Volt fél éve eldönteni mit akar és le kell tenni a voksát.
Casillas lesz, nem kérdés. Lópeznek több cleansheet kellett volna, hogy egyáltalán legyen esélye. Szerintem.szerintem egyértelmű mindenki számára, hogy lopez.
nincs miről beszélni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 11., szerda 10:57
Casillas lesz, nem kérdés. Lópeznek több cleansheet kellett volna, hogy egyáltalán legyen esélye. Szerintem.szerintem egyértelmű mindenki számára, hogy lopez.
nincs miről beszélni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 11., szerda 10:41
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 11., szerda 10:26
szerintem egyértelmű mindenki számára, hogy lopez.besteve7 írta:Ancelottinak a következő hetekben kellesz tökösnek lennie, vagyis kapuskérdésben mindenképp, mert eddig minden szép és jó volt, de ha a BL prioritás, és hát miért is ne lenne az, el kell dönteni ki az első számú kapus és övé a bajnoki és BL meccsek, a másodiké a kupa, mert ez így tavasszal nem mehet tovább, hogy Casillas havonta véd 1-2 meccset(szezon szempontjából a legfontosabbak is).
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. december 11., szerda 10:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 11., szerda 7:57
Illetve a a meccs utáni nyilatkozatból is kiderül, hogy csak a rekord miatt volt a pályán. Utólag visszatekintve mondhatjuk, hogy megérte, de ha rásérül ezen a frankó talajon, akkor....CR nem tudom mióta nem játszott, pihent eleget. Nem vénember, bírja a gyűrődést.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 11., szerda 7:50
remélem akkor is ezt mondtad, amikor simán leszedték a pályáról az elmúlt évek béellelődöntőibenCR nem tudom mióta nem játszott, pihent eleget. Nem vénember, bírja a gyűrődést.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 10., kedd 16:13
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. december 10., kedd 16:10
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 10., kedd 16:07
Abszolút egyetértek hehével. CR ne játsszon idén, max a Valencia ellen, de a többi meccs az legyen felejtős. Tavaszra kell CR nem ma a dánok ellen. Én egyébként full cserepaddal állnék ki, max Bale-t kezdetném, hogy fusson egy kicsit, de Xabi, Modric, Benzema, Marci, CR szigorúan pad, mert nekik a toppon kell lenniük tavasszal.hehe írta:hagyjad már ezt a dzsesszitHa tényleg így állunk fel, akkor jajj a dánoknakViszont én Benzema helyett feltenném Jesét, aztán szigorúan a 60. percben behoznám a franciát. Fél óra kell neki is. A többivel egyetértek.
![]()
minél többet nyomatni a BBC-t, tavasszal nekik kell elhozni a 10.-et.
de ha már a kisgyerekeket is akarod játszatni, akkor egyértelműen céronaldo helyén kellene, fakkomnak kell, hogy egy tétnélküli semmi meccsen kiújuljon a sérülése.
nálam céronaldo idén már nem játszik, mehet pihenni meg aranylabdagálára, nem akarom azt látni, hogy már lépni alig bír, védelmet megbontani meg pláne nem, amikor igazán kell és igazán számít, mondjuk egy béellelődöntőben.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 10., kedd 15:44
hagyjad már ezt a dzsesszitHa tényleg így állunk fel, akkor jajj a dánoknakViszont én Benzema helyett feltenném Jesét, aztán szigorúan a 60. percben behoznám a franciát. Fél óra kell neki is. A többivel egyetértek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 10., kedd 15:41
Ha tényleg így állunk fel, akkor jajj a dánoknaktubatibi írta:------------------Casillas-----------------------
-------Pepe-------------------Nacho----------
Carvajal---------------------------------Marcelo
--------------------Alonso-------------------------
----------Modric------------Isco-------------------
Bale---------------------------------------C.Ronaldo
---------------------Benzema-------------------------
csapassuk :Đ
aztán jöhet Illarramendi, Jesé, Di Maria
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 10., kedd 15:33
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. december 10., kedd 10:28
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 7., szombat 15:33
Pedig nyugodtan bővíthették volna most a keretet egy-két fiatallal, ugye nem játszik bajnokit ezen a héten a Castilla.oroszisti írta:Viszont most látom hogy nincs védő a Castillából ...
Mindegy igazából bármilyen csapattal állunk fel nyerni kell.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. december 7., szombat 15:20
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 7., szombat 15:19
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 7., szombat 15:18
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. december 7., szombat 15:16
miért ne lennő kezdő Morata?Géci írta:-----------------------Casillas---------------------
Arbeloa-------Pepe-------------Nacho-----Marcelo
---------------------Illarra---------------------------
---Casemiro------------------------------Isco------
----Bale------------Jesé------------------DM-------
Valami ilyet tudok elképzelni
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. december 7., szombat 15:10
Esetleg a védelembe vmi Castillás még játszhatnaoroszisti írta:Bale helyett Morata és jó is ... Meg ugye bemegy középre a bal szélen meg Jesé .Géci írta:-----------------------Casillas---------------------
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. december 7., szombat 15:09
Bale helyett Morata és jó is ... Meg ugye bemegy középre a bal szélen meg Jesé .Géci írta:-----------------------Casillas---------------------
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem