nincs mese, bankot kell robbantani neymarért

HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 8., szerda 8:18
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 8., szerda 8:16
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 8., szerda 8:15
Eddig igen, de azért itt vmi nála is megtört, nem egy hír volt, hogy éppen melyik játékossal különbözött össze. Számomra elég sokat mondó, és igazán az győz meg Casillasék mellett, Mou ellen, hogy már pár kis kedvence után, mint pl Özil is, a portugál Pepe, akihez nagyon ragaszkodott, már ő is ellene van.R.M.C.F írta:Nálam az hogy Ikernek esélyt sem ad,sejtet valamit.........JM MINDENHOL tiszteletre méltóan bánt a játékosaival,akik mind nagyon szerették,itt ez lehet a probléma,sunyi hátsózás......alattomos hátbatámadás nyílt beszéd helyett.......nem tudok mást elképzelni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 8., szerda 8:14
ez kb. olyan mint amit en szurtem le,Mou CR-s nyilatkozatbol vagy R.M.F.C v hehe elmeletei..... Csak puszta spekulacio az egesz, nincs alatamasztva.Casso írta: Casillas megmondja Mounak, hogy sz*r vagy és ez-meg-ez jobb edző. Aztán ő meg azt mondta a Malaga ellen, hogy Adán jobb kapus ezért ő véd.(Nyilatkozatában is hangoztatta) Most is megmondta a tegnapi nyilatkozatában, hogy Casillasnak megvan a joga, hogy más edzőket jobbnak tartson neki is megvan a joga ahhoz, hogy más kapust tegyen be, mert López jobb.
nem kell beraknia, a maradek meccseket vedje vegig Lopez. Legyen mar nyar, engem mar a kupa donto sem izgat fel nagyon. Az a sok s*ar ami iden tortent, jo lenne mar tulleni az egeszen es uj lappal indulni.Engem az érdekelne, hogy mi a büdös-nak kellene most Casillast berakni 2 vagy mittudomén hány meccsre? Hogy formába lendüljön a nyári szünetre vaze? Itt már őszig annyira tökmindegy. Max. a Konföd. kupán lehet érdekes, de az meg legyen a spanyolok baja ne a mienk.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 8., szerda 8:02
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 8., szerda 7:58
Az egész cselekményből. Nyilatkozatokból szűrtem le.numberone1 írta: Te ezt honnet vetted,h leszarozta Mout Casillas az oltozoben. Csak ugy erdekelne.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 8., szerda 7:55
nem csak JM fele verziora vagyok kivancsi, hanem olyanra aki semleges volt es nem folyt bele dolgokba.R.M.C.F írta: Ezt nem lehet tudni,de remélem nyáron kiderül,bár JM már előrevetítette,hogy nem fog mélyen belemenni a problémába,ez mondjuk jó nekünk,mert madridban elég ha a szél fúj,már támadják érte a csapatot...mi lenne ha JM kitálalna te jó ég.
Nálam az hogy Ikernek esélyt sem ad,sejtet valamit.........JM MINDENHOL tiszteletre méltóan bánt a játékosaival,akik mind nagyon szerették,itt ez lehet a probléma,sunyi hátsózás......alattomos hátbatámadás nyílt beszéd helyett.......nem tudok mást elképzelni.
Te ezt honnet vetted,h leszarozta Mout Casillas az oltozoben. Csak ugy erdekelne.Casso írta:Iker a szezon első felében bődületes hibákat vétett. A szögletekből mindig gólt kapott és nagyon elkényelmesedett a pozíciójába. Gyakorlatilag elintézte azzal, hogy ő a világ legjobb kapusa, nincs ki fenyegesse őt. Aztán szerintem történt egy "kis" vita és Casillas megmondta Mounak, hogy egy sz*r vagy és, hogy Del Bosque meg Pellegrini is jobb edző nálad. Erre Mou pedig szépen lehozta a kapuból. És történt meg az a nyilatkozat, hogy Adán jobb kapus. Amikor meg megsérült akkor kapva kapott az alkalmon és elhozta Lópezt. Lópezt aki óriási formában van és sokkal jobban véd jelenleg.
Az egy dolog, hogy kirakta, de könyörgöm, ha López jobban véd mint Casillas az elmúlt 1 évben akkor miért vegye ki? Maradjon csak szépen Casillas a padon. (Arról nem is beszélve, hogy miket összepofázott a nőjének aki később ment ugatni a sajtóhoz.)
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 8., szerda 7:45
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 8., szerda 7:38
és akkor rajtunk röhögne mindenki...
Ezt nem lehet tudni,de remélem nyáron kiderül,bár JM már előrevetítette,hogy nem fog mélyen belemenni a problémába,ez mondjuk jó nekünk,mert madridban elég ha a szél fúj,már támadják érte a csapatot...mi lenne ha JM kitálalna te jó ég.hehe írta:nem.
ramos köpött a marcának, casillas a nőjének panaszkodta/sírta el a kis problémáit, csak azzal nem számolt, hogy a nő vagy túl buta, vagy épp túl okos...
A csaja olyan infókat dobott a tvnek egy élő adásban ami belső infó volt,öltözői viták pl.......biztos nem ramostól hallotta...de, h Casillas megfurta a szezont?Ezen nagyot neztem.
Az sem bizonyitott, h Casillas kopott. Egyebkent mi hangzott el abban az interjuban ami allitolag csak az oltozoben hallatszott. Erre kivancsi vagyok....lehet, h volt mar a madridistan a hir, de mar nem emlekszem ra.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 8., szerda 7:27
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 8., szerda 7:24
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 8., szerda 2:32
szoval akkor nincs akadaja, h Casillast eladjuk.Toky írta: A ligában tudtommal nincs ilyen szabály. A BL-ben van, hogy a 25 fős első számú keretben kell lennie minimum 4 saját nevelésnek (21. életéve előtt, min. 3 évet töltött a klubnál, nem muszáj, hogy egyben) -ők Lopez, a 3. számú kapus, Arbeloa és Carvajal-, valamint minimum 4 (jelen esetben) spanyolban nevelkedett játékosnak (uaz a kritérium, mint a saját nevelésnél, csak itt országra) -ők Ramos, Albiol, Alonso- kell lennie. Ha ilyen játékosokat nem tud nevezni az adott klub, akkor annyival kevesebben lesznek a 25-nél.
Ide még tegyük hozzá, hogy amúgy sincsen 25 fős keretünk, így a +2-4 Castillással is megvan a kritérium. Akár Casillas de még Ramos nélkül is. (Callejónt ugye eleve nem is számoltam.)
Ez mar tenyleg nem a focirol szol, messze nem.Realista24 írta: Túl sok a politika, ezt nem szeretem.
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 8., szerda 0:52
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 8., szerda 0:41
Ez van, akkor utálják. Tud mást csinálni, ha ilyen befásult, begyöpösödött, csőlátású drukkereink vannak? López amióta itt van többet tett, mint Iker az elmúlt 1,5 évben. Nem mondom, hogy Iker egy sz@r, de régebbi formájához képest elkényelmesedett, nem volt vetélytársa. López egyszerűen zseniális, amilyen formában játszik, teljesen támogatom, hogy Ő legyen a kezdő a szezon végéig, aztán majd nyáron bizonyíthat Iker Mounak (vagy valaki másnak). :-)Gerr90 írta:Én csak azt sajnálom, hogy Jose megutáltatja a szurkolókkal Lopezt. A nyilatkozatai, a viselkedése és Iker teljes mellőzése már sok. A laikusabb szurkolókon azt vettem észre, hogy ennek hatására antipátiát kezdenek érezni Diegoval szemben, amiért miatta került totális perifériára Casillas. Ez ráadásul még inkább zavaró, ha figyelembe vesszük, hogy milyen jól teljesít Lopez és, hogy saját nevelés. Kár érte, nekem nagyon szimpatikus. A legnehezebb pillanatban dobták bele a mély vízbe és ő mégis tökéletesen helytállt. Mondom mindezt úgy, hogy nálam Casillas élvez prioritást. (amennyiben nem teljesen formán kivűl játszik)
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 8., szerda 0:25
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 8., szerda 0:23
Na neee. Az engem végleg meglőne. Olyan egységes csapatot kapna, akivel leigázná a világot és akkor rajtunk röhögne mindenki... ráadásul mivel kedvelem Mout, a UTD-et pedig ki nem állhatom így nagyon falhoz csapna.Realjoe írta:Hoppááá..Ha ez igaz,akkor még az is előfordulhat, hogy Mou , Manchesterben köt ki ?!A Manchester United sajtórészlege egyelőre nem elérhető, de állítólag a játékosokat ma már értesítették, hogy hamarosan közlemény érkezik a menedzserükkel kapcsolatban. Állítólag komolyan töpreng a visszavonuláson - ezt nem valamelyik szennylap hozta le, hanem a Guardian...
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. május 8., szerda 0:07
Hoppááá..Ha ez igaz,akkor még az is előfordulhat, hogy Mou , Manchesterben köt ki ?!A Manchester United sajtórészlege egyelőre nem elérhető, de állítólag a játékosokat ma már értesítették, hogy hamarosan közlemény érkezik a menedzserükkel kapcsolatban. Állítólag komolyan töpreng a visszavonuláson - ezt nem valamelyik szennylap hozta le, hanem a Guardian...
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 7., kedd 23:30
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 7., kedd 23:14
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 7., kedd 23:12
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem