Mozi, filmek
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Mozi, filmek
Nem az, de csereben hasonloan legendas arcmimikaval rendelkezo szinesz

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
De ez az idézet sem Van Dammehehetheoriginal írta:Na most hallgass el, gyerekkorom legendai, imadom a szinkronnal, a hangulattal pl a tokeletes katonat, az egy kurvajo film.Faust írta:
Zsé, bé, zsé, bé, bé, zsé, zsé, zsé...
"Csupa fül vagyok"![]()
Dupla dinamit is fasza.
Ugyanolyan kurvajo cuccok ezek, mint a 80-as, 90-es zenek

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
A gyerekkorod is bé.

- hehetheoriginal
Na most hallgass el, gyerekkorom legendai, imadom a szinkronnal, a hangulattal pl a tokeletes katonat, az egy kurvajo film.Faust írta:Zsé, bé, zsé, bé, bé, zsé, zsé, zsé...Remy írta:
Véres játék, Kickboxer, Dupla dinamit, Tökéletes célpont, Tökéletes katona, Börtöncsapda, Oroszlánszív, Inferno...![]()
Na meg Feláldoozhatók 2 és az új Kickboxerek.![]()
"Csupa fül vagyok"

Dupla dinamit is fasza.
Ugyanolyan kurvajo cuccok ezek, mint a 80-as, 90-es zenek
thereisonly1ronaldo
Zsé, bé, zsé, bé, bé, zsé, zsé, zsé...Remy írta:Véres játék, Kickboxer, Dupla dinamit, Tökéletes célpont, Tökéletes katona, Börtöncsapda, Oroszlánszív, Inferno...'shutterisland írta: a kickboxer patent, de amugy nagy reszuk tenyleg.![]()
![]()
Na meg Feláldoozhatók 2 és az új Kickboxerek.![]()
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Véres játék, Kickboxer, Dupla dinamit, Tökéletes célpont, Tökéletes katona, Börtöncsapda, Oroszlánszív, Inferno...'shutterisland írta: a kickboxer patent, de amugy nagy reszuk tenyleg.![]()

Na meg Feláldozhatók 2 és az új Kickboxerek.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a kickboxer patent, de amugy nagy reszuk tenyleg.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jogos, nem csak nagyjabolRemy írta: Na, csak okosan.![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, csak okosan.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Plusz az összes filmje ilyen volt nagyjabol karrierje során.Faust írta:Hat ha csak ilyenekbol lehet valasztani.Remy írta: Pedig azt hittem a gyerekek felnonek.![]()
Uj Van Damme film viszont.![]()
KILL'EM ALL 2 (Soha ne felejts 2!): Érthetetlen, hogy miért ehhez készített folytatást Van Damme, mikor már az első is egy low-budget, ZS-kategóriás Seagal szint volt![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hat ha csak ilyenekbol lehet valasztani.Remy írta: Pedig azt hittem a gyerekek felnonek.![]()
Uj Van Damme film viszont.![]()
KILL'EM ALL 2 (Soha ne felejts 2!): Érthetetlen, hogy miért ehhez készített folytatást Van Damme, mikor már az első is egy low-budget, ZS-kategóriás Seagal szint volt

- Remy
- Kapcsolat:
Pedig azt hittem a gyerekek felnonek.
Uj Van Damme film viszont.
KILL'EM ALL 2 (Soha ne felejts 2!): Érthetetlen, hogy miért ehhez készített folytatást Van Damme, mikor már az első is egy low-budget, ZS-kategóriás Seagal szint volt. És meglepő módon... de ez sem lett jobb.
1-2 pillanaton kívül igazából minden rossz benne. Még az ismerős arcok sem igazán tudták feldobni a dolgokat...

Uj Van Damme film viszont.

KILL'EM ALL 2 (Soha ne felejts 2!): Érthetetlen, hogy miért ehhez készített folytatást Van Damme, mikor már az első is egy low-budget, ZS-kategóriás Seagal szint volt. És meglepő módon... de ez sem lett jobb.
1-2 pillanaton kívül igazából minden rossz benne. Még az ismerős arcok sem igazán tudták feldobni a dolgokat...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
azt hittem én is, de ez jó.h3x0r írta:Üdv Remy világában.hehetheoriginal írta: transformers one mennyire kurvajó, ujra gyerek lettem![]()
![]()
talan lehet szamit, hogy a producer spielberg, szinkronszineszek meg chrishemsworth, scarlettjohansson, stevebuscemi, jonhamm, laurencefishburne stb
de kurvajól meg van csinalva, nekem eszembe jutott a gyerekkorom rajzfilmjei, megvolt a feeling.
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Üdv Remy világában.hehetheoriginal írta: transformers one mennyire kurvajó, ujra gyerek lettem![]()

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hétvégén még ment a beef, aztán a végén csak kicsapjátok egymásnak

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2024. október 23., szerda 15:11-kor.
- hehetheoriginal
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Igazan nincs mit, ha a veget nem szurjak el, akkor nalam 8/10 lett volna.lordgabi írta:Köszi! Egy 6,5 pontot azért ér szerintem, rengeteg a szenny mostanában.realmadrid95 írta:
Van egy thriller imado csoport, ott nagyjabol a 100 emberbol 97nek ugyan ez a velemenye. Egyszeruen ugy hulyeseg, ahogy van a logikai bukfencei miatt. Maga a hangulata megfogja az embert, legalabbis a feleig, onnantol meg a kivancsisag hajtja elore, de a vegere rajossz, hogy ertelmetlen az egesz sztori es lehuzza a filmet utolag a beka segge ala.![]()
A Mirage (Durante la tormenta, 2018) azért eszembejutott közben egyszer, nagyon jó lenne majd újrázni, de várok egyszer vele, hátha lesz Filmklub és bedobhatom, és majd akkor esetleg.![]()
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Köszi! Egy 6,5 pontot azért ér szerintem, rengeteg a szenny mostanában.realmadrid95 írta:lordgabi írta:
Valaki még bővebben kifejtené esetleg, aki látta és dicsérte itt, hogyha van benne ettől több is?
Harmadik nekifutásra sikerült végre friss fejjel, nem hulla fáradtan végignézni.
Van egy thriller imado csoport, ott nagyjabol a 100 emberbol 97nek ugyan ez a velemenye. Egyszeruen ugy hulyeseg, ahogy van a logikai bukfencei miatt. Maga a hangulata megfogja az embert, legalabbis a feleig, onnantol meg a kivancsisag hajtja elore, de a vegere rajossz, hogy ertelmetlen az egesz sztori es lehuzza a filmet utolag a beka segge ala.

A Mirage (Durante la tormenta, 2018) azért eszembejutott közben egyszer, nagyon jó lenne majd újrázni, de várok egyszer vele, hátha lesz Filmklub és bedobhatom, és majd akkor esetleg.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
lordgabi írta:Valaki még bővebben kifejtené esetleg, aki látta és dicsérte itt, hogyha van benne ettől több is?realmadrid95 írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A húgod az anyja az apádnak, aki nem hagyott el, csak meghalt, miután megtalálta az elveszett húgodat, még mielőtt megszületett volna. Vagy valamit félre értettem?
Harmadik nekifutásra sikerült végre friss fejjel, nem hulla fáradtan végignézni.
Van egy thriller imado csoport, ott nagyjabol a 100 emberbol 97nek ugyan ez a velemenye. Egyszeruen ugy hulyeseg, ahogy van a logikai bukfencei miatt. Maga a hangulata megfogja az embert, legalabbis a feleig, onnantol meg a kivancsisag hajtja elore, de a vegere rajossz, hogy ertelmetlen az egesz sztori es lehuzza a filmet utolag a beka segge ala.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Valaki még bővebben kifejtené esetleg, aki látta és dicsérte itt, hogyha van benne ettől több is?realmadrid95 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A húgod az anyja az apádnak, aki nem hagyott el, csak meghalt, miután megtalálta az elveszett húgodat, még mielőtt megszületett volna. Vagy valamit félre értettem?soadroli írta: aki akar egy jó kis misztikus mindfuck thrillert, ma jött ki Max-ra a Caddo Lake.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.