De amiért írok az az, hogy én ezt a tartózkodást, meg szavazáson meg nem jelenést úgy kivezetném a politikából, mint a huzat. Nem jelent meg igazolás nélkül? Ugrott az ahavi fizu. A tartózkodás meg a politika vicce.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 22., kedd 17:54
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 22., kedd 17:13
ezt kommentelte MP a 444 cikk ala:halamadrid írta: "A Fidesz és a Tisza sem támogatta az orosz vagyon terhére Ukrajnának nyújtandó EU-s hitelt"
A Fidesz és MP nem vett részt, a maradék 6 tiszás tartózkodott. A DK mellette, a MH ellene szavazott.
Jól sejtem, onnan ez a taktikai lépés, hogy inkább megéri a nemzeti agymosás okán nem összeháborúpártizni magad, miközben emiatt néhányan a pártra kenik, hogy putyinista? Így, 1 nappal 23. előtt is?
Nem tudok mást elképzelni, az eddigi jelek alapján támogatták az ukránokat, továbbá a részleteket sem ismerjük. Előzetesen meg mindenki tudhatta, meg lesz szavazva a támogatás, jelentéktelen volt a 6/7 tiszás szavazat.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. október 22., kedd 17:05
Csak nehogy kozben a Tisza bukja az EU-s partnereket mert keptelen egyertelmu allasfoglalasra Ukrajna mellett. Ez egy moralis zsakutca.halamadrid írta: "A Fidesz és a Tisza sem támogatta az orosz vagyon terhére Ukrajnának nyújtandó EU-s hitelt"
A Fidesz és MP nem vett részt, a maradék 6 tiszás tartózkodott. A DK mellette, a MH ellene szavazott.
Jól sejtem, onnan ez a taktikai lépés, hogy inkább megéri a nemzeti agymosás okán nem összeháborúpártizni magad, miközben emiatt néhányan a pártra kenik, hogy putyinista? Így, 1 nappal 23. előtt is?
Nem tudok mást elképzelni, az eddigi jelek alapján támogatták az ukránokat, továbbá a részleteket sem ismerjük. Előzetesen meg mindenki tudhatta, meg lesz szavazva a támogatás, jelentéktelen volt a 6/7 tiszás szavazat.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 22., kedd 16:51
ehhez amugy :biztosan nagyobb az elutasítottsága mint 50%, még akkor is, ha nem biztos, hogy az ismertsége most sokkal nagyobb lenne ennél.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 22., kedd 16:45
HozzászólásSzerző: cart » 2024. október 22., kedd 16:12
HozzászólásSzerző: Zack » 2024. október 22., kedd 16:06
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 22., kedd 16:01
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 22., kedd 16:00
nekem pont az az erzesem, hogy pont azert vallalta be, minden mindegy alapon, mint amikor egeszpalyarol radobjak a kosarasok a dudaszo elott.Ezzel neki és a mozgalmának is annyi.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. október 22., kedd 15:56
Igazad volt.filatáska írta: Pár napja még arról ment itt az eszmecsere, hogy mekkora jellemfejlődésen ment keresztül.
Most is tartom, ezek politikusok, nem a jellemük fejlődik, hanem az eszközeik a hatalom megszerzéséhez.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 22., kedd 15:49
Azt azért meg merem tippelni, hogy Tiborcz, Mészáros és talán Orbán neve sem fog elhangzani. Ha mégis, akkor nagyon meg leszek lepve.el magico írta: Nem védeni akarom Vonát, de várjuk meg legalább miről lesz szó benne.
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. október 22., kedd 15:46
Nem védeni akarom Vonát, de várjuk meg legalább miről lesz szó benne.ferni írta: Vona Gábor elment bohóckodni Hajdú Péterhez...
Értem, hogy kell egy kis figyelem, de ne már, hogy ennyire alja szinthez az arcát adja...
Már a KözTér is necces volt, de azt meg lehet érteni, de ez...
Péntek este 7-kor lesz Premier.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. október 22., kedd 15:30
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 22., kedd 15:12
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 22., kedd 15:11
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 22., kedd 14:52
Ő volt az, akiből a legkevésbé néztem volna ki. Elszomorító.ferni írta: Vona Gábor elment bohóckodni Hajdú Péterhez...
Értem, hogy kell egy kis figyelem, de ne már, hogy ennyire alja szinthez az arcát adja...
Már a KözTér is necces volt, de azt meg lehet érteni, de ez...
Péntek este 7-kor lesz Premier.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 22., kedd 14:32
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 22., kedd 14:21
Köszönöm.swfan írta:Igen, a mérésekben nincsenek benne a külhoni szavazók. A jelenlegi választási rendszerben ők csak listára szavazhatnak amúgy, amivel jellemzően 1-2 plusz mandátumot szerez a Fidesz. Maga a választás azonban inkább a 106 egyéni körzetben dől el, a külhoni szavazókkal, de nélkülük is fennállhat olyan helyzet, hogy nem az országosan legnépszerűbb párt viszi el a legtöbb mandátumot (kicsit az amerikai elektori rendszerre hajazóan). Így igazán nem oszt nem szoroz, hogy nincsenek bennehalamadrid írta:
Holnap délután a 21 kutatóközponttal együtt végzett mérésével jelentkezik be a Partizán. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, de az összképből még igy is kimarad több tízezer külhoni, kárpát-medencei fideszes, nem? Tudomásom szerint nem lehetnek benne a merítésben.
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 22., kedd 13:57
Igen, a mérésekben nincsenek benne a külhoni szavazók. A jelenlegi választási rendszerben ők csak listára szavazhatnak amúgy, amivel jellemzően 1-2 plusz mandátumot szerez a Fidesz. Maga a választás azonban inkább a 106 egyéni körzetben dől el, a külhoni szavazókkal, de nélkülük is fennállhat olyan helyzet, hogy nem az országosan legnépszerűbb párt viszi el a legtöbb mandátumot (kicsit az amerikai elektori rendszerre hajazóan). Így igazán nem oszt nem szoroz, hogy nincsenek bennehalamadrid írta:Holnap délután a 21 kutatóközponttal együtt végzett mérésével jelentkezik be a Partizán. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, de az összképből még igy is kimarad több tízezer külhoni, kárpát-medencei fideszes, nem? Tudomásom szerint nem lehetnek benne a merítésben.swfan írta: MP szerint van olyan fideszes, nem publikus mérés, amelyben már a TISZA vezet
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. október 22., kedd 13:40
Ha Tiborcz lennek izzadnek rendesen. Fixen egy kormanyvaltas valasztja el a sulyos bortonevektol.swfan írta: MP szerint van olyan fideszes, nem publikus mérés, amelyben már a TISZA vezet
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem