltam, azon gondolkoztam, hogyha korábban odaát egy busi, ini, xavi trió működött a középpályán, akkor itt miért ne mehetne a Valverde, Bellingham, Güler. Bár utóbbi meg fiatal, de típusra kB hasonlóak szerintem. Ott nem kellett Tchu, cama féle erő a középpályára, mégis megvoltak... Nem volt gond. És még szép játékuk is volt. (tudom, már akinek)kiserik írta: Nincs jobb védőnk. Nincs belsővédő cserénk. Nincs értelmes irányítónk, csak a 39 éves Lukita. A világ legjobb játékosai vannak a keretben, de vannak hiányos posztok.
A legfontosabb a várva várt szép játékhoz az irányító hiánya. Jude a világ egyik legjobb játékosa, de ő nem alkalmas erre a feladatra. Egy támadóbb szellemű Valverde. Talán Gulerben lenne meg a potenciál, de ő még nagyon fiatal, hogy az egyik legfontosabb posztot vigye. Illetve a másik probléma, hogy akkor ki maradjon ki? Kicsit kezdünk hasonlítani a galaktikus érára, mikor nem posztra érkeztek a játékosok, csak az volt a lényeg, hogy a legjobbak itt legyenek, csak most a legnagyobb tehetségek jönnek.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. október 20., vasárnap 15:17
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. október 20., vasárnap 12:31
Benzema sosem a sebességéből élt. Ő nagyon labdabiztos volt, és fejben legalább 2 lépéssel előrébb járt mindenkinél. Tudott szervezni, ha hatralepett a labdáért annak oka volt, és nem csak azért, hogy kettőt a szabadban ugráljon a labda körül. Tudta, hogy hogyan kell a játékosokat összekötni és maximálisan a csapat alá dolgozort. Én mai napig tartom, hogy aranylabda ide vagy oda, de az egyik legjobban alulértékelt támadó, ilyen zsenit nem igen fogunk még látni egyhamar a csapatban.dzsi91 írta:wZoLee7 írta:
Az a Haaland aki a bl-ben egy erősebb csapat ellen eltűnik? Biztos...Elkéne felejteni ezt a mindenki szabadon rohangál elöl dolgot és MBappe is feljavulna egyből. Mellesleg Vini sem jobb idén semmivel.
De bappé is megoldja majd ezt csak aki itt azt várta, hogy ő majd itt keverni kavarni fog mint egy prime benzema az nem látta játszani. Balszélsőként talán megoldaná de arra meg vinidzsí jobb opció.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. október 20., vasárnap 12:26
A világ legjobbja volt, sajnos a legjobb éveit a PSGnek adta. Eddig én sem dobok tőle hátast, a gólok jönnek, de mezőnyben nem jön tőle a váratlan, azt hittem, hogy ezzel a tempóval és induloval ami neki van, azért rendre ültetni fogja legalább a kisebb spanyol csapatokat, de egyhangúan játszik és a csapatok jól felkészültek belőle. Tudását még így is kiemelkedőnek gondolom, de nem rúgta be azert úgy az ajtót mint anno Jude. Reméljük fog még javulni, de egyelőre én is azt mondom, hogy ez a házasság korábban jobb lett volna.dzsi91 írta:Bappé nem a világ legjobbja de nincs is vele baj, hozza amit tud. Én csak a bajnokok ligája meccseit néztem az elmúlt 7 évben ott ugyanilyen lófasz volt mezőnyben. Ha odakerül belővi. Vele annyit nyerünk, hogy van egy plusz emberünk aki dönthet kulcspillanatokban és ez azért nagyon jó de egy haalandal jobban jártunk volna. Mentálisan erősebb és posztra érkezett volna.kiserik írta: Másik észrevétel, ami nagyon sokaknak nem fog tetszeni: Mbappe eddig azt hozza, amit vártam tőle, sajnos. Ez a ""világ legjobbjától"" nagyon nagyon kevés. Alig van pozitív kihatása a meccsekre (fura ez a tegnapi gólja után, de azon kívül csinált valami pozitívat?). A legbosszantóbb, hogy képes egy kontrát is megakasztani azzal, hogy a saját térfelünkön bemutasson egy trükköt (ami persze nem jön be), egyénieskedjen egy jót, vagy legtöbbször inkább rosszat.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. október 20., vasárnap 12:19
Sajnos semmi esélyt nem kap, pedig full kezdőszint lehetne már most. Mikor meg ég a ház akkor bedobálja Carlo ,hogy hátha villan, amúgy meg el van felejtve. Nem igazán értem. Elmúlt 5 meccsen van 50 perce kb. Engedték volna el kölcsönbe akkor.wZoLee7 írta: Marhaság azt írni, hogy nincs jó irányítónk. Lefogadom, hogy Arda ha folyamatosan játszana, simán hozná a szintet.
Jelenlévő fórumozók: 110 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem