Gondolom nem tud spanyolul, mert elég értetlen feje volt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 9., hétfő 11:30
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 9., hétfő 11:19
tubatibi írta:Modric fején nagyon nevetek![]()
![]()
mint valami szellemileg sérült
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. december 9., hétfő 11:17
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. december 9., hétfő 11:11
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. december 9., hétfő 10:59
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 7., szombat 21:28
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 7., szombat 21:25
alapvetően egyetértek veled.R.M.C.F írta:Galacticos írta:hála istennek, két kkp-ssal nyomjuk szóval nagyon remélem hogy isco egy sorral előrébb lesz.
mert akkor ma nagyon nagy butítást fognak lerendezni jesével.
Én is szeretem a fiatalokat,meg jesét is,de azért néha úgy érzem,sokat "hiszünk" várunk tőlük. Azért nem gigasztár jesé egyelőre.
De drukkolok neki.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 7., szombat 21:23
Galacticos írta:hála istennek, két kkp-ssal nyomjuk szóval nagyon remélem hogy isco egy sorral előrébb lesz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 7., szombat 21:20
Ramos remélem nem kap ma pirosatGalacticos írta:hála istennek, két kkp-ssal nyomjuk szóval nagyon remélem hogy isco egy sorral előrébb lesz.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 7., szombat 21:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 7., szombat 19:58
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 7., szombat 19:55
És ezt gondolja Ancelotti is.Ezt próbáltam magyarázni de volt akinek más a véleménye.Egyébként én sem tarom akkora kulcsfigurának,mint a mester...de ki vagyok én hogy megkérdőjelezzek egy olyan valakit aki évtizedek óta a legmagasabb szinten foglalkozik a labdarúgással???szerintem meg az egyik legnagyobb kulcsfigura lett a csapatban
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 7., szombat 19:46
szerintem meg az egyik legnagyobb kulcsfigura lett a csapatbanDM játéka egyáltalán nem illik ebbe a csapatba.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. december 7., szombat 19:18
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 7., szombat 15:48
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. december 7., szombat 15:46
miért is?petiamadridista írta:Értem én, hogy Jesé.. de azért ő még mindig bizonytalanabb mint DM...
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. december 7., szombat 15:41
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. december 7., szombat 15:18
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. december 7., szombat 15:02
volt eddig összvissz két válogatott tornája, nemtudom mit vársz...Galacticos írta:sírok rajta.![]()
ja nagyon bírta a nyomást tényleg. sőt már annyira megszokta hogy amikor a válogatottal a tornák végére jut akkor hozza igazán amire szüksége van a csapatának.Özil: „A Real Madridban játszottam, ahol óriási a nyomás, mivel tényleg minden meccset meg kell nyerni. Ennek köszönhetően a nyomás már nem ijeszt meg. Ezért sem érzem igazán.”
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. december 7., szombat 14:51
Már több forrásból lehozták egymástól függetlenül, nem probléma, majd játszanak a fiatalok, úgyis szükségük van a játékpercekre!lordgabi írta:Az AS információi szerint Bale influenzás lett az elmúlt órákban, ezért nem tud pályára lépni a ma esti találkozón.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem