Igen, kb. ezért vagyok szkeptikus a remontadaval kapcsolatban, mert ez már szerintem sem az a madrid. Itt már nincs egy aranylabdás Benzema, egy focira koncentráló Vini, egy Kroos a kpn, egy nagy hacos Carvajal aki szétfutná a jobbszélt. Én perpill teljes tanácstalanságot látok a csapaton, az is sokat elárult, amikor az Arsenalt még az első felido elején lekontraztuk, Vininek csak egy sima bepassz kellett volna Mbappehoz de játszi könnyedéggel elszórta a labdát, majd az arcára méteres mosoly ült ki, mintha ez valami kibaszott vicces lenne, hogy neki ez nem sikerült. Máskor is volt, hogy mosolyogtak meccs közben a srácok, de akkor a mosoly mögött csibészséget, tudást és nyugalmat éreztél, most meg inkább csak komolytalanságot és küzdeni nem tudást.ram8nes írta:Sajnos tökre igaza van. A régebbi fordítások alatt lehetett látni a tüzet a játékosokban, és még ha nem is mindenkiben, de a vezérekében mindenképpen. Volt akarás, volt leading.Toni Kroos: “You felt that from the players’ body language, they’re saying ‘Please don’t score the fourth goal’.
And that’s very weird, because it was never this way. It didn’t matter against who, there were some matches which we lost, but that’s not how it was.“
Most az egész testbeszédük, nézésük, mozgásuk, minden más volt. Lehet itt jönni Bernabéu-hatással meg tökömtudja milyen maszlaggal, de nem a helyszín nyerte meg nekünk a meccseket, hanem a játékosok hozzáállása, amihez a helyszín kicsit boostolt. Ez egy rohadt aggasztó jel és nem arra utal, hogy óriás változások állhatnak be, és mi juthatnánk tovább.
Felhúzom a mezt szerdára is, és tuti az utolsó pillanatig bizni fogok a csodában, de nagyon nagy változás kellene viszonylag rövid idő alatt a fejekben.